🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 636
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 495
Пазаруваха в някакви магазинчета като по главната в Обзор или Созопол. Най-обикновени китайски парцали. Аз лично не бих се хвалила с такъв шопинг…

# 496
Пазаруваха в някакви магазинчета като по главната в Обзор или Созопол. Най-обикновени китайски парцали. Аз лично не бих се хвалила с такъв шопинг…
При положение, че другите моми търкат скамейките, за завиждане си е.Joy

# 497
Аз не смятам, че само Д извлича полза от Мартин. Той също е изключително поласкан, че ще бъде главен герой в книга, независимо каква е тя или какво се пише в нея.

# 498
До човек си е парадирането и хваленето, не до богат или беден. Някои обичат да показват, други се крият абсолютно нарочно.

# 499
Какво у тази жена предизвиква такива страсти?

Според мен са две неща:
1. Конфликт на ценности, ако казваше аз съм такава - Ок, но тя пробутва ценностите си като най-женските и най-естествените и изобщо най-вървежните.
2. Това че е всичко и е фейк - ще цитирам Дяволо "Тази жена е една ходеща лъжа."

*
Аз не съм гледала предишните сезони и познавам още хора в обкръжението ми дето този им е сефте, та може да загубило част от "ергенската" публика, но е спечелило друга.

# 500
Да дам едно мнение без пяна по клавиатурата Grinning
За "децата от миналото" , нямаше изобщо такъв уклон - че едва ли не , те вече не съществуват. Извадено доста от контекста. Смисълът според мен , беше един вид , и при теб има нещо , което е от минали отношения , но ти е важно и в настоящето .
Пак нямаме угодия. Ако беше накупила свръх скъпи неща -алчна меркантилница. Радвала се на дребни подаръчета -евтина парцалеса. И двамата бяха , щастливи и доволни от срещата си . Каква съм аз , да давам акъли , кой как да бъде щастлив. Много криндж такава намеса. Все пак Даниела , не е извила ръцете на мъж в затруднение да и купува. Мартин бълха го ухапала . Пък и смее ли да се представи зле , нали позира за книгата. Кой колкото да се смее на Мартин , колко е използван , лично според мен , той е на най -голяма кирия в ситуацията

# 501
Аз не смятам, че само Д извлича полза от Мартин. Той също е изключително поласкан, че ще бъде главен герой в книга, независимо каква е тя или какво се пише в нея.
И да опише как с женската енергия е направила лит. герой жалък наивник.

# 502
  • в сърцето на един мъж...

Аз не съм гледала предишните сезони и познавам още хора в обкръжението ми дето този им е сефте, та може да загубило част от "ергенската" публика, но е спечелило друга.

Аз не съм гледала нито един, този ми е първият. И определено ще си остана с него.

# 503
При Даниела няма за какво да се хванеш: произход, образование, външност, обаяние...под средното ниво. Очаквах някакви родопски магии да забърка на мъжете, да си изгубят ума, за изгорят от любов, но тя е студена някак, не става.
Природата не й е дала чар,  пластичната хирургия също, изобщо не е женствена,  а се опитва да продава женска енергия. Ако със силикон се получаваха нещата в живота, всички щяха да сложат по един и да няма стари моми.

# 504
Всяка година раздават гердани на Алтънбаш, ама досега на пазар не ги бяха водили. Grinning

На коя ѝ бяха подарили обувки? 🤣🤣🤣
А Капитонова с ролекса? 😄

Явно Даниелка е Капитонова wanna be Joy Само че, ако Капитонова и Мартин се бяха засякли в предаването и той беше тръгнал да пазарува с нея, картата му нямаше да издържи на напрежението. При нея такива евтинджоси не минават Joy

# 505
Едва ли са отишли до Коломбо на "шопинг", а в тези магазинчета стоките не са висша мода.
Иначе е пределно ясно какво й е нивото - "избирам подарък на Ферай, защото ми е приятелка, ама ще плащаш ти."
Естествено големия баровец не се дърпа, щото ще му се спихне реномето.
А Данка показа нагледно какъв "охолен" живот е живяла - благодарение на подаръците от платежоспособните й приятелки. Нищо не е постигнала сама - винаги й е давано, защото се е отърквала у хора от "хай лайфа".
Да де, ама остарява. Ако наистина огърлица й е подарък и е диамантена /а не просто реклама/, то трябва много да я пази - може да опре до нея за плащане на текущи сметки.
Абе, не ми беше много убедителен тоя грандиозен шопинг.

# 506
Е, там няма луксозни стоки или поне не и на три часа път, както вече обясниха потребителки. Парцали имало, парцали купили.
Диамантеното колие и грива на Chopard на Даниела струва съм 20 хл. лв. Дали ще носи бялата ризка, освен там на плажа?

# 507
Поне беше хубава Капитонка.Много красива кожа имаше.

# 508
Видяхте ли обстановката и продавачките в магазинчетата...

# 509
Цялата продукция е под всякаква критика. Включително звук и монтаж. Хубава работа, ама… Имам чувството, че единствените автентични участници са кученцата. Всичко изглежда измъчено, грубо и набързо скалъпено. Усеща се една апатия във всички. Такова предаване трябва да е леко и приятно. Но те явно не са получили съобщението.

Видяхте ли обстановката и продавачките в магазинчетата...

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 16:43 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт