🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 299
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 360
Както вече някой писа - Данка е хубава жена от Али Експрес, а Марто е Ричърд Гиър от Тему. Оставете я тая обикновена п…ка, вижте го тоя жалкар, дето с чужда пита помен прави. Иска милия да го играе платежоспособен, баровец, ларж - аз тия пари ги изкарвам да глезя метресата си. Ама по телевизора. С чужди парички. Де, на живо, де. Колко ще устиска така - месец, два? Един дол дренки са и двамата.

Да бяха се постарали нещо по-лъскавко да има и за другите ергени, че по е съмнение да имаме, че работата може и да не е нагласена. Ми сега - то и кьорав ще види белите конци на кьопавото изпълнение.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 08:43 от Iseis

# 361
  • София
Каза го това за децата, когато той направи коментар за бижутата от предишния й. Тя каза, че са част от миналото й, както и неговите деца са от неговото минало...

# 362
Гледам, сега връщането на Айгюл с торбите. Имам цялостното усещане, че тя е целила да има много торби, просто за да покаже, че са много. Манталитета на невидялото момиче от малкият град. Сиромашки манталитет. Разбири се, не всички са под общ знаменател, но това е не рядко срещано и дори характерно явление.

Това диамантено колие, не е диамантено колие, а тънко синджирче с висулка. Грозна, както вече писах вчера.

Случвало ми се е да получа нещо, което не е по вкусът ми. В началото на връзката съм премълчавала, за да не обидя, но на по-късен етап, съм малко по-честна и все пак тактична и благодарна, за вниминието. Тогава съм казвала, че имам много подобно и не е нужно да се доблира. Това обяснение не обижда и върши работа. Винаги питам, имаше ли друго, което те е карало да се колебаеш? Тогава вече подлежи на замяна.

Та, Айгюлка е толкоз' невидяла, че всичко й харесва. Само и само да й легитимира меркантилността пред самата нея.

# 363
  • Sofia
Даниела е ниска летва. Толкова си може, толкова дава. Предлагам да не я натоварваме с излишни очаквания за нещо, което никога няма да бъде. Жалка картинка, карикатура и вътрешно и външно! Децата на Мартин били минало... Това, само по себе си е достатъчно да разбереш с какъв индивид си имаш работа.

# 364
И аз понякога си купувам дрехи без да меря, но Даниела ни един парцал не облече! Даже потенциално това биха били хубави, закачливи кадри. А така изглеждаше просто на конвейер.
Може да е мерила, но да не е записано/излъчено ?!
Иначе представям си щяхме часове да я гледаме Simple Smile

# 365
Гледах епизода вчера, ми тъжно ми стана. За Даниела. Това,което ме развесели обаче, беше един от синхроните на Ферай, в който и тя милата се почуствала "валидирана като жена от Васил"😄 Ей, това изолацията какво прави.

# 366
  • софия
Откъде измислиха това с валидирането. Безумна фраза ми е, а и смисълът който влагат в нея. Като цяло и Даниела и Ферай ме дразнят, с умствен капацитет на калинка са.

# 367
  • София
Не беше ли днес рд на Васил? Интересно дали ще има снимки в соц.мрежи, които нещо да разкрият.
Мартин беше смешен още в ИВ, като лапна по Денислава, а тя уж го ползвала да бута напред. Той някак изглеждаше да вярва, че тя му е фенка.

# 368
99% от всички жени хейтещи Даниела и шопинга съм сигурна, че най-искрено ще се зарадват да са на нейно място.
Не отговаряйте и не се засягайте, всички знаем , че е истина. Няма жена, която да не иска да е обгрижвана.

# 369
Аз не хейтя Даниела, но определено не обичам такива изпълнения. Няма нужда от толкова категорични изказвания.

# 370
Жена, която по принцип е обгрижвана, не се държи като ученичка, на която са ѝ купили сладолед, когато ѝ купят една рокля. Както и мъж, който по принцип има пари и обгрижва жена си, не го повтаря през 2 минути, че да разберат всички, ако някой случайно не е.

Тук не говорим за обгрижването, а за два фалшиви образа.

# 371
  • в сърцето на един мъж...
Снощният епизод беше направо трагичен за гледане. Мм се загледа с мен и каза - това е болезнено, тоя е голям балък. Мартин толкова иска да е герой в драмата на Даниела, че даже не обърна внимание на това, че децата му са в миналото... Не мога да си представя чак такова преиграване като получаваш подаръци, за 10 хартиени торбички то скачане, то целувки, то хвърляне по врата...
Срещите на Васил и Виктор бяха доста по-интересни и много по-приятни за гледане, и двете двойки определено се забавляваха много.
Аз да си сверя часовника, обаче в разговора на Ана Мария с Ферай - никъде не чух името на Косара, говореха за това, че заради Даниела, Ферай я отблъскват и не си говорят с нея. Обаче после Ана Мария като говори с Косара, защо й каза, че не говорела, заради това, че Косара била фаворитка на Васил? Тук определено стана интрига. Или поне аз такъв разговор чух, понеже на Ана Мария трябва да й слагат субтитри. Само аз ли съм го чула и видяла това? И защо Ана Мария се опитва да направи Ферай нова жертва? Роси не й стига ли?

# 372
  • Обран бостан ;)
Накратко за снощи:

Още в началото ме напуши смях. Женска седянка от сами моми бистри стратегии за прикоткване на мъже. Можеше и психоложката да се включи, не по бански разбира се.
Въпросните седенки малко ми напомнят за един форум, ама в момента не мога да се сетя точно кой беше. Wink

Най-естественото нещо в срещата на Марто и Диди беше момента, когато се опита да запали на скорост. Всичко останало си беше комедийно шоу. "Вай, отде го зе туй бижу ?" "Е как откъде бе, джанъм. От реквизита. Аз един АЛТЪНБАШ за мойто баш-алтън ханъм, ако не зема, кой ще земе ?".
Обикалянето по парцал-шоповете и публичното натискане ми дойдоха в повече, ама сценарий, к'о да прайш.
Както и очаквах, всичко беше изкарано на мегдана за да избоде очите на останалите и с надеждата някои хора да се пукнат от яд. Ами получи се.  

На този фон срещата на Вико, Васко, Адриана и Клаудия ми хареса. Непринудено, без излишни преигравания, забавляваха се и май не им пукаше много много от камерите. Яд ме беше, че не съм на масата да изям прегорялото от пиците на което толкова се муси Виктор. Честно - много ми харесва. После устата ми е все едно съм дъвкал въглища, ама ми е вкусно. Знам, знам, не съм у ред. Wink  

И нещо сериозно, което ми избоде очите, а именно, че Мартин пиеше в ресторанта, въпреки, че бяха с кола, която той кара.
Той можеше да се сети, Даниела можеше да го скастри, продуцента, оператора или други от екипа можеха да му направят забележка, ама не. Фирка си човека и не му пука.
Мартине, ако четеш, не крия, че не съм ти фен, но това не значи, че ти желая зло.
Няма да ти разказвам какво съм видял с очите си за да разбера, че да пиеш и да шофираш не е добре. Не го прави. Един път става сакатлъка, после пътища много. Ако ти се пие наеми шофьор или вземи такси. По-добре е отколкото да съжаляваш цял живот за нещо, което е можело да бъде предотвратено. Знам, че не обичаш да ти дават акъл, еле непознати, ама аз да ти кажа, пък ти прави каквото решиш.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 09:41 от Al_Bundy

# 373
Няма нужда от толкова грозен хейт в тази тема бих казала аз. Превърнала се е в инфлуенсърската тема. Предишни сезони не беше така, въпреки, че имаше много по-противоречиви образи.

# 374
Ей това е, Даниела излиза и казва, че децата са минало и сравними с някакъв гердан, ама в темата сме злобни и не разбираме концепцията, хихи.

Общи условия

Активация на акаунт