🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 775
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 150
Дана и Алфическия на любовна среща ли са, или лющят клюки на омар...
И между другото, Марто Покера разбира от игра на шах колкото е и въздържател... Да ходи да си върти ротативките.

# 151
Може ли да покажете Валерия с подобренията?

# 152
Имат пещ, а блатовете им са предварително запечени леко..... мамма миа тук вече наистина искат да спра да гледам, не знам как може такова нещо... не са на домашна фурна, а на пещ 400+ градуса, стронцо със стронцото ти (който го е решил това от продукцията)

# 153
Аз съм впечатлена от Мартина. Не само, че е лек, мек и слънчев характер, но очевидно е и доста умна. Харесва ми, че не е драма куин, колкото и да се чувства разочарована, перфектно се владее и не злобее. Мартина е тази с прословутата "женска енергия".

# 154
Виктор носи бяло, значи много му се е Trollface

# 155
Виктор какво е мрънкало…

# 156
Ако бях на мястото на Клаудия и Виктор, каквато съм припряна, да съм влязла да им покажа как се прави 😂

Забавни са ми четворката

# 157
  • Stockholm
Като иска да наблегне на нещо и навежда глава гледа изпод вежди, малкото чело бърчи, скулите стърчат 5см от лицето и направо един съвършен макак. Сори, но ми е трудно да я гледам вече. А пък Марто като я целува и ѝ казва колко е красива и.. ми иде да счупя тоз тИлИвизор! 😁 Joy

Ох, смея се с глас JoyJoyJoy

# 158
Клаудуя и Виктор, Смийгъл и Виктор, Бранка и Виктор, най-отвратите двойки от всички сезони.. Явно, която и да е с Виктор, кринджът е пълен 🤮

# 159
Ох, Мартине, Мартине, толкова голям баламурник наистина не се е виждал по национална телевизия наскоро.

# 160
Показаха името на магазина, има продуктово позициониране, да не излезнат дрехите от шопинга като колието от Алтънбаш?

# 161
Взела подарък и за Ферай, много мило 😂

# 162
Шанз елиЛанка, столицата на Шри Данка

# 163
  • Out of the Mix
Много ми е смешно, че Мартин се има за голям играч Laughing Абсолютен баламурник, барем да беше за някоя красавица поне...
Странен ми е и на мен вече.
И двамата са много изкуствени, лицемерни, фалшиви усмивки.
На Данка кикотенето и фалшивото мяукане е отвратително.
Личи си, когато една жена харесва един мъж и го прави от това, и когато е фалш всичко.
Убеден съм вече, че всичко е поза. Нищо не е реално и достоверно.

Мартина, като тийнка с тия въпросчета "с какво другата е по-добра..."

Нещо Косара не ме кефи вече.

Ивет нещо се беше надупила, но заметна чердже...

Колко е глупав Мартин.
Естествено, че парите са да се харчат, но ги харчи по жена, която си струва, която е истинска, откровена, честна, достойна, ужас. Страшна изнудвачка...просто не е истина.

# 164
Изнервям се от този шопинг, това наистина ли се случва, имам предвид по принцип, има ли такива мъже в реалността? Как се трае това?

Общи условия

Активация на акаунт