🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 424
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 320
Явни никаква. Те ни навън, ни в предаване успяха да се мачнат Викчо и Брана. Такава несъвместимост, здраве му кажи.

# 1 321
А каква е историята на Бранимира и Виктор? От преди предаването ли се познават? Нещо съм пропуснала. Нали Виктор каза, че 9 месеца нямала време да му обърне внимание, а сега намерила 2 месеца да отдели.
Общо взето той призна същото, за което обвинихи Елвира, че ги клевети, преди да я изгонят.

# 1 322
А каква е историята на Бранимира и Виктор? От преди предаването ли се познават? Нещо съм пропуснала. Нали Виктор каза, че 9 месеца нямала време да му обърне внимание, а сега намерила 2 месеца да отдели.

Спасявали са котенце .Така са се запознали. Казаха го още когато Виктор покани Бранимира за участие.

# 1 323
време е Ферай да съблазни Васил

# 1 324
  • Пловдив
Емануела винаги е работила, беше бременна от Динев и си ходеше на участия. Вярвам на 100% че не разчита на издръжка от мъж, тя и затова не им цепи много басма.
За Мартин останах с впечатление, че заради системни изневери го е зарязала.

# 1 325
Милото Ферари, колко е заблудено, срещата й минала уникално. Пускам сълза за нея.

# 1 326
На мен ми е жал за Ферайчето, толкова е куха,че за нея срещата е била топ

# 1 327
Ферай “Разговорът ни вървеше много хубаво” -а то, Васил в ступор се чудеше какво се случва.

# 1 328
И той ме изкарва от дупката бавно по-бавно…интелекта е на високо ниво

# 1 329
Алекса от влизането си стои отстрани като някаква лампа, изоообщо я няма Joy

# 1 330
  • някъде другаде
Е , как да не и хареса на Ферай срещата , тя за първи път е поканена.

# 1 331
Ех, никоя жена не гледал Васето както гледа Косарчето😁ако пия всеки път като се изтъква… до края на епизода ще съм по-пияна от Виктор на коктейлите😆

# 1 332
Ох, съвсем сериозно на косъм е положението да ми се продънят ушите от тая Косара: “знам как си мЪ гледа”.

# 1 333
Ферай вероятно е на дъното днес в реалния живот. Честно казано не се сещам за по-нелепа участничка от всички сезони.

# 1 334
Тя даже не помни какъв комплимент й е направил,то ние  виждаме че на вторият  етаж е празно,но чак пък толкова не е нормално  Joy

Общи условия

Активация на акаунт