🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 647
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 425
Е Васил каза името на Ана Мария , явно е казала

# 1 426
Мартин не е с розови очила,а е кон с капаци.

# 1 427
Защо да е кон с капаци ? Харесва си я , чувства се добре с нея .

# 1 428
Имам си нова участничка на дъното на личната ми класация - Косара.

# 1 429
АМ, която толкова много видиш ли ти щяла да говори с Мартин да му задава въпроси… Нито му зададе правилни въпроси, когато всички задаваха, нито когато бяха на масата със Силвия и Мартина. Млъкна и се тръшка като малко дете. Че чак сега се разбра, че Косара задала тъпия въпрос… 100 на 100 подтикната от АМ. И вчера УЖ когато трябваха да са откровени всички нито АМ нито Косара дадоха пример както те казват “на по-младите”. Това ли им беше примера…  “аз нямам смелост да си задам въпроса, задай го ти и после аз нямам смелост да си призная”. АМ устата ѝ е голяма само когато дава си синхрон иначе мълчи

# 1 430
  • София /Абсурдистан
Гледам с малко закъснение. Сладоледът, който рекламират е ужасен. Опитвала съм няколко вида, няма друга чак такава химия.

# 1 431
Мартин според мен нарочно се държи, като глупак и влюбен, за да ги дразни другите и да му доказват разни неща, да е център на внимание. Той също преигра.

уточнение - ако все пак всичко това не е един голям театър

# 1 432
Ма не може да му държат сметка за това, че си иска Даниела. Ми оставете го да си строши главата и това е, той не е малко дете. Голям човек със своите избори. Балък и идиот, ама си му харесва.
Анчето е толкова проста горката. Играе го обидена! Ми ставай и си тръгвай, ма. Какво се разливаш по столовете и се правиш все едно сте сърдити гадженца. Коя си ти, та имаш претенции към изборите на човек, когото познаваш от 5 седмици и нямате нищо общо?!
Точно! Трябваше Ерген 3 Алек да е на негово място, да ги видя как ще му искат обяснение и ще му се нахвърлят. Просто Козирозите се правят на играчи, а Водолеите са истинските играчи 😏

# 1 433
Стига с тая Дани, казва се Айгюл и е налапала шарана ,но само в предаването извън него пак ,ще се настрой към чичко-паричковците трета възраст.

# 1 434
Ето го сайтът,в който пише за Даниела и че баща и е с деменция. Поне заглавието е такова :
https://a-specto.bg/liubopitno/mrachna-tayna-bashtata-na-daniela … plashta-dalgovete

# 1 435
Той голям играч Алек , след хейтът, който се изля след него нямаше очи да се покаже в предаване или подкаст.

# 1 436
Какво точно не е видял Мартин? Даниела същите неща си ги дрънка и пред него.

Ами май точно в това е проблема. Че и той чува/вижда същите неща, но е влюбен/загубен и не “прецежда” информацията адекватно, според тях.

А коментарите, че Мартин не им дължал нищо….хайде сега, във всеки един сезон никой нищо не дължи на никой, но и в миналогодишния сезон и форума и социалните мрежи изригнаха, когато Калеко-Алеко дръпна чертата и се сбогува с финалистките с видеозапис. И той нищо не им е дължал по тази логика. Но в случая не става въпрос да дължиш нещо, Мартин ги е поканил сам на откровен разговор. Всички много добре знаят в какво предаване се намират и когато то “приключва” по средата е разбираемо, че ще има недоволство.

# 1 437
# 1 438
Гледам Ферай и рязко се чувствам с 5 килограма по-дебела Joy

А аз до нея се чувствам кат Нобелов лауреат минимум Joy

# 1 439
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пък всеки път като я видя, се сещам за Пинокио ,особено, като я покажат в профил Rolling Eyes
"ши дойде,ши дойде Васил"-голям образ Yum
И дано донесе някой по-голям подарък. Joy
Двете с Даниела са направо умопомрачително елементарни. В тълковния речник срещу думите "меркантилен" и "използвач" сигурно стои цветна снимка на Даниела на четири страници.

Жоро клюкарката като същинска бабичка се държи. Явно основното му предназначение е да клюкари и злепоставя ергените, защото коктейли сме го видели да прави 2-3 пъти за целия сезон. Обаче дори когато хвали привидно ергените, винаги намира какво да вмъкне, за да ги изложи.

Общи условия

Активация на акаунт