Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 477
  • 227
  •   1
Отговори
# 135
Леле, ама то инкубационния период за повечето болести още не е минал. Значи изчакай още малко и кръвни за СПИН, сифилис, хламидия - всички антитела. И на гинеколог за секрет за гоноря, трихомони, микоплазма, уреаплазма. Да не говорим за ЧПВ или херпес....

# 136
  • София
И гърлен секрет, че ЧПВ при мъжете се загнездва в гърлото. И умират от рак.

# 137
Още в началото нищо не се връзваше.
Оправдаваше се,че не била неверница,а съпругът не бил стока.
Развод за рекордно кратко време,отново търсеща "любовта"...
Смята ,че е постигнала повече от 34 годишния любовник.
Голяма гордост е да изневеряваш на поразия,после да се разведеш,а накрая да те използват като "дамска превръзка".
Не знам как съчетава гледането на дете и занимавката с мъже.

# 138
  • София
В София се разведох,по взаимно съгласие беше ,така че не смятам за странно и бързо

И един мармот завива ...
По НГ още не беше решила дали да се развеждаш, а после за 3 месеца не само подаде, а и те разведоха.

# 139
Да се прави секс без предпазни средства на втора среща е нещо, за което наистина нямам думи. "Глупаво" и "безотговорно" са твърде меки за това действие Close Сигурно и методът за презпазване от бременност е бил "Паааааа`й се, идаааа!" Close

# 140
Още в началото нищо не се връзваше.
Оправдаваше се,че не била неверница,а съпругът не бил стока.
Развод за рекордно кратко време,отново търсеща "любовта"...
Смята ,че е постигнала повече от 34 годишния любовник.
Голяма гордост е да изневеряваш на поразия,после да се разведеш,а накрая да те използват като "дамска превръзка".
Не знам как съчетава гледането на дете и занимавката с мъже.
Събота и неделя детето е при бабите си ,време се намира

# 141
Защо без презерватив с човек, който не ти е никакъв? Ти някакво чувство за самосъхранение нямаш ли? Човек, когато мисли за себе си понякога е в полза и на другия.... мале мале колко страшно, представям си да спя с някой, който ей така си спи с хората без презерватив!

# 142
Защо без презерватив с човек, който не ти е никакъв? Ти някакво чувство за самосъхранение нямаш ли? Човек, когато мисли за себе си понякога е в полза и на другия.... мале мале колко страшно, представям си да спя с някой, който ей така си спи с хората без презерватив!
Какво да направя ,подлъгах се че е много свестен

# 143
  • Далечният изток
Е, то по същата логика и за него има риск...

# 144
Естествено, че има, затова би било отвратително примерно да спя с него, а той преди това така си спал с жените без презервативи. Мъжете обикновено са носители, но не личи като симптоми, както при жените.

Авторке, какво общо има това свестен ли е или не?, някакво сексуално и здравно образование нямаш ли? И дете щом имаш, как ще го обучиш по тези въпроси, щом ти нямаш елементарна здравна култура?

# 145
  • Paris, France
Скрит текст:
Цитат
Правихме два пъти секс и той знаеше ,че не го мотам.Мен затова ме отврати факта че пише на няколко с цел секс,а вече има мен за това .Как може да си го пъха на всяка ,без да мисли за последици (болести)

Сега кажи ,че и презерватив не си използвала ?
За жалост не понеже се извади на светец ,не бил правил секс 3 месеца а преди това имал сериозна приятелка ,точно това също ме отврати,че лъже
Спокойно веднага ходих на лекар,не ми е лепнал нищо слава богу…..

Отврати те това, че лъже. Сексът без презерватив с непознат не те отврати. Бляк. Трудно ми е да повярвам, че в 21 век, в Европа, може да има толкова необразовани, неинформирани, нечистоплътни хора с никаква хигиена на живот.

Обяснили са ти за инкубационния период. Иди и се изследвай за всичко след 4 месеца! Всичко, включая ЧПВ. ЧПВ не навсякъде се предлага в пакета. Уреаплазма и микоплазма също не са рутинни, но май не са толкова смъртоносни.

За повечето полово предавани болести има лек. За липса на пипе още няма.

А детето ти къде беше докато мачкаше чаршафите с непознат в дома ви? Бляк. Да кажа, че съм погнусена е малко.

Като си имаш дете и не търсиш нов брак и дете, хич не ти трябва да настояваш и изискваш изключителност. За бездетните млади мъже си удобна за секс, но за връзка си с ремарке. Искай хубави излизания, подаръци, но не и изключителност! Тя може да дойде естествено.

Така е, но в пъти по-нисък. А и той би трябвало също да се пази. Аз на такъв като този и Добър ден не бих казала.

# 146
Защо я нападнахте така злобно жената?
Рисковете са си нейна работа. Какво/що, всеки си знае.
После си поема последствията.
Въпросът е тя да се нацентри и да намери позитив от всичката тази работа със срещите.
Дали ще е връзка, дали ще е опит, дали ще е само секс, да се научи да извлича полезното от подобни комуникации.

# 147
Скрит текст:
Цитат
Правихме два пъти секс и той знаеше ,че не го мотам.Мен затова ме отврати факта че пише на няколко с цел секс,а вече има мен за това .Как може да си го пъха на всяка ,без да мисли за последици (болести)

Сега кажи ,че и презерватив не си използвала ?
За жалост не понеже се извади на светец ,не бил правил секс 3 месеца а преди това имал сериозна приятелка ,точно това също ме отврати,че лъже
Спокойно веднага ходих на лекар,не ми е лепнал нищо слава богу…..

Отврати те това, че лъже. Сексът без презерватив с непознат не те отврати. Бляк. Трудно ми е да повярвам, че в 21 век, в Европа, може да има толкова необразовани, неинформирани, нечистоплътни хора с никаква хигиена на живот.

Обяснили са ти за инкубационния период. Иди и се изследвай за всичко след 4 месеца! Всичко, включая ЧПВ. ЧПВ не навсякъде се предлага в пакета. Уреаплазма и микоплазма също не са рутинни, но май не са толкова смъртоносни.

За повечето полово предавани болести има лек. За липса на пипе още няма.

А детето ти къде беше докато мачкаше чаршафите с непознат в дома ви? Бляк. Да кажа, че съм погнусена е малко.

Като си имаш дете и не търсиш нов брак и дете, хич не ти трябва да настояваш и изискваш изключителност. За бездетните млади мъже си удобна за секс, но за връзка си с ремарке. Искай хубави излизания, подаръци, но не и изключителност! Тя може да дойде естествено.

Така е, но в пъти по-нисък. А и той би трябвало също да се пази. Аз на такъв като този и Добър ден не бих казала.
Това ,че имам дете ,не означава ,че не искам да създам семейство отново,с и защо не второ дете.Ние разведените нямаме ли право да живеем на 30+ години ,да не съм на 100
И детето много ясно ,че не беше в дома ми тогава,не съм тъпа пред детето да каня мъже

# 148
  • Пловдив
Цитат
Това ,че имам дете ,не означава ,че не искам да създам семейство отново,с и защо не второ дете.Ние разведените нямаме ли право да живеем на 30+ години ,да не съм на 10

Щом искаш семейство , второ и подобните екслузивни отношения в сериозна връзка. Значи би трябвало да се научиш да играеш играта за сериозна връзка.

# 149
  • Paris, France
Това ,че имам дете ,не означава ,че не искам да създам семейство отново,с и защо не второ дете.Ние разведените нямаме ли право да живеем на 30+ години ,да не съм на 100
И детето много ясно ,че не беше в дома ми тогава,не съм тъпа пред детето да каня мъже

Ти още не си си поела дъх след развода, а вече искаш ново семейство и още дечуря.

За ерген трудно ще станеш първи избор заради малкото дете. Не си и точно семеен тип жена. Кръшкаш, хойкаш, влачиш непознати в дома си, нямаш точна преценка за хората. 

Мъжете създават семейство като си стъпят на краката. Нормалните, де. Тръгвайки с живеещ с родители, който се скръндзоти за хотел, трудно ще създадеш връзка и семейство.

Според мене е по-добре да си останеш с детето, а като искаш, излизай с мъже! С тези игри на семейства най-много отново да се разведеш и да останеш сама, но с две гърла за хранене.

Общи условия

Активация на акаунт