🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 807
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 600
Не разбрах каква е драмата на Мартина ?

# 601
Много ми е гадна Даниела, но 'и изписаха веждите с тия въпроси, за жалост.

# 602
В интерес на истината Даниела дава изключителни адекватни отговори и къса нервите на хората, които се опитват да я провокират
Отговорите й може да са "адекватни", но далеч не са искрени и истински, нито пък изпълнени с мъдрост и оригиналност...

# 603
Не разбеах каква е драмата на Мартина ?

Е, каква - не заведоха нея на шопинг.

# 604
  • Glasgow
Те вместо да избодат очи ще ѝ изпишат вежди, зорлем фокусират на нея, трябваше игнор, без въпроси за нея 😅

# 605
Мартин е нейната любов.
JoyJoyJoy

# 606
Не разбрах каква е драмата на Мартина ?
Била се засегнала като видяла Даниела с торбите , направо ѝ завидя изобщо не се засегна

# 607
Бранка зарязвала Виктор навън? Абе я върнете Елвира бе!

# 608
Еее как Мартина нали не е материалистка , защо толкова я издразни шопинга?

# 609
Даца била влюбена в Мартин! Чу ли народе?
Отваряйте шампанското! 🎉🎈🥂

# 610
Тези от зор да оклепат Даниела, накараха Мартин да се чувства като нейн рицар и ще я защитава до дупка. Даниела е неприятен персонаж, но че и те са удивително прости и не знаят как да се държат с мъже, пак е факт.

# 611
  • Пловдив
Айгюл казва, че не пие алкохол, докато държи чаша бяло вино, от което периодично отпива. 🙄

Колиенцето е мега смешно и грозно. Онези в h&m са по-стилни. Елена от втори сезон също получи колие на тази марка. Нейното обаче беше по-хубаво.

Отвратително триъгълни скули. Противно е за гледане... не я знам как се търпи така, особено щом се погледне в огледалото. 🤦‍♀️

Всъщност колието малко напомня формата на лицето й с тези изпъкнали скули (сега се загледах в снимките).

# 612
Моляяя, аз съм в шок за Бранка и Виктор? Grinning Grinning

# 613
Никоя не е материалистка там, моля ви, само Даниела е лошата!

# 614
Бранимира колко пъти го е напускала Виктор? Казват си в ефир, че влизат стари  познати...

Общи условия

Активация на акаунт