Ще има козунаци и пъстри яйчица, Великден ще посрещат ФЕВРУАРСКИТЕ деца

• 11 548
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Титиии, просто супер! Браво, страхотна екскурзия!
Някоя мама беше питала за това какво е Лот от дрешки, но все се отплесвам с отговора. Това са няколко броя дрешки, които се продават заедно и цената е обща. Например: 2 блузки и 1 панталон се предлагат на цена 10лв, поотделно не се продават, освен ако продавачът не се съгласи с допълнителна уговорка.

# 241
Добро утро-то за мен е ден с този ранобуден младеж  Grinning  Боядисахте ли яйцата  ? А замесихте ли козунаците?

# 242
Добро утро,мами!

Ние днес ще боядисваме яйцата.Ще ги правя,когато Лъчко е буден,защото искам да гледа и да им се радва.Ще им сложа кръстче на челата,за да са здравички през цялата година.
Сладките ги направих вчера.Ето ги и тях:

Не са традиционните великденски курабийки,но аз ги харесвам,защото са с повече масло и са много пъстри.

Хайде следобед пак ще се включа,че Лъчко иска да му обърна внимание.

# 243
Тити,снимките са супер.Прекарали сте си чудесно,явно.И аз бях на този площад в Милано,с гълъбите.Сан Марино ли беше,нещо съм забравила(беше 1994г.)?

# 244
 Добро утро и от нас!
ЕЛИКС, ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ  bouquet  bouquet Тази сутрин Крис спа до 9:15ч Shocked, което не знам от кога не се е случвало Grinning. Вчера ходихме до Метро /от Враца/ и той спа в кекгуруто. Та явно доста се е изморил, понеже и нощес не се е будил Laughing.
Чудя се в изостаналите африкански държави как прохождат децата и дали имат изкривявания, защото ние се научихме от тях да не повиваме бебетата и да ги държим на хълбок с разтворени крачета, да раждаме във вода, да изграждаме имунитет като поспестяваме дезинфектантите... Дали не трябва да се обръщаме назад към миналото и как да изберем най-доброто за децата си. Може би е вярно, че невежите живеят подобре и по-дълго.
Лелеее, поолях се. Простете, ако ви отекчавам с моите бръщолевения!
Бай!
Напълно подкрепям "бръщолевенията" ти  Grinning.

Скъпата, идеята за шезлонга е супер Peace. Ние имахме шезлонг и ми вършеше страхотна работа.

Тити, благородно ти завиждам за екскурзията Embarassed Laughing. Искааааам и аааааааз Cry Wink.

# 245
  • БГ
Добро утро, мами! Аз докато публикувам, то ден стана!

Днес настроението и в къщи и във форума е Великденско! Още не съм започнала, но следобед задължително трябва, да варя яйца. Има ли някой луд като мен - ще боядисвам 90 броя, ако не ги пукна при варенето, разбира се!!! Свекито ми предложи помощ, но аз нали съм си аз - отказах и довечера с тати и Марти ще падне веселба! Количеството яйца изглежда голямо, но имаме много приятели от др религии, които ни почитат на техните празници и ние им се отблагодаряваме на Великден и Коледа!
Миналата година ползвах една боя за яйца, много бях доволна, и тази година пак си я взех, ако ви попадне - препоръчвам ви я - цветовете са страхотни! Ето така изглежда: http://images14.snimka.bg/002569719-big.jpg
Курабийките вчера ги купих - една 3-килограмова тава от любимите ни сусамени  http://images14.snimka.bg/002569715-big.jpg  и кило обикновени шприцовани http://images14.snimka.bg/002569717-big.jpg. За козунаци едва ли ще имам време, така че ще си купим 10-ина!

Скъпата, дано случиш на детегледачка и всичко да е ОК! За подарък на мъниците ми е трудно да ти дам съвет, може би като най-близки ще е добре да ги попитате от какво имат нужда?! А цените на детските обувки в БГ просто не заслужават коментар - неоснователно високи!

elix, снимките ви са чудесни! И аз вече нямам търпение да дойде денят, в който ще кръстим Марти! Ако не те затруднявам, моля те, да споделиш какво ви искаха в църквата и какво си носихте вие?

titiii, добре дошла! Как си днес, успя ли да се аклиматизираш? А, Марти как е, как ви посрещна? По снимките личи, че сте си изхарали страхотно! Благодаря за пожеланията, дано и ние да имаме тази прекрасна възможност и да отскочим до Италия, моя отдавнашна мечта ...

irinopolis, привет! Много съм слушала за обувките на Капчица, но незнам защо никъде не мога да ги открия?! Къде видя пролетните им модели в магазин или имат сайт?

ribkata, мерси за инфото, имаме няколко такива комплекта, но нямах представа, че така ги наричат. Погледнах в речника lot - няколко предмета, който се продават едновременно на търг, партида, думата си е английска и понеже е кратка сме си я чопнали, защото така е по-лесно.

mama nina, сладките ти са страхотни, браво на теб, за всичко намираш време!

Мами, днес тук е топло, но мрачно и мокро, явно през нощта е валяло! Мисля да излезем с Марти, макар и за кратко. Пожелавам на всички много ползотворен ден, кой каквото си е решил да си го свърши успешно!!!

# 246
Привет момичета , мерси за посрещането  bouquet
Марти ще ходя след малко да си го взема,че вчера бяхме скапани от път.

mama nina това е площада Сан Марко във Венеция.Сладките изглеждат много вкусни.

Марти е с обувки на К@К,но сега му донесохме маратонки на Адидас,много готини.
Козунак си донесохме от там,а яйцата ще боядисваме в събота с Марти.

stefaniika май няма да се климатизирам като видях как си живеят хората...,още сме много,ама много далеч от истината,за съжаление.

elix честито ви християнче,снимките са страхотни.

За ваксината на 14м. нашето педи каза да изчакаме юни месец,защото ще се въведе убитата???

Приятен ден мами аз отивам да си взема слънцето.

# 247
Здравейте мили мамчета на Велики четвъртък!

Ели, страхотни снимки, малката е като ангелче!
titiii, много се радвам, че сте си изкарали невероятно готино. Благодаря ти, че ни направи част от екскурзията с тези снимки   bouquet! Дано всички от нас имат щастието да се запознаят от близо с тези красоти.
Скъпата, за шезлонзите не знам какво да кажа - не всички дечица ги тачат. Моят син е сядал веднъж или два пъти - хич не го харесваше и ревеше. Може да им вземеш столчета за хранене (подарък в перспектива) или играчки за креватче музикални - всички бебоци им се кефят. Ако ми хрумне и друго ще предложа.
irinopolis, добре дошла! Разказвай как беше при бабите. Успех с "Гогоправенето" като му дойде времето!
mama nina, много хубави сладки! Каката помага ли при правенето им?
stefaniika, доста работа те чака с тези 90 яйца, ама дано мъжете помагат.

Приятен ден на всички!

# 248
Мами,какво слагате при варенето на яйцата,за да не се пукат?аз слагам шепа сол,но винаги има спукани.

# 249
Еликс,много е сладка Кали,милата как ли е плакала.Нашия страхливко,какво ли ще го правим..незнам...ще има да ревееее....

# 250
ЕЛИКС,ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ!Много сте готини и тримата но най вече Кали. Grinning
Скъпата,добра е идеята за шезлонгите.
Мама нина,сладките изглеждат превъзходно.Чак ми потекоха лигите. Embarassed
Аз току що боядисах яйцата.Станаха супер.Първото яйце по традиция го направих червено и го натриг по челото и бузките на Чечо.Козунак аз не меся,свеки ще меси в събота.

# 251
  • София
Привет и от мен!

Още веднъж ви благодаря мили мамета     bouquet Hug

Стефанийка,списъка който ни дадоха от църквата е кратък- кръщелното свидетелство на кръстника,акт за раждане на детето,китка/от здравец примерно/ ,2 кърпи и 1 сапун.
Ние носихме голяма свещ ,кръстче,бонбониера,погача и мед.Някъде искат вино и олио,но на нас не ни искаха.
Олеле 90 яйца  Shocked,ще има да раздавате и да чупитеее  Laughing  ,ние сме по-скромни с около 40-45 броя.

Тити,много е красиво!Дано всичките ти подаръци са толкова хубави  Flutter.

Нинче
,супер сладки си спретнала,а кое е по-различното от курабийките,повечето масло ли?Аз яйцата ги боядисвам в събота и козунаците тогава ще ги правя,миналата година станаха мн.добри,дано и сега се получат.
На яйцата и аз им слагам сол докато се варят,може и малко оцет обаче от него се получава нещо като налеп и при боядисването ще си личи  Confused.

Защо не снимате боядисаните яйца и да ни ги покажете?ще си открадна някоя идейка   Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 13:36 от elix

# 252
Здравейте на Велики Четвъртък!Боядисахте ли яйцата? Ето какво сътворихме с щерката Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121079
Отивам да меся козунаците Whistling

# 253
  • БГ
Мами,какво слагате при варенето на яйцата,за да не се пукат?аз слагам шепа сол,но винаги има спукани.

И аз знам за сол, ама на боята пише оцет, та сложих оцет! Дано не станат налепи?!

# 254
Веднага ви пращам моите яйца;

Ами така станаха.......

Общи условия

Активация на акаунт