🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 571
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 945
Ферай е младата Зайнеб, но с по-малко речников запас! Иначе на външен вид сякаш са сестри!
Точно и това си мислех, докато я гледах одеве, копие, ранно копие, но същия вайб. Иначе е свежа, игрива, но много проста милата.  Но е хубава и ще си намери кандидати, няма да стои сама.

# 946
Прекрасна среща на Вики и Любка, като лафче между две приятелки обединени в неприязънта си към трета, направо идилия.
🤣🤣🤣
И за диети говориха. Можеше и плитки да си сплетат, докато си клюкарят.
После малко бой с възглавници и хайде, всички по леглата.

# 947
Ферай да беше приложила наученото/заученото от Даниела на практика, а не да обяснява на Васил какво и как щяла да прави, така че той на свой ред да прави това, което тя иска. По-смешен разговор не бях чувала. Тя просто му представи един нескопосан бизнес план за това как ще му надене хомота да бачка за нея 🤣🤣🤣

Като ще приписва от Даниела, поне да се научи първо как да го прави, без да я хванат. 2-ка, Ферай. Седни си!
Да, ама му довери, че ще го прави СЯКАШ по собствено желание! Рядко неадекватно девойче, ама се посмяхме поне.

# 948
Защо ми триете снимката? Аз съм сложила снимка на фаворитката и главна героиня в сезона.

Джанет Джексън ли е това...Joy
Ааа, няма да обиждаш Джанет! 😂
Туй е Айгюл! Няма дъ съ смеш! 😂😂

# 949
  • София
Ферай показа как не трябва да се прави. Даниела го игра дне на ред, малката изтърси всичко на първата среща

# 950
Какво е “уйчене”? Нещото, което Ферай обичала да прави… Thinking
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Така не съм се смяла от първи епизод на това недоразумение, което дружно гледаме! То се превърна в истинска комедия!

# 951
Даниела да беше казала на Ферайчето, че да накараш някой да иска и са върши нещо, без да се усеща, защото жената така иска, се казва манипулация и не се съобщава на жертвата предварително Joy

Да ходи Мартин да ходатайства пред Васил сега.

# 952
Може ли някой да каже какво значи да "валидираш" жена?

# 953
  • Glasgow
Какво е “уйчене”? Нещото, което Ферай обичала да прави… Thinking
🤣🤣🤣 ох, как може да е толкова хубавка и толкова тъпа
На мен пък нещо на Никол от прогнозите за времето ми напомня, не на Зейнеб

# 954
Имат моята валидация. Grinning
Скрит текст:

# 955
  • Варна
Защо ми триете снимката? Аз съм сложила снимка на фаворитката и главна героиня в сезона.

Джанет Джексън ли е това...Joy

Не. Джанет е по-хубава.
Васил едва се въздържа да не се засмее.

# 956
Ферай беше като малките деца, които гордо повтарят дочути мръсни думи без да ги разбират напълно, но с очакване да направят силно впечатление.

# 957
Жал ме е за Ферайчето. Много иска да е като кака си Даниелка (която не харесвам), но няма възможност😂

# 958
Начи тия жени от ... какъв е тоя произход точно не знам, ама по имената съдя, че май са от един етнос - Айгюл и Ферай, направо избиха рибата. Да заминават за Анадола и там да си прилагат бизнес плана. Ще ядат баклава и ще ръководят харема на някой султан като ... знаете ли какво???!!! - ВАЛИДЕ! Знаете ли какво е валиде? Ще се валидират абсолютно и 100 процентово. Не мога да спра да се хиля докато пиша.

# 959
Нещо не го разбрах Виктор по отношение на поддържаността? Това, че Даниела се изкъпал преди масажа и се е наплескала с една туба фон дьо тен веднага след банята, поддържане ли го счита?
 ИИИ, "аз харесвам слабички момичета...", а Любка му разправя как Дана разправяла, че Бранимира/Косара са дебели, означава ли, че са дебели и той не ги харесва?
Щото Люба е скумрия по мое мнение, но за мен не е мърла, защото не се е изкъпала точно преди масажа... Не знам, объркаха ми се мислите повече от тези на Ферай.

Общи условия

Активация на акаунт