🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 717
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 315
Представям си, ако Марин беше в първи сезон, Капитонова щеше да има реален шанс да си получи ролекса. Grinning Grinning

# 316
Нищо не е купил, нито е имал намерение да купува. Чист сценарий и болшой театър. Ако беше отпрашил към мола в Коломбо и я беше наврял в Картие, щеше да е ясно, че той плаща. За шопинга на Николов - какво да му обсъждам,,  работи си човека, върти си предаването...

Защо да не е купил, дори и продукцията да плаща , дори и да е супер евтино… Няма значение реално това уж всички така казвате, пък точно парите и дрехите коментирате. А не е ли важен жеста на Мартин чисто мъжкарски към една жена. Точно това искаше да види Даниела, ОТНОШЕНИЕТО на Мартин към нея. Точно това ѝ даде той.

# 317
Очевидно на Даниела въобще не й пука за шриландските парцали - това си беше тест към Мартин и заявка пред другите жени. Той пък подходи с охота и въобще не мигна пред никоя прищявка - за него беше удоволствие и гордост да прави жената до него щастлива, усмихната и мяукаща. Не виждам нищо толкова ненормално и чак се чудя защо на вас ви е толкова чуждо.
И ние щяхме да им се кефим, може би, ако беше се сетил сам и не си купуваше вниманието ѝ по този начин. Щото няма парцалки - няма внимание, беше му ясно заявено.

# 318
Тя Данчето утре ще си напише Cartier на врата под алтънбашкото колие, за да дразни другите и да напомня на Марто какво го чака всеки път щом погледне с розовите очила към нея.. нали обича любовните драсканици и послания..

# 319
Не е важна цената, разбира се, важен е жестът и Данка ни го показа. Ако не можеш да се продадеш за 60 000 лева, и за 60 лева е Оk, важен е жестът Joy

# 320
Даниела може да е меркантилна, но другите ергенки са си направо жалки - вечно мрънкащи зад гърба й.

# 321
Тия двамата Даниела и Мартин играят игра на взаимни ползи. Тя си рекламира книгата чрез него той се рекламира какъв пич е и как може да прави жената до него щастлива. Никакви чувства няма, но признавам доста добре играят.

# 322
Роси милата напълно е посърнала, чак погрозня, дано се съвземе навън и се подкрепи, за да го премине това, явно много й идва всичката тази конкуренция и сравняване.
Мартин е подозрително мил само и единствено с Даниела, или е по сценарий, или наистина е нарцис и си следва собствен сценарий, стил реклама на алфата в него, лъже и маже,  държи се за полата на Данка, че му е идеална за ролята и калъпа, в който сам се вкарва така, много му е готино, то се вижда.
Косара не завижда на самите дрехи и т.н, а просто че не е тя там, да си се радва на внимание и да командори. Имам чувството,  че е свикнала навън да казва кое как винаги, да се съобразяват всички с нея и сега едвам издържа,  но търпи за слава и по- нататъшна изгода, с нищо не ми е по- велика от останалите.
Любка с тоя цвят свежна, но си е злобна и потайни, покрай тези интриги, не ми е лицеприятна, и тя много се сравнява.
Адриана е много чаровна, приличат си чисто визуално с Васко, но тя изглежда с едни 5 години по- голяма, като цяло не го виждам с никоя от там вътре.
Данка се нахилила изкуствено, че нещо доказва като й се дава, но верно прекали, явно количество й трябва, за да й е спокойно. Мяташе му се като плащаше тоз ми ти Марто, на изпращане, той беше толкова уморен и сериозен като запали колата, че това му е по- тежко от тежка битка в ИВ. Даниела, когато вадеше картата и плащаше за 1 път ми стана отвратително да го гледам това, вайб на покупко- продажба, ама не на дрешките, но явно държат да имаме гледната точка и на прост..ката. Хубава жена бг вариант,  за назидание на зрителите, отвратих се наистина. Това не беше шопинг да зарадваме момичето до нас, това беше едно теглене от карта, като за последно..

# 323
Гледайте по-лежерно на нещата, мили дами, това е развлекателно предаване, а не Панорама Joy Страсти, размисли, анализи...
Няма подаръци, предаването измисля случки, свежда сценария до двете действащи лица  урежда подробностите, определя бюджета и накрая реализира един сеир, който да позяпаме преди заспиване във вторник вечер. Марто и Данка се разнообразяват, кокошките във вилата се разсънват, щото има за какво да кудкудякат и така си върви панаира.

# 324
Това с Даниела и Мартин започва да прилича на зле режисиран театър. Не разбирам свършването на ежедневните дрехи, да не би да не иска да ги пере Simple Smile. Новите дрехи, непрани ли ще ги носи:) Определено се видя продуктовото позициониране по време на пазара.Фалш. Ама Даниела не пропусна да каже ,че Анета не била права Simple Smile
Ана Мария определено е интригантка, Ферай не спомена нищо за Васил, а тя пусна мухата на злата Косара. Любомира гледаше изключително злобно Клаудия. На мен най противни там са ми опредлено Косара и Любомира,

# 325
  • София
Това с шопинга беше дъно - и като идея, и като изпълнение. Но… кабриото ми хареса, а ако го карах аз, щеше да е върхът 😉
Срещата на другите беше по-интересна. Васил се поотпусна, Виктор също / да стои по-далече от батко си Марто/. С Клаудия много си отиват, ама нали е ръб - тя му е втора резерва.
Разбрал бил той Даниела каква е - друг път 😂 . Кака му Любомира му наговори истини от последна инстанция 😉

# 326
Даниела е 92 набор, знам го от приятелка от Чепеларе, която я познава от ученическите ѝ години.
Какво да кажа, горката! Доста по-зряла изглежда, хем се гримира много леко.

# 327
Изтървах шопинга. Ще го гледам с Ряпата. Ако семейство Джанъм тръгнат по огледи на имоти, ще стана пак редовен зрител.

# 328
Очевидно на Даниела въобще не й пука за шриландските парцали - това си беше тест към Мартин и заявка пред другите жени. Той пък подходи с охота и въобще не мигна пред никоя прищявка - за него беше удоволствие и гордост да прави жената до него щастлива, усмихната и мяукаща. Не виждам нищо толкова ненормално и чак се чудя защо на вас ви е толкова чуждо.
И един мармот завива шоколада в станиол...
Идилия, дам...тя го тества, той е с пълно шест. Аз пък вярвам в дядо Коледа и в кристално честните продуценти на реалити шоута, които никога не манипулират ситуациите. Те се случват естествено както на пазара в Красно село.

# 329
Мартин и Ана Мария се вихрят в момента в Джанъм

Общи условия

Активация на акаунт