🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 532
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 810
Охххх, айде и заслужилата майсторка на луканките ще задоволява вкусове и мимикрира общи интереси.
Доспа ми се

# 811
Аз искрено завиждам на Ферай за метаболизма . Сладурана ми е тя, въпреки че не и се разбира нищо , има живец някакъв .

# 812
Това коя поред чиния е пред Ферай?

# 813
Умната и умела жена с финес ще подскаже на мъжа как сам и с радост да похарчи парите си за нея. И не ми казвайте, че одобрявате просешките и елементарни методи на ниво Факултета. Това не е заявяване на позиции и валидация, това е просташко мятане на цената на тезгяха... със замах. Бърка понятията госпожата за милиони (и момиче вече не е).
Отдавна казах, че единствената, която си пада истински по Марто е Ана.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 22:47 от *Амбър*

# 814
"Така, че той да го прави така, сякаш го прави по собствено желание.". Браво, Ферай, талантлива ученичка си.

# 815
Божее, Ферай новоизпечена държанка и тя го играе:DD.. Рядко тъповато същество..

# 816
Много са ми странни твърденията, че А-М била влюбена. Според мен просто е възмутена, че Мартин се предаде толкова бързо. Всички са си представяли, че ще има повече заигравка от негова страна с момичетата, напрежение и неяснота до последно, което е и основната тръпка в това предаване.. А то кво, чичо Марто клекна още на 3-ти епизод. Чиста подигравка и с момичетата вътре и с нас, сеирджиите. Simple Smile)))
Абсолютно съгласна. Тя дори не искаше да назове какви са комплексите му, за да не го злепоставя в ефир. Разочаровна е от представата за него. Оказа се, че той си е ''бардак чичак''. На ниво тираджия. Язък за претенциите му!

# 817
Тая как повтаря думите на Даца..не е истина просто....

# 818
  • София
"Така, че той да го прави така, сякаш го прави по собствено желание.". Браво, Ферай, талантлива ученичка си.
Абе нещо никак не й се получава , да не кажа трагедия

# 819
Умната и умела жена с финес ще накара мъжа сам и с радост да похарчи парите си за нея. И не ми казвайте, че одобрявате просешките и елементарни методи на ниво Факултета. Това не е заявяване на позиции и валидация, това е просташко мятане на цената на тезгяха... със замах. Бърка понятията госпожата за милиони (и момиче вече не е).
Отдавна казах, че единствената, която си пада истински по Марто е Ана.
Аз не одобрявам манипулациите с цел материално облагодетелстване.

# 820
За МИЕН е важно да ма ВАЛИДИРАТ. Точка.

# 821
Любомира и Даниела са еднакво грозни в лицето, едната естествено, другата изкуствено. Даниела поне е по-добре в тялото. Любомира е като момче, което обяснява защо глупавият Виктор я харесва

# 822
Ох, Ферайчето как се закопа Joy

# 823
Ферай какви глупости дрънка…Васил вече съжалява, че я покани. Joy

# 824
Ферай прекалява малко ахахах , Даниела поне има приятен глас 😅

Общи условия

Активация на акаунт