🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 613
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 870
ох, падам от смях с последните коментари тук предизвикани от Ферайчето. свършиха ми лайковете.

# 871
Аз от тези дами чувам само "искам", "искам", "дай ми", "какво предлагаш?", "подаръци", "купувай ми"...Само не разбирам защо тези мъже продължават да им обърщат внимание. Това ли ги привлича?

Не мога да се сетя за дори ЕДИН разговор между Даниела и Мартин, (или малката ѝ подражателка Ферай), в който да не е ставало на въпрос какво Мартин ще ѝ дава.

Даниела нито един път не е проявила интерес към Мартин за нещо различно от това, той какъв живот може да ѝ даде...

Просто става досадно за зрителя да се върти една и съща тема вече. Разбрахме че искат богат чичко да се грижи за тях, няма нужда само за това да се говори, може ли нещо друго?

# 872
Аз ще инвестирам също в себе си...кат си легна Joy

Торкоз кухота не мога да поема..честно.

# 873
  • вкъщи
Ферай категорично спечели приза за най- тъпа сред момите. Мъка е тази вечеря и за Васил и за нас. Взех да се чудя мен що не са ме валидирвали като жена.  Но явно не разбирам женските номерца
 . Ех, милата тя инвестира в себе си. Усъвършенства се.

# 874
Не излъчва сексуално излъчване Joy
Ето кой ще се грижи за липсата на тавтология в книжлето на Даниела

# 875
Аз ще инвестирам също в себе си...кат си легна Joy

Торкоз кухота не мога да поема..честно.

Чудя се в това лрехко телце как се събра толкова тъпотия.

# 876
Ферай, ей ся ще ти дам един ментален комплимент - за цирка си Cold Sweat

# 877
Какво учите вие? Аз днес съм на кулинария….чета една рецепта. Grinning

# 878
Защо ми триете снимката? Аз съм сложила снимка на фаворитката и главна героиня в сезона.
Скрит текст:
Безценна физиономия. Като кахърна героиня в латиносериал е.
А Ферай...Ферай...Защо заля Васето с тая логорея? Той едвам се въздържаше да не се засмее на ''ученето на психология от книги'' за самоусъвършенстване. ''Менталното ми е по-добре от визуалното''. Скри му шапката с мъдростите си.

# 879
Да не дава Господ някой да опира до такава психоложка като Ферай! Пази Боже сляпо да погледне!

# 880
ох, не могааааааа
JoyJoyJoy

# 881
Хубаво момиче, но много глупаво!

# 882
Търся: Човек, който да ме валидира. По възможност на Карибите. За мен: работя върху себе си. Мога да дрънкам глупости. Ще ви мотивирам. Без целувки, моля. За оферти на лично. 😎

# 883
  • Пловдив
Аз не разбирам защо жената трябва да се валидира 🤦🏽‍♀️ мъжът е този, който с отношението си го прави.

# 884
  • ВАРНА
"Много трудно съм задоволима..."-ма той мъж ма,не е кон.

Общи условия

Активация на акаунт