Ще има козунаци и пъстри яйчица, Великден ще посрещат ФЕВРУАРСКИТЕ деца

• 11 538
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Добре дошла на новата мама!  bouquet

Стефанийка,чудесни са ти яйцата,много ярки цветове,браво!

За този Windows Vista сега се сещам,че го имахме скоро,но беше много тежък за стария ПЦ и го махнахме.Сега сме си с XP.този Вистата наистина е супер,има страхотни картини и изцяло е съвсем различен от досегашните.

# 271
Мами,ходихте ли вече на църква,минахте ли под масата за здраве?Ние ще отидем към 18.00часа.защото тогава пее и църковния хор и е много празнично настроението.Ще пракарам и Лъчето под масата-само да видим как ще стане Joy

# 272
Ле, ле, момичета, направо ви се удивлявам на умението, търпението и старанието да боядисвате яйца и правите козунаци  #Crazy
Заслужавате бурни  smile3501

Дидунчо, поизпразни си малко пощата, моля  Praynig

# 273
Привет, момичета   bouquet
Включвам се с голямо закъснение, обаче нещо го закъсах с времето-пиша магистърска теза, домакинствам, гледам дребния, ходя да спортувам и ако ми остане време спя  Mr. Green
Гледам, че е имало много хубави поводи за почерпка. Сигурно пак ще пропусна някой, ама ще ме извините.
OLYMPIA, на патерица пожелавам да бъдеш здрава, много обичана и щастлива и скоро да ви радва пак малко сладко бебенце.
Скъпата, честити племеници, да растат живи и здрави.
Ели, да цункаш Кали, много сте сладки всичките, пу-пу  Mr. Green
titiii, страхотни снимки, там няма начин да не си изкараш страхотно. И аз съм била във Венеция и колко стотинки напусках, за да се върна пак някой ден там  Wink може пък и да имам късмет.
И аз имам златна свекърва, която меси страхотни козунаци, аз само ям.  newsm22 Веднъж се опитах и аз да правя, ама нещо не станаха и ми се уби почти несъществуващия и без това ентусиазъм. Реших днес да не ям почти нищо, защото знам, че ще се направя на прасе по празниците и сега ми потекоха лигите, като гледах снимките...браво на вас.
Аз днес се предредих с Дани да мина под масата и сигурно някоя бабка ме погледна зле, защото така си цапардосах главата.  Sick ,но както и да е. Пожелавам весели празници на всички.

# 274
Slyn4o, готово  Peace

Ние с Миташки днес цял ден бяхме навън . Купихме обувки и нова шапка - дънкена  Mr. Green
И ние много трудно намерихме обувки - мерихме сигурно 15 чифта и му станаха само 2  Shocked Това е защото крачето му е пухкаво и обувките, независимо какъв номер са, не могат да му се обуят  Rolling Eyes Тези, които му станаха бяха тип сандали - с дупки и лепки и затова се разтварят малко повече и с 300 зора му се напъха крачето.

# 275
Здравейте на Разпети петък!
Имам си мили гости и се включвам много за малко. Е вие си провряхте дечицата под плащеницата, а моя Щурчо още не сме го кръстили Rolling Eyes Embarassed
Привет на good mamma , добре дошла!
Ако нямам време да пиша пак, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 276
мама ели,и Лъчко не е кръстен,но аз си го водя в църквата(не знам дали е добре това).Днес мина под масата,разходи се хубаво под нея... JoyАми Лъчко не е кръстен,но нали сме се сарандисали,когато беше на 20дни бебе.Това всъщност е представяне на детето на Бог,а това,че не е още християнче,мисля че не пречи да влиза в църквата.Ако греша,моля кажете ми.

# 277
Аааа,как ви станаха толкова цветни яйцата,бе мами? Rolling Eyes Направо ми е омръзнало от безцветни бои...отвратителни безцветни бои...то нашето червено не става червено,а какво да говоря за жълтото  Shocked Стефанийка, издай тайната бързо...яйцата ви са били бели ли?Страхотни са станали...ние ще им лепим някви лепенки,за да придобият вид...Ели,много сте сладки на снимките  Heart Eyes Кали много е пораснала,а косичката й една правичка...на Лора ако знаете каква е...като на агънце Simple Smile Ще сложа някоя по-нова снимка като ми остане време...няма да мога да ви изчета сигурно Sad дано не се е случило нищо кой знае колко интересно в мое отсъствие  Mr. Green А,аз май не съм се похвалила(ако съм,извинете ме  Embarassed ) Изникна ни първият кътен зъб..ама той е огромен направо..та затова е била толкова кисела сигурно...и по този повод-вашите деца променят ли се много?питам,защото откакто тръгна на ясла,или може би малко преди това,Лора стана една лоша,все вика дай и тя не знае какво иска обаче,сърди се,мрънка,инати се...даже я тупвам лекичко,защото изобщо не обичам деца,които се тръшкат по центъра...не искам моето да е такова Sad И да споделя и другото си притеснение и да помоля за съвет  Embarassed Лора не си върши рботата още на гърне,но не смятам,че е късно вече...притеснява ме друго-че на яслата не я държат на гърне,защото е с памперс и им е по-лесно.Е,по тая логика аз как да я науча,като почти през целия ден ще е там?  newsm78 И същото е за пиенето от чашка...как ще се научи,ако не я опитват Sad Ох,много писах...стига толкова  Mr. Green Лек и спокоен ден ви желая!

# 278
Хайде да представя и моите яйца

# 279
  • БГ
Аааа,как ви станаха толкова цветни яйцата,бе мами? Rolling Eyes Направо ми е омръзнало от безцветни бои...отвратителни безцветни бои...то нашето червено не става червено,а какво да говоря за жълтото  Shocked Стефанийка, издай тайната бързо...яйцата ви са били бели ли?Страхотни са станали...ние ще им лепим някви лепенки,за да придобият вид...

ScreamingMamaa, копирам си част от стар постинг, специално за теб.

Миналата година ползвах една боя за яйца, много бях доволна, и тази година пак си я взех, ако ви попадне - препоръчвам ви я - цветовете са страхотни! Ето така изглежда:

# 280
  • София
Здравейте, момичета!

Честит празник на всички медицински работници! Много професионални успехи им желаем с Рая!

МНого красиви яйчица сте боядисали. ето ги и нашите - не са толкова хубави, но Рая много им се радва. Вчера направихи и курабийките. Бях пратила татито с Рая на разходка, за да си разточвам на спокойствие. Малката обаче склед кратко обикаляне заспала в колелото и тати набързо я прибра. След като се събуди си имах помощница

А  колелото е нова придобивка - от гостуването в Ст.ЗАгора. Много ми е удобно и дори откакто сме се прибрали не ползвам количката а излизаме с него.

ScreamingMamaa - не знам как ще се справиш с гърнето и памперса, но и в тукашната ясла не им се заминава със слагането на гърне. Приятелката ми даде нейната миналия месец и казва, че следобед си я взима със същия памперс от сутринта. В краен случай малко преди да идеш да си вземеш детето им го сменят. Не знам дали въобще ги слагат на гърне. Рая си върши "голямата" работа там, но последната седмица нещи отказва да пишка - все в памперса. Може и аз да не улучвам момента, а не мога да я държа дълго седнала.
 Мойта боя за яйца е 6 цвята в едни гранулки като хапчета. И миналата година я ползвах и съм доволна.
 Лек ден на всички!

# 281
Стефанийка,сори,че съм те накарала да повтаряш, ама нали не съм много редовна..за съжаление не съм виждала такава боя тук Sad ама нищо,каквито са-такива...Иринополис,сменят й памперса...обаче май не я слагат с другите деца на гърне и не знам...хайде,весело изкарване на празника утре!

Общи условия

Активация на акаунт