Донорство на стволови клетки

• 297
  • 5
  •   1
Отговори
Как се става донор на стволови клетки?Thinking

# 1
Преди години имаше регистър към Александровска болница в София. Не зная дали съществува още.

# 2
Как се става донор на стволови клетки?Thinking

Доста пълна информация по темата:
https://www.limfom.info/%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b8-%d0%b6%d0 … 1%80%d0%be%d0%b9/

# 3
Здравейте, има национална банка към Александровска. Аз дарявах стволовите клетки от пъпната връв при раждането. На страницата им има телефон за връзка.

# 4
Здравейте, аз също се интересувам от даряване на стволовите клетки от пъпната връв. Дали някой може да разкаже каква е процедурата?

# 5
Здравейте, аз също се интересувам от даряване на стволовите клетки от пъпната връв. Дали някой може да разкаже каква е процедурата?

Здравейте,

Все още не съм минала през процеса, но се свързах с екипа на Банка за стволови клетки към Александровска за да разбера точно това, накратко разбрах следното: попълват се няколко документа (информирано съгласие, медицинска история на донора), взима се комплект консумативи за самата процедура - и двете неща на място при тях.

Препоръчвам да се свържете с тях - на тел. 0882 943 916 от 8 до 15 и да коментирате конкретно вашия случай, има значение например къде ще раждате (работят съвместно с Майчин дом, например, не знам каква е ситуацията с други болници). Също така препоръчват да споделите плановете за дарение с лекаря, който ще води раждането ви - в случай, че ако има някакви съображения да не се прави при вас.

Общи условия

Активация на акаунт