🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 548
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 930
Ферай не била излъчвала толкова сексуално, колкото елегантно... 🤣🤣

Васил се видя в чудо! Той не очакваше такава откровена ТЪПОТА!

# 931
Ма каква картинка, Ферай е ИКОНА

# 932
В началото симпатизирах повече на Даниела. Но с течение на времето започнах да виждам в Мартина нейната чистота и непринуденост и взе да ми става една такава миличка.
А Даниела дори и да е влюбена, със сигурност е ПР акция за книгата й.
Купих я с луксозна опаковка...и знаете ли каква е тя - обикновена черна картонена кутия, шрифтът е като за деца във втори клас, а съдържанието-клишета и до болка познати статуси от Фейсбук.
Ферай не мога да я понасям..Милата иска много да се издокара и изкаже, ама само ми става смешна.
Ана Мария също ме изкефи. През епизодите досега ми е била мега груба, но днес ми напълни душата и беше много адекватна и на място.

# 933
Ферай не била излъчвала толкова сексуално, колкото елегантно... 🤣🤣

Пък просто ...колко лъчи/излъчва самоооо....

# 934
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е защо сега Васко така с насмешка и отегчение подходи към авторекламата и изискванията на Ферай? Набързо ги охарактеризира като материалистични и отрицателни, а на общата среща беше плътно съгласен с Даниела.
Или принципно няма против Мартин да се нахендри на използвачка, но за себе си твърдо не го приема. Един вид: за кучета и котки може, за прасета - не. Joy

П.П.: Ферай обаче сериозно си вярва на глупостите, които дрънка.

# 935
Искам групово напускане на “Мартинките” … това ще бъде епично 😂

# 936
Медал за Васко, че издържа туй "нещу".
Тиквен Joy
На този човек или  да му удвоят хонорара или да му плащат вредни Joy

# 937
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Прекрасна среща на Вики и Любка, като лафче между две приятелки обединени в неприязънта си към трета, направо идилия.

# 938
Ни Даниела, ни Мартин, ни никой не помня вече от тоя епизод, Ферай закова.Grinning

# 939
Ферай да беше приложила наученото/заученото от Даниела на практика, а не да обяснява на Васил какво и как щяла да прави, така че той на свой ред да прави това, което тя иска. По-смешен разговор не бях чувала. Тя просто му представи един нескопосан бизнес план за това как ще му надене хомота да бачка за нея 🤣🤣🤣

Като ще приписва от Даниела, поне да се научи първо как да го прави, без да я хванат. 2-ка, Ферай. Седни си!

# 940
Ферай е на 21 и е била с някого 7 години?

# 941
Ферай е на 21 и е била с някого 7 години?
На 23 мисля че беше ,но пак от малка се е "залюбила"

# 942
Какво е “уйчене”? Нещото, което Ферай обичала да прави… Thinking

# 943
Васил не се видя в чудо, той и без това не чува какво му се говори. Той е само физически в шоуто.Казват му какво да прави на него.

# 944
  • Out of the Mix
Защо ми триете снимката? Аз съм сложила снимка на фаворитката и главна героиня в сезона.

Джанет Джексън ли е това...Joy

Общи условия

Активация на акаунт