🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 312
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Glasgow
Аз и вярвам, а и е пускала скрийншотове от чатове с Мартин, какъв отвратителен селски бек е.
Драма има защото е скорпион, типичен😅

# 1 276
Емануела е пълно куку! Където се появи тая жена и става погром. Само си спомнете последните ѝ изяви в Денсинг старс... Щеше да разтури семейството на момчето. Смениха го зорлем, за да го спасят. С другия се държа като простачка (каквато си е) и си показа лекия пролетен характер. Та тя като каже нещо, винаги го подлагайте на съмнение и най-вероятно изобщо не е така.

Аз направо не вярвам на очите си какво чета в тая тема и откога Емануела е единица мярка за достоверна информация.

# 1 277
Ее тя и тя е писала какво ли не 🤣🤣🤣не , че е цвете той , но със сигурност е бил провокиран .
Аз я харесвам Емануела , но си беше писала на тази Мартина как ще и обръсне глвата или нещо подобно .

# 1 278
Характер на куче аз го тълкувам, че е "показала зъби" по време въпросите в началото на епизода и най-после й се чу гласа.
 А Ана Мария се чудех на кого ми прилича, че тя е двойник на Румър Уилис и другите дъщери на Брус Уилис.

# 1 279
Румър Уилис? Никаква прилика не намирам.
Скрит текст:

# 1 280
Сега чух описанието на “великата писателка” за ретро кабриолета. “ Една такава червена, стара кола, без покрив ….”😂

# 1 281
Да, да, Емануела и за Динев казваше, че го издържала. Тя всички ги издържа.

# 1 282
И аз не смятам, че Мартин тъне в пари. Родителите му - да, той - не. Най-вероятно и децата му и те са отлично гледани, ама с този избор на жени - от него родителите му вече може и да вдигнат ръце. Представям си как нотариусът и политикът слушат месеци как дамата на сърцето на сина им иска пачки и чанти. Grinning Емануела поне пари изкарва. Иначе и тя е дива селянка.

# 1 283
  • България
И призът за най-ужасен и неподходящ стайлинг спрямо естествения тен отива при: Като на свинче - звънче.
Скрит текст:

# 1 284
Даниела махна колието точно когато Мартин й "купи" заместник от спонсора, но не му стигнаха парите за гривна, а тя, каквато е меркантилната, забрави да забележи Simple Smile . Пазарът случайно беше преди големия ден "Х" и онези, които отварят очите на заблудения Мартин, се втурнаха да пишат своите "умни" въпроси. А той не пропусна да повтори няколко пъти  как другите ще го разкъсат, ако някой е пропуснал да чуе . Виктор също вдигна крак да го подковат и започна да отваря очите на Мартин, с патос, сякаш все още беше в ролята на Васил Левски. Simple Smile Ако Мартин и Даниела изчезнат, Любомира и Косара имат потенциала да бъдат следващите злодеи. Ана Мария е Елена за този сезон, надиграха я.

# 1 285
Даниела дразни с чудовищната си безпардонност и наглост. Все сме виждали държанки, но такава, която хем иска мъжа да я издържа, хем тя и вкъщи нищо да не пипва, лично аз, а и повечето хора явно, не бяхме виждали. Паразитизъм в най-висша форма, заявен с гордост и самочувствие.
Само книжката ми идва излишна, защото преписвана, с ИИ генерирана, все пак, имитира някакъв труд, колкото да не е без хич. Без нея щеше да е още по-ефектно.
Никак не ми е странно, защо дразни, учудва ме подкрепящата я агитка. Те са със същите житейски възгледи или просто обичат голата опозиция, за да става лаф моабет?
Едното гадже се свъртяло три месеца, другото - година и половина, в задачата се пита: как се издържа 33 годишната Даниела в останалото време? Древен занаят на писателка?
Не й било зор да се омъжва, нито някой да я прибира, защото не била бездомна. Ма как да не ти е зор, бе душа, ти как ще се храниш иначе, ако нямаш мъж - вегетираш ли? Сметки за ток, вода, нямаш ли? Тя че работи нещо, работи. Въпросът е - какво и защо не казва?

# 1 286
Закрепва се за някой "гостоприемник", тя не яде много, износва им старите маркови дрешки (виж че верно без дрехи остане, показа 5 и взе да ги повтаря), не плаща ток, подслоняват я в някое стайче в къщата и ето ти - съществува си жената и твори.

# 1 287
Аз обаче не разбирам в каква лъжа обвиняват Даниела, след като самата тя надълго и нашироко е разказвала на Мартин какви са ѝ очакванията?
Пресолява се манджата с тая пуста Даниела. И да, аз също съм на мнение, че с изключение на една/две девойки, всички в къщата се стремят към материалното.
А да се коментира как се била държала Даниела с групировката Косара, Мартина и т.н. е направо смехотворно, защото тях сме ги виждали какви простачки са и когато има камери. Не искам да знам какви са, когато няма. Точно Мартина, която посреща всяко ново момиче, като мутреса в селската дискотека. Или пък Косара, като знаем как говореше и гледаше Росица при онази малоумна сцена с бележката.

# 1 288
Даниела дразни с чудовищната си безпардонност и наглост. Все сме виждали държанки, но такава, която хем иска мъжа да я издържа, хем тя и вкъщи нищо да не пипва, лично аз, а и повечето хора явно, не бяхме виждали. Паразитизъм в най-висша форма, заявен с гордост и самочувствие.
Само книжката ми идва излишна, защото преписвана, с ИИ генерирана, все пак, имитира някакъв труд, колкото да не е без хич. Без нея щеше да е още по-ефектно.
Никак не ми е странно, защо дразни, учудва ме подкрепящата я агитка. Те са със същите житейски възгледи или просто обичат голата опозиция, за да става лаф моабет?
Едното гадже се свъртяло три месеца, другото - година и половина, в задачата се пита: как се издържа 33 годишната Даниела в останалото време? Древен занаят на писателка?
Не й било зор да се омъжва, нито някой да я прибира, защото не била бездомна. Ма как да не ти е зор, бе душа, ти как ще се храниш иначе, ако нямаш мъж - вегетираш ли? Сметки за ток, вода, нямаш ли? Тя че работи нещо, работи. Въпросът е - какво и защо не казва?

И аз това си мислях. За нея това е игра на живот или смърт. Единственият шанс да си изплати запорите е да продава "книгите". Тя работи в момента, изобщо не е в женската си енергия и тн дивотии.

# 1 289
Ферай вие като банши. Добре, че поствате тук какво е казала.

Общи условия

Активация на акаунт