🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 770
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 705
Ъъъ, Виктор каза на Васко - момент да довърша. Сега кой ще защити Васко? Виктор ще се извини ли?

# 706
Аз пък много харесах Ана-Мария днес! Много правилно си каза всичко за Даниела… А за Даниела никакво съжаление

# 707
В покера, една от любимите игри на Мартин, често се смята, че целта е да излъжеш, че имаш силни карти. И е така.

Но най-най-големите удари се правят тогава, когато убедиш противника, че имаш слаби карти.

Мартин играе нещо.

# 708
Хареса ми Виктор, беше искрен с Мартин за разлика от Васил.

# 709
Много искам някой да пита Мартина от какво се издържа😀

Изглежда, че ти знаеш. Тайна ли е?
А не , нищо със сигурност не знам . Просто ми е интересно , как се набляга само на това , че Даниела  иска мъжът да в издържа , а тя самата се прави на луда.

# 710
Хайде да му го признаем, браво на Виктор! Добре, че беше той да му каже на Мартин колко е заблуден.

# 711
Мартина, милата, две изречения не може да свърже.

Косара е права - голяма услуга ѝ направиха с тези въпроси. Мартин е голям инат, и колкото повече я нападат, той толкова повече ще я защитава.
Мартин има моя характер. И аз обичам да защитавам хората, които всички нападат. Simple Smile
Аз също съм от тоя тип. Когато всички нападат един, минавам на другата страна, защото той не може да е толкова лош:), а всички останали да се много праведни.

# 712
Аз очаквания от другите няма, ама Васко да покани Ферай…изкопа дъното това момче, дъното на дъното. Бляк.

# 713
Аз винаги съм мислила, че е по-добре човек сам да си счупи главата  , нищо фатално няма да се случи на Мартин , ако избере Даниела .
Няма да казвам имена “илонка се казва” 🤣

# 714
  • somewhere over the rainbow
Даниела ми беше so-so до вчера. Сгромоляса се , когато ѝ светнаха очите при вида на диамантчето. Погнусих се.

Не ми е жал за Мартин. С тези разсъждения заслужава точно такива парцали да му харчат парите и да го зарязват.
Виктор зряло го насоли - изненада ме приятно.

# 715
Много ми харесаха мнението и обосновката на Виктор. Евала 🤘

# 716
Ех, от тази Даниела, никакво внимание за многото “зарязвания” на Виктор от Бранимира. Тя показа и доста агресия при отговарянето.

# 717
приликите в шрифта. Даниелооооо ... гръмни се

# 718
Мартина, милата, две изречения не може да свърже.

Косара е права - голяма услуга ѝ направиха с тези въпроси. Мартин е голям инат, и колкото повече я нападат, той толкова повече ще я защитава.
Мартин има моя характер. И аз обичам да защитавам хората, които всички нападат. Simple Smile
Аз също съм от тоя тип. Когато всички нападат един, минавам на другата страна, защото той не може да е толкова лош:), а всички останали да се много праведни.
За мен това е позиция, която произлиза повече от емоции, отколкото от логика. Това, че някой е нападан от всички, не означава, че винаги е прав. Понякога е, понякога не е, но не може да се прави такова заключение само на базата на това, че е сам срещу всички.

# 719
Браво Васко!
Другият вариант да я нападат е... просто да имат право!
Евала!

Общи условия

Активация на акаунт