🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 820
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 240
Може да хейтим Даниела,  но жената си постига целите. Историята показва, че жени като нея рано или късно биват изритани.
То ритат и нормални жени

# 241
Жълтия бански на Мартина да знаете от къде е?

# 242
Толкова е нагласено всичко между Данчето и Мартин, че е непоносимо за гледане. А той доволен тя как се държала с него.. като с ходеща кредитна карта?
Аааа, не така! На който му върши работа гледа и то с интерес! Това си е жив видео наръчник на начинаещата про...тутка. Всички прохождащи в занаята момиченца гледат с лист и химикал в ръката!

# 243
За мен е тотално дъно Даниела. Така открито, грубо и урбулешката да си проси подаръците е страшно грозно. Също като циганка-просякиня пред Александър Невски: "Бате, дай 2 лева."
Язък й за претенциите, че много ги разбира нещата, отношенията и енергиите, че е много хитра, вряла и кипяла, след като изобщо няма никакво усещане как да го направи елегантно, изискано и деликатно!

Даниела не е като тази до Невски, а е като една друга циганка, която се подвизава до деликатесния на Съборна и си иска директно от там придобивки, не два лева, защото си е по-бутиково. Пък и преди големият червен магазин беше отсреща

# 244
Съгласна съм с Анна- Мария, "Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава" Но иначе не мога да я понасям заедно с компанийката й пепелянки

# 245
На мен само не ми е ясно - Мартин излъга ли, че е похарчил 1200 лева за тоя пазар? Щото това не беше шопинг, а пазар? Басми, гащи и потници - 6 торби и 2 чифта очила от по 15 лв, къде ги тия 1200 лева?
Освен обяда в онова крайбрежно капанче да е бил мега скъп? 😀

# 246
Тази Даниела защо все напъва да бие и да щипе? Толкова ниско ниво направо зашеметява. Не зная къде е расла и къде е пасла- буквално, но е гротескна просто. Нищо елегантно, фино, класно, нищо! А Мартин? Приключи за мен, макар да подозирам, че играе. Чак такъв идиот не е.

# 247
Браво на Мартина. Каза в очите на Косара и Ана Мария,  че трябва да могат да изискват.
Ана Мария умира да върти интриги. Как извъртя разговора с  Ферай!

# 248
ееееееее, баси епизода, свърши преждевременно

# 249
  • Stockholm
Моят мъж явно не е себеуважаващ се, защото ей сега му казах, че искам да ме води на шопинг, инспирирала съм се и съм влязла в женската си енергия. Погледна ме мълчаливо и без да каже дума стана и отиде до аптечката. Все така сериозно извади термометъра и ми го подаде Joy Още ми текат сълзи от смях Joy

Просто му отказвай секс няколко дни и после му изпроси шопинг директно и просташки. Така направи Даниела и ѝ се получи. А, докато му отказваш секс, му говори за женска енергия Joy

# 250
Анна Мария е като ужилена от оса в устата.

# 251
  • София
ееееееее, баси епизода, свърши преждевременно
И аз така реагирах.. утре се очертава да е интересно от промото. Мартин искрено се надявам да играе роля, какви са тези розови очила, какво е това чудо. Нали уж е играч?!

Ади и Васко ми бяха сладки заедно, Клаудия и Виктор също.

Любка много ѝ отива с права коса и като се понагримира, приятно изглежда.

# 252
Айде като са много разочаровани Мартинките и ако са ербап, в сряда да ги видим как връщат розите на Мартин 😏 Силвия, Анна Мария, Мартина.. Виктор и той се взе за голям познавач на жените, не си гледа злобните жаби и костенурки! Щом Мартин си харесва Даниела, какви му се явяват всички загрижени там?!

# 253
Не е нужно да е голям познавач, за да разгадае жабата Данка.

# 254
  • ПАЗАРДЖИК
Тя Любомира май е и боядисана. Преди беше по- светла косата й. Но…вече много разочарова с поведение и коментари и не може да ми се види красива.

Общи условия

Активация на акаунт