🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 782
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 135
Правилно ли чух или нещо слухът ми изневерява?? Даниела:" Децата също са част от твоето минало" 😯
Правилно си чула, то беше потрес! Демек - на мен ще ми се налага да ти търпя децата, ти едно колие от миналото правиш на въпрос...

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 21:21 от Tess d`Urberville

# 136
Само да спомена, че докато Даниела обясняваше как не пие алкохол, показваха кадри, в които държи чаша с вино. За мен и виното е алкохол.

# 137
  • София
Даниела вече се омаза в лъжи, в инстаграм я бяха попитали ако е с Мартин сега, защо продължава да носи бижутата от бившия си, тя отговори, че никъде не е казвала, че са от бившия и, а сега в епизода в разговора каза, че били част от миналото и ( тоест потвърждава, че са от него)
И тя не помни какво лъже и маже...

Шахът е прекрасна игра, но нали не е колие и не носи подаръци, за какво Данка да си губи времето и мозъчните клетки, които и без друго са дефицит при нея, за да разучи правилата ѝ.

Още някакви скрийншоти се завъртяха от книгата, ми .. то почти няма изречение без правописни грешки, шашинг.

# 138
Много ми е смешно, че Мартин се има за голям играч Laughing Абсолютен баламурник, барем да беше за някоя красавица поне...

# 139
Е тая няма ли кой да я льосне с кана студена вода в лицето да се офиряса? Децата му били минало.

# 140
Малко ни в клин, ни в ръкав да си кажа, че Валерия от сезон 2 е направо разхубавена с тези устни.

# 141
  • Stockholm
Ох, кокошарникът ще се разбунтува, когато старшата кокошка Данка се върне с парцалките Joy
Кухата си няма представа от шах.
Все ми е на ума, че Марто ще спре нощния живот и алкохола заради Данка от Ергенът.

# 142
Само да спомена, че докато Даниела обясняваше как не пие алкохол, показваха кадри, в които държи чаша с вино. За мен и виното е алкохол.
Може би енергийно го усеща като безалкохолна напитка.

# 143
Клаудия и тя, селяндурка номер 2, след Козара: “шИ вА разцепим”

# 144
Оооо ама профилната ѝ снимка в IG е с шах 😂

# 145
Мартин си интригантства: нямало лошо да имат лоши отношения Даниела и Мартина, показвало, че го харесват НАИСТИНА/ цял сезон този се муси, че трябвало да е НАИСТИНА

# 146
Като иска да наблегне на нещо и навежда глава гледа изпод вежди, малкото чело бърчи, скулите стърчат 5см от лицето и направо един съвършен макак. Сори, но ми е трудно да я гледам вече. А пък Марто като я целува и ѝ казва колко е красива и.. ми иде да счупя тоз тИлИвизор! 😁 Joy

# 147
Оооо ама профилната ѝ снимка в IG е с шах 😂

Същото като с книгата, очевидно не е нужно да можеш да вържеш едно правилно изречение, за да напишеш книга 😁

# 148
е това с очилата уби рибата вече.
JoyJoyJoy
аз ти ги откраднах, за да ти ги подаря

# 149
  • Stockholm
Малко ни в клин, ни в ръкав да си кажа, че Валерия от сезон 2 е направо разхубавена с тези устни.

Да, прелестна е. Но дано да спре дотук, нищо повече да не променя.

Общи условия

Активация на акаунт