🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 320
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 465
Божееее припадам! Немога да ги понасям!
Следях Мартин от ИВ и наистина се надявах да разчупва малко обстановката, както започна в началото. И той с някакви заучени клишета, не смее да каже копче, да покаже малко характер, а точно обратното като кученце на каишка. Единствено към Ферай беше "строг, но справедлив" 😃 Трябваше малко екшън, да видим реакциите на девойките.
Даниела постигна това, което иска и само защото не е влюбена. Та те докато обядваха и той я целуваше там по вратлето, може да забележите в погледа, жена която няма желанието да бъде целувана, изпитваше дискомфорт. Подаръкът,който му подари - пълна подигравка. Да му беше поръчала някакъв десерт, да си го хапнат двамата, това би направила влюбена жена. След жест а с колието, комплиментите и т.н.
Пазаруването - жалък опит да се получи от като по-филмите. Но дори и там ги дават от пробната като сменят тоалети.
Дрехите,които му избра - Сериозно ли? Циркаджийка. Само й само да не вземе да ги купи и тях. 😃 И там не помисли наистина за него, можеше ключодържател,някакъв сувенир, да вземе уж за някой, но всъщност да е за него и накрая на срещата да му го подари. Според мен това би направила една Валидирана влюбена жена.
Например Ади, наистина някак й светят очичките, на моменти тя също според мен преиграва, за да се хареса повече, но някои неща просто си личат.
Дано момичетата си тръгнат сами, жал ми е да ги гледам. Каквито и да са те, лоши,добри,злобни, но се надявам наистина да имат достойнство и да си тръгнат. Както направи Анета, ( гледах подкаста с нея и много ми допадна, за момиче на 21год) можеше да остане още за почивката и сеира, но момичето си има достойнство и приоритети. Хареса ми много! За жалост ще гледаме злобата и самодоволството на Даниела, което ще се отразява по цялото й тяло, когато вижда как всички ще бъдат отхвърлени, а тя бъде Кралицата.

ШАХ И МАТ, с пешката МАРТИН.

# 466
  • София
Косара, Бранимира и Росица са станали, като бухти.

Косара нон стоп нагъва нещо.

# 467
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много тъжен и труден за гледане беше епизодът снощи, въпреки че двама души си сбъднаха мечтите и успяха да се представят по начина, по който очевидно се виждат в главите си.
Даниела, "свикналата" да живее с 50-60 хиляди на месец скачаше в екзалтация като надрусана коза, че са й купили парцалки за 1000 лева пряко сили. Мартин се изживяваше като големия баровец с кабриото и "цъкащата" кредитна карта. Да дерзаят, сега им е паднало.
Обаче това му увлечение по Даниела, ако е искрено, а не просто роля, с която да оправдае ангажимента си в предаването, само ми затвърждава мнението, че не е никакъв плейбой и играч и нищичко не разбира от жени. От бившата съпруга се е нахендрил на Емануела, а от нея се е метнал на 20-годишното девойче. Еднократните забежки не обогатяват жизнения опит с отсрещния пол кой знае колко и това е видно с просто око в момента. Това е да кълвеш на гола кука или както се казва - той е шаранът, когото хванаха на бастун.
От друга страна не вярвам, че ако беше чак такъв разбирач, би решил да играе играта точно по този начин, защото той много държи на това как ще изглежда в очите на околните, а поведението му до момента никак не му прави комплимент и говори единствено за това колко малко разбира от жени.

# 468
Ааа, не това си е епизод 2. Помним Генча как строи момите да ги хока, че искат да е честно. Каквото той каже, такова ще е.
Абе Мартин го задмина направо… онзи Генчо даже не го броя за ерген, още щом го видях, ми беше ясно, че ще е недоразумение. Едвам догледах сезона тогава.

# 469
На Даниела вчера много й пролича, че никога не е имала нито пари, нито богат мъж до себе си. Никога няма да видите жена, която е свикнала да бъде до богати мъже, да се държи като нея. Беше смешна и жалка.
O, да. Контактувала съм с хора от "горната прослойка". Жената си носеше блуза от Ермес в селския пенсионерски клуб без да парадира или да се надува, мило, ненатрапчиво и земно поведение.

# 470
Момичето за милион май за пръв път се качи в кабрио, различно от каруца. И вместо да се изкефи на ретро автомобила произведен 1954- та година (според другия мозъчен тръст Мартин- преди 80 години), щракаше с пръсти на някаква чалга песен; през останалото висеше на врата на спонсора, обяснявайки колко любвеобилна може да бъде. А на изпроводяк ми се счу нещо от типа на “няма да ти пусна”, “не очаквай да ти пусна”. Силно се надявам да ми се е причуло. Не за друго, а защото действието се развива пред камери все пак.

# 471
# 472
  • в сърцето на един мъж...
А на изпроводяк ми се счу нещо от типа на “няма да ти пусна”, “не очаквай да ти пусна”. Силно се надявам да ми се е причуло. Не за друго, а защото действието се развива пред камери все пак.

Не ти се е причуло, и аз го чух Simple Smile

# 473
  • Обран бостан ;)
Момичето за милион май за пръв път се качи в кабрио, различно от каруца. И вместо да се изкефи на ретро автомобила произведен 1954- та година (според другия мозъчен тръст Мартин- преди 80 години), щракаше с пръсти на някаква чалга песен; през останалото висеше на врата на спонсора, обяснявайки колко любвеобилна може да бъде. А на изпроводяк ми се счу нещо от типа на “няма да ти пусна”, “не очаквай да ти пусна”. Силно се надявам да ми се е причуло. Не за друго, а защото действието се развива пред камери все пак.

Колата е MG TF 1954.

Скрит текст:

Относно пускането - нищо чудно да е това. Какво като има камери - важното е да се обичат хората.
Покрай това и подобни предавания, значението на думата "любов" толкова се обезцени, че направо нямам думи.
Всички отишли за "любов" там. Мда. Rolling Eyes

# 474
  • Русе
Тази вечер бая маски ще паднат с въпросчетата и ще хвърчи доста перушина.

# 475
Сравнението с "нещата от миналото" беше безумно – да.
Герданчетата и децата все щъркела ги носи. И горе-долу стойността им е една и съща. О, свещена простота. Joy

# 476
Не знам за вас, но след снощния епизод, се чувствам като пълен дебил. Успях да го изгледам с превъртания до момента, в който Даниела се прибира при момичетата и супер въодушевена разказва за шопинга с Мартин. Умряха ми мозъчни клетки, не се шегувам. Някой се опитва да втълпява на зрителите, че е нормално жената да се държи по този начин, да си проси подаръци от мъжа, да му дава целувки ида го прегръща за няколко парцала. Да подскача като малко дете и да моли да ѝ дадат хартиени торбички. Трагедия. Срам ме е, че го гледах.

# 477
Мартин е типичният разглезен финансово и емоционално плейбой, който в момента си прави т...к с всички - зрители и момичета вътре. Той е там, за да си разбообрази живота и да си прави кефа. Има пари, угажда си, както се казва. Според мен е овладял до съвършенство любовния поглед с малко престорено притеснение в стил ''ша ма убидиш'', с който иска да каже ''ох, аз съм малко уязвим, имам чувства'', но всъщност, според мен, от мъж като него е добре да се бяга далеч. Мисля, че е извънредно здраво стъпил на земята човек. Все пак, не си оттеглям мнението, че за мен той е най-интересният участник. Даниела пък е извънредно ясна - тя прозира през фрази като ''тъпа на манивела'', това вчера за децата, което каза, убедена съм, че и други издайнически фразички изскачат, които не чуваме. Все ни се ще да има някаква по-грандиозна идея зад това, което гледаме, напр. НН да иска да покаже колко е пошло съвременното общество, материално и пр., но едва ли. Тези дрешки от пазара вчера е ясно, че бяха само за майтап, сигурно тази сюжетна линия я е имало в друг Ерген по света и искат да я повторят. Даниела не я виждам с тези парцали.

# 478
Даниела не я виждам с тези парцали.
Аз пък не съм забелязала, че се облича "марково", каквото и да означава това. Все конфекцийки и онлайн "бутици".

# 479
Дано пак да им дадат цял ден в имението, но да им скрият таблата и картите за белот този път.

И вечерните коктейли може да са по-често (не е нужно да има церемония след всеки)...
Е как вечерни коктейли по-често? От къде да имат толкова рокли и наем за градината на имението вечер? Laughing

И за да съм по темата (Благодаря за новате тема! Flowers Rose), единственото, което ми направи впечатление снощи, бяха чантите за плаж от Тему, в "бутиците", от които пазаруваше избраницата. И очилата за 50 цента, де.

Общи условия

Активация на акаунт