🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 789
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 255
Чак Викито се усети,че Данчето не е читава! А Мартин  е толкова залюхан,че чак ми се струва, че тук има нещо гнило! За сега ще се правя,че действията му са по сценарии, иначе ще трябва да ходя да търся Емануела,за да я поздравя, че се е усетила навреме за този и му е била шута!

# 256
  • София
Забелязвате ли как Ферай борави с думите? Трудно може да върже едно нормално изречение. Толкова ли е трудно да научиш какво означават някои думи и да ги използваш правилно.

# 257
аз пак съм малко назад, ама кой е "големият червен магазин", който имаше предвид Даниела?

# 258
  • Glasgow
Ферай ако мълчи ми е много хубавка, иначе речта и е микс от Даниела и Мария фолкпевицата

# 259
  • София
Тя Любомира май е и боядисана. Преди беше по- светла косата й. Но…вече много разочарова с поведение и коментари и не може да ми се види красива.
Красива не, приятна по-скоро този път за окото, отива ѝ така. Сега както минусите, така и плюсовете може да им се изброят.

Мартина също ми беше лъчезарна, отива ѝ така.

От Александра не показват почти нищо... Синтия също ми беше чаровна, те са си станали приятелки с Кладуия. Явно предаването е заформило приятелства - къде по интерес, къде са си паснали наистина.

Забелязвате ли как Ферай борави с думите? Трудно може да върже едно нормално изречение. Толкова ли е трудно да научиш какво означават някои думи и да ги използваш правилно.

Много зле горката и веднага всичко изпя на Данка, не може да се защити. Научи нещо и повтаря като папагал... ама и за нея ще се намери някой да ѝ угажда.

# 260
На битака продават по-скъпи и по-хубави дрехи от тези на Данчето.

Дали се осъзнавава вече, че всички я имат за супер жалка? Ясно е, че целият този шопинг беше постановка на продукцията за рейтинг, както и че умишлено ни дадоха в кадър информация за магазините, от които позаруваха Sunglasses

Мартин не е залюхан. И влюбен не е. Изработва си хонорара просто, нищо друго.

# 261
аз пак съм малко назад, ама кой е "големият червен магазин", който имаше предвид Даниела?

Картие

# 262
Мартин и Данка са еднакви ментета, не знам какво толкова хората му се чудят на избора, той си е напълно логичен.. как иначе да блесне, ако някой не го стимулира да се прави на баровец..
това, че е баровец колкото Данка е красавица, мисля, че на всички стана ясно вече, но нека си играят, че няма кой друг засега..мама вече му е блокирала картата вероятно, тъй че втори шопинг този сезон няма да има, за спокойствието на всички участници в шоуто..

# 263
Анета в Надкаст е супер готина и откровенна. Момичето е здраво стъпило на земята с доста точна преценка, хем чувствителна хем самоиронична. Туджаров и Неделчо видно се отнасят с нея с уважение. Браво!

# 264
Мега странно беше как снимат докато плаща. Първо помислих, че правят реклама на някоя банка, но не би.

# 265
С условието, че не им вярвам на искреността на Мартин и Даниела, с играта си показаха едно - ако един мъж се е влюбил в една жена, колкото и "доброжелатели" да искат да му отворят очите, той няма да обърне внимание на нито една тяхна дума.

# 266
Епизодите в понеделник винаги страдат от това. Усещам, че от продукцията не са очаквали времевия прозорец, който имат сега (3 дни по 2 часа) и са 'нарязали' епизодите в очаквания формат 2 дни седмично по 3 часа, в които имаме познатите въведение, завръзка и някаква кулминация + т.нар. cliffhanger, който да ни накара да гледаме следващият епизод.

В сегашния формат, в понеделник успяват само да ни представят въведението и завръзката... за вторник пък се получава някаква обратна структура - започва с гръм и завършва със сцени през деня и покрай басейна. Птички пеят. Край. Четвъртък е както си трябва.

Днес, отделно от структурата, срещите бяха доста симпатични, дори Даниела и Мартин. Никога няма да им простя това, което направиха с пиците.

Утре - джангър.

# 267
Абе, хора, Даниела я гледам, гледам... това лице, тази кожа, ми не може да е на 32 години! Ми тя на 40 + годишна върла пушачка ми прилича - тежък назолобиал, бръчки под очите, леко паднали вече клепачи? Или лъже за годините си или... има много кофти ген.
Двама колеги имам в отдела на по 32, ми те като бебета до нея.

# 268
А дали и Мартин не е в сценария за промотиране на прословутата книга срещу някой друг лев и малко слава. Вижда се колко се ласкае от евентуално участие в нея. Ако е толкова голям играч и ценител на женската красота, а всички виждаме как изглежда Даниела все пак точно на нея ли ще се спре. Изглежда нагласено отвсякъде с две думи.

# 269
Анна Мария, Силвия и Мартина можеха поне малко да се престорят, толкова са злобни, класически отхвърлени жени 😂😂😂 и Мис “Чакам той да стане милионер” с нейните лицемерни нравоучения 😂
Даниела и Ферай зорлем стават доста симпатични на фона на тези клюкарки и интригантки.

Общи условия

Активация на акаунт