🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 712
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 105
Ферай е валидирана.

Transformation 100% complete.

Мусаката е в миналото Grinning

Това девойче да вземе да сложи някой друг кг отгоре (по възможност в главата) - чисто метафорично, защото в момента е накъдето я духне вятъра.

# 106
Фередже за Мартин, ако може. JoyJoyJoy

# 107
Ох, Мартина... с какво си го разочаровала и той е изгубил доверие?! С нищо, просто лапна по Данчето, която в кабриото почна да се отплаща за синджирчето.
Направо се учудвам, че все още е в кадър в кабриото, ако ме разбираш Joy Предполагам ще трябват още 5 синджирчета.
🤣
Данка не е по купоните и дискотеките, Мартин ще трябва да си седи вкъщи! Мартина е по водката, танците и дискотеките - ми тамън за него! А Данка нали не е домакиня? Какво толкова иска да кисне дОма?!

# 108
А, дОма, иска да кисне по магазините и в някое 5-6 звездно спа.

# 109
Моята състезателна душа никога не би понесла да падне нарочно, наистина не ги разбирам тези момичета 😂 до ден днешен пердаша мъжа ми на табла с най-голям кеф

# 110
  • Stockholm
Бедните роднини на крикета са по-забавни от многозъбата двойка Joy

# 111
Тъй де, объркАх се!
Ма не пиела, пък редовно с чаша бяло вино в ръка Рупецова. 🤔

# 112
Даниела си играе перфектно с моркова и тоягата - отплаща се за подаръка, после поставя новите условия. Силата ѝ е в това, че не намесва чувства и си е самодостатъчна. Мартин пък е така убеден в чара си, че не забелязва нищо, което не го ласкае. Лесна плячка.

# 113
Туко що видях - Васил е привлечен от Клаудия! Simple Smile Е дано има развитие.

# 114
Аз съм потресена от въпроса за коня..

# 115
Даниела: "Каква е символиката на коня в шаха?"

# 116
Ха ха ха, Васко загуби! Йес!!!
А Виктор не си присвои победата, харесвам си го аз, въпреки кринджавостта му на моменти.

# 117
  • някъде другаде
Заформи се семеен спор между Данка и Мартин. Не е хубаво да...

# 118
Кльофне ли му на Марто очото, значи е на кеф и е като дебел котарак, изпружен на слънце. Laughing

Хахахаха, казах ли ви, че Данка носи колието, щото Марто ще ѝ купи същото, за да махне същото от бившия. Joy

# 119
Доказателство, че с правилната жена и най-големия загубеняк ще спечели видяхме с тази игра. Клаудия много ми хареса с този ентусиазъм, мисля че и на Васил му направи впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт