🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 824
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 195
И аз се зачудих, как пък едно нещо не премериха
Тези жени не мерят. Пробват си вкъщи, после връщат.

# 196
  • София
Даца, "купи" подарък на Ферай с картата на Марто...wtf Disappointed Relieved

# 197
3 целувки за 15 минути...МОЛЯ ВИ, СПРЕТЕ СЕ
Почва много да ми писва от Мартин и Даниела, ако продължават само тях да дават, наистина и аз ще спра да го гледам това предаване Rolling Eyes

# 198
Даниела наблюдава Мартин в магазина и разбирате ли той бил истински джентълмен! Хаххаха, това момиче ще ме умори от смях. Мъжът, за да те вкара в леглото и да те върже към себе си в началото "маже дебело филията". От едно ходене на шопинг и то в ТВ шоу никакви изводи не могат да се направят. Мъжете също са добри актьори, нека момичетата да не се заблуждават. Някои са направо за Оскар.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 01:23 от Janelle

# 199
Данчето ся ако иска да вземе да си пазари и за цяла година в България, да купи и подаръци на родата в Чепеларе нали е на аванта

# 200
Не мери, защото е съвършена! На нея всичко и стои топ. Trollface
Хаде, сега да ритнем кошера... Smiling Imp

# 201
То пък един шопинг. Все едно да се разходиш из магазините в студентски и гаджето да ти купи буквално няколко парцала и слънчеви очила от онези от 20лв.

# 202
Каквото и да говорим за сега с Даниела се държат като кралица, така че техниките й явно работят 😀
Щях да напиша същото, получи си каквото поиска и много е доволна, аз за цял живот не съм получила и половина от това която тя получи за този шопинг

# 203
Аз такова отвратително същество като Данка не съм виждала...

# 204
Толкова е нагласено всичко между Данчето и Мартин, че е непоносимо за гледане. А той доволен тя как се държала с него.. като с ходеща кредитна карта?

# 205
Може да са мерили, но да е изрязано, защото не е интересно. Или не мерят, за да не разбутат микрофоните.
ПС Малиии на Мартина й стана зле като видя подаръците

# 206
Даниела има снизходително отношение към Ферай. Съзнава властта си над Мартин, тя се държи, като владетелка на замъка, Ферай е като придворна дама, която е взета от простолюдието. Сега ще и подари  дребничък подарък, жест на аристократично внимание към малката слугиня.

# 207
  • Stockholm
Нямам против шопинга като цяло, но представяте ли си Джулия Робъртс, която дори беше проститука във филма, да беше казала  "Нещо нямам дрехи напоследък, трябва да ме заведеш на шопинг, като компенсация, че ходиш по проституки". Какво падение щеше да е за целия филм.

# 208
Ама светна й лицето на Даниела - искрено щастлива е. Иначе имаше предвид че не купува бижута като от тези от магазина, а като тези от сутринта - тоест от Алтънбаш.
Не знам какво е свикнала да купува, аз останах с впечатление, че има само комплекта от бившия. Нищо друго не видях да носи.

# 209
Ферай гледа и не вярва на очите си Joy

Общи условия

Активация на акаунт