🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 863
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 210
Сега се замислих, критикуваме Даниела, че се продава, а какво ще кажете за Мартин, дето си купува вниманието ѝ, щото и на него, и на нас е ясно, че ако беше отказал пазара, нищо нямаше да получи?

# 211
Кола без покрив, абе Данче научи се малко на изказ

# 212
Има жени, които получават и още много повече без да трябва проституират и да продават самоуважението си.

Хора като Даниела никога не трябва да бъдат модел на подражание. Ако си мислите, че тя цена не плаща за тези "подаръци" - жестоко се лъжете. Плаща, и то голяма. Съмнявам се това да го пише в нейната книга обаче.

# 213
Ъъ, искам да го видя Милионерчето с джипси аутфитоте, които Елитната му ги избра ... Примерно червените панталонки и една от двете супер свежи ризки - която и да е и двете ще паснат идеално на гащичките.

# 214
Мале тая сцена как тя говори за шопинга, а другите са в абсолютно отегчение е доста кринджи

# 215
Каквото и да говорим за сега с Даниела се държат като кралица, така че техниките й явно работят 😀
Щях да напиша същото, получи си каквото поиска и много е доволна, аз за цял живот не съм получила и половина от това която тя получи за този шопинг

Альона, наистина ли?
Та това, което прави Мартин за Даниела не е нищо особено. Всеки уважаващ себе си мъж би го направил.

# 216
"Не знам от къде да започна.." да разказва.. Аз като гледам никой нямаше желание да слуша. Joy

# 217
Има жени, които получават и още много повече без да трябва проституират и да продават самоуважението си.

Хора като Даниела никога не трябва да бъдат модел на подражание. Ако си мислите, че тя цена не плаща за тези "подаръци" - жестоко се лъжете. Плаща, и то голяма. Съмнявам се това да го пише в нейната книга обаче.
Каква цена плаща?

# 218
и съм ти купила подарък. божкееее ....

# 219
Даниела е ясна, но другите да ми се правят, че не искат същото, при положение че са същите “елитни” компаньонки 😂

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 22:00 от 7Vivi7

# 220
Надявам се бухала Любомира да осъзнава колко жалко съждение направи по отношение на Алекса тази сутрин, след като Даниела изнесе майсторски клас по проституция току-що.

# 221
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Момичетата стоят като в ступор и само отварят и затварят уста като риба на сухо.
Мартина още малко и ще ревне с цяло гърло и всичкото това баш заради Мартин.
Ми как да не се смее човек.

# 222
Съдим Даниела, защото Мартин не е тръгнал да пише книги и да се хвали с поведението си. Той сам си се знае, че е деградирал Grinning

# 223

Каква цена плаща?

Ако няма любов в една връзка винаги идва момент, в който се плаща определена цена. Най-малкото ако мъжът не обича жената, ще я глези докато му омръзне и после ще я замени с друга. Същото е и с жените - ако не обичат мъжа си, в един момент ще го заменят, а ако нямат такава възможност, ще го карат да страда.
Никакви съвети не могат да накарат сърцето да обича. Или има химия, любов и взаимно разбирателство, или няма и никакви съвети не могат да накарат хората да бъдат заедно, то дори и общите им деца не могат, та какво остава някакви измислени съвети по книги и списания...

# 224
Ферай стана придворна дама 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт