🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 693
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Най - забавно ми беше Даниела как пририта с крака като и подари колието. И аз правех така като бях на 5.

Утре най - накрая ще има сеир, затова съм тук Grinning

# 331
  • Viena
Страшен шопинг🤣🤣🤣 с вкус.🤣🤣🤣

# 332
Двойната среща беше готина.

Васил започва да не ми допада - м/д, имам чувството, че след като се поотпусна вече, много му личи, че е овен. Мачомен.
Виктор на другата крайност малко.
И с това седене на мъжете на дивана, докато жените готвели, вече не мога да разбера шегуват ли се, сериозно ли го говорят - защото не е забавно.

Този велик шопинг - голямата работа. На Даниела наистина й личеше, че много и допадна срещата. Явно това си е нейното амплоа. Другите бяха доста зле с тези странни физиономии. За мен в случая една не малка част от жените вътре откровено й завиждат за вниманието, което Мартин й отделя. И понеже не могат да си го изкарат подобаващо на него, захапват нея. Дори и част от тези, които не се борят за Мартин, но пък имат нужда да са в центъра на събитията нон-стоп, се дразнят много от нея и че тя е повече в светлината на прожекторите. На Косара например много й личи според мен. Винаги хвърля злобни коментарчета по други жени, когато не е тя на преден план.

Анна-Мария - голяма порта - просто добре, че не се е родила по друго време на друго място - щеше да е от тези предатели, заради които сумати народ я е изгорял на кладата, я е хванат и обезглавен...
.....
Анета ми допадна - изгледах и надкаста с нея и ми изглежда сладурка

В конкретния спор между Виктор и Васил - бих казала, че никой не подкрепям и не им го и слушах много спора.

Определено предпочитах и предпочитам Александра. Виктория К и в Ергенът и след него ми е голямо разочарование.

От Валерия и Елена, харесвам повече Валерия... но аз и никога не съм ги противопоставяла двете кой знае колко.

Магдалена и Надежда ги забравих и никога не са ми били супер интересни. Дори и в техния сезон симпатизирах повече на други момичета. В предаването Магдалена ми допадаше повече. Извън него не ми харесва назидателния й тон тук-там като съм я виждала да говори.

# 333
Най - забавно ми беше Даниела как пририта с крака като и подари колието. И аз правех така като бях на 5.

Утре най - накрая ще има сеир, затова съм тук Grinning
Май на сезон има по един брой алтънбаш артикул, т.е. пада се на една, другите гледат. Как няма да рита от кеф 😀

Всички сме за сеира, то друго няма в това предаване и няма как да има Joy

# 334
Мартин просто си прави реклама, че уж разполага с пари да глези жените, за да си чисти имиджа след Емануела, която каза, че тя го е издържала. Дано не му се вържат на този жените!
За Данка ясно, без коментар…

# 335
  • София
Хаха, точно Любомира тръгнала да дава квалификации кой е за любов и кой не (не че не е права за татуираната). ''Голямата актриса'' която заедно с Виктор разиграват този театър.

Мартин и Даниела не мога да ги гледам вече.
Фалшива история. Не ми се коментират. А единствения шанс да не зачеркна завинаги Мартин е ако стане някакво чудо и избере някоя друга на финала, но как да стане това? Даниела лъже най-нагло и е мега фалшива. И тук съзирам режисирана простотия от Ники Николов още от София. Но поне в този театър има хора, които могат да говорят и могат и да излъжат не малко хора (дано няма такива). Не е тази мъка за гледане като при другите ергени и мъкането им с техните дами при срещите.
Шопинга - пълно дъно и за двамата.

Виктор победи на крикета. Шок и ужас, Виктор спечели на нещо.
Васил робота една топка не можа да уцели. Клаудия го съсипа, хаха.
Но поне искрено се позабавляваха и четиримата, браво.
Много прегориха краищата на пиците. То въглен направо.
Но този път ми беше по-приятно да гледам каренцето пред простотиите на Мартин и Даниела. Хубава песничка пуснаха от bTV по време на пазаруването.

Ферай когато и да я изхвърлят все ще е късно.

С това пазаруване bTV си вкараха голям автогол според мен. Живи и здрави. И дано винаги дишат прахта на НОВА.

# 336
Айгюлчето дали въобще беше изпрала бялата дреха, закупена от крайплажните бутици в Шри Ланка и с която вече беше облечена на следващия ден?

# 337
Голяма тъпотия с тези пазари. Направо си го представих Мартин облечен с ризите хавайки. Този човек или съвсем изглупя, или пързаля Даниела и си играе филма.

# 338
Мартин купувал безропотно всичко, което Даниела поиска, ама пред камерите. Иска да се представи в такава светлина просто. Убедена съм, че дава пари и глези партньорките си, но чак така те да изискват и той като послушно кученце да ляга по команда - съмнявам се. Не и с такъв опърничав характер. Най-много да е такъв, докато легнат с него Trollface

Косара колкото повече я хващат в кадър, толкова по-противна и грозна ми става. Ще й се разчекне ченето да плюска. Едни очи има тя и нищо друго. То бузи, то гуша, то разпуснато тяло….. И всеки път с такъв патос говори и такива физиономии, че е точно като лелка, седнала пред блока да обсъжда всеки който мине.

# 339
Косара каза едно вярно нещо,че им дава максимум два месеца на Мартин и Даниела в реалния живот

# 340
На мен само не ми е ясно - Мартин излъга ли, че е похарчил 1200 лева за тоя пазар? Щото това не беше шопинг, а пазар? Басми, гащи и потници - 6 торби и 2 чифта очила от по 15 лв, къде ги тия 1200 лева?
Освен обяда в онова крайбрежно капанче да е бил мега скъп? 😀

Може да вкючва и колието. То, че не е диамантено, не е. Както се казва, цирконът е най-добрия приятел на мъжа. Wink

Мартин си намери жената вече, щом си му харесва, на рамо да си я носи.

# 341
Candi_girl,
Скрит текст:
казаха ти го, а! 😂 Спри да провоцццираш и вкарай някое сложно изречение, моля! Излагаме се пред ФБ!
С тези три черни рози дали Мартин се кани да изгони Мартина, Силвия и Ана Мария?! Демек, харесвам ви, бяхте вариант, ама мачът е свирен, няма защо да се моткате още тук. Гадно, да се бяха сетили сами да си тръгнат, ама...

# 342
Оценката ми за този епизод - искаше ми се  да не го бях гледала... неприятен епизод. Измъчена работа тоя сезон. В другите поне имаше някакво подобие на чувства и любов...сега гледаме някаква меркантилна и  празноглава жена как трепери от шопинг. Нищо...важното, че Ферай се е почувствала валидирана като жена и ще чака Васил да се бори за нея, нищо, че той не може и две изречения да си каже с нея, тя ще е в женската си енергия и ще му е муза.
Колко целувки отключи кредитната карта. Жалка работа...

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 04:10 от friends

# 343
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Косара каза едно вярно нещо,че им дава максимум два месеца на Мартин и Даниела в реалния живот

Този коментар ми хареса, правилно е преценила.
Изгледах епизода. Беше ми хем смешно,хем неудобно заради Мартин.
Голям жалкар ми е в очите и направо губя надежда този човек да се осъзнае. Не може да е толкова глупав,нали?
Играч,с принципи, с претенции ... само на хартия.

Утре само голяма заявка,но не очаквам нищо скандално. Ще има празни приказки,лъжи и заобиколни отговори.
Никоя няма гадже,там са за любовта,нямат нужда от спонсори и сами си плащат сметките.

# 344
  • До морето

Защо да не е купил, дори и продукцията да плаща , дори и да е супер евтино… Няма значение реално това уж всички така казвате, пък точно парите и дрехите коментирате. А не е ли важен жеста на Мартин чисто мъжкарски към една жена. Точно това искаше да види Даниела, ОТНОШЕНИЕТО на Мартин към нея. Точно това ѝ даде той.

Е, даде й отношение, ама с парите на продукцията. С чужда пита, майчин помен е работата.

То като има кой да плаща, отношение да искаш.
Всички гледате Данка, че и се иска да е милионерша, а не виждате, че Мартин е уонаби милионерът! Това снощи беше точно неговата проекция за това какъв иска да е той. Кабриолета, плащането по магазините и една подскачаща до него- вярвам му на Мартин, че би искал да води тоя живот. Ама за сега само с искането си е останал. Малко като пиянките дето взимат пари назаем и отиват в кръчмата да платят сметката на останалите другари по чашка, само и само да си спечелят възхищението в очите им, да се почувстват важни пък макар и за кратко.

Бохемският му живот е предимно в Джанъм, където макар и с минимално участие, сигурно му пишат сметкити на тефтер, Емануела вади сериозни пари, изобщо не мисля, че му се е молила за роклички. Даже тя няколко пъти намекна, че му е "помогала" когато е бил низвергнат от родителите си, а преди това пък като си е бил с жената и децата, тогава мама и тати са давали.....

Тъй че не знам за Даниела, ама снощи сбъднаха поне мечтата на Мартин.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 07:46 от Boho chic

Общи условия

Активация на акаунт