🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 619
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Виктор "пее" каквото чуе по радиото, в случая Любомира. Нещата, които каза на синхрон са тези, които са си говорили с Любомира, а вероятно и с други момичета.
Даниела лъже, вижда се от начина, по който мърда очите наляво,надясно, но никога директно в очите. Освен това се пипа нервно по косата, роклята, а този жест със сключнането на пръстите (като логото на Рено) го прави, когато се стяга да отговаря на нападки към нея. Облизва и прехапва устни. Загледайте я малко повече и ще видите всичко, особено по време на въпросите и на вечерята с Мартин.

# 841
  • Out of the Mix
Изключително ограничено, заблудено и объркано момиче е Ферай.
Средата и "кумирите" й са под всякаква критика.

Преди 15-20 г. 20-23 годишните млади жени не бяха така.
Имаше една чиста идеалистична романтика в тях, сега това не съществува.

# 842
Ферай добре е усвоила маниерите на Даниела.

# 843
Искам..искам....искам...аз...аз....
Ма кой те пита кво искаш??? Joy
Веднъж не го попита той кво иска/търси.....

Много глупаво това малкото....

# 844
Ох, ше умра от смях. Joy
Новоизлюпената Даниела номер 2 дава заявки за валидиране пред Васил, а неговата физиономия докато я слуша беше топ оф дъ топа.
ФЕРАЙ: Дрън, дрън, дрън...
Васил(полузаспал) : Мхм... Joy
Безценно!

# 845
Ферай ако беше поработила над това да оправи акцент и дикция и да чете по една книга месечно (без значение от жанра), щеше да е топ мацка. Сега е като анимационен герой. Въпреки че за мен е една от най-симатичните там визуално, не мисля че ще се намери интелигентен и богат мъж, който да я вземе на сериозно след първото отваряне на устата й. Бъдещето й е с пишман богаташи с ниско IQ.

# 846
Не мога да спра да се смея с Ферай 😂 Не, не може да е толкова глупава. Тя буквално повтаря глупостите на Даниела, а в очите на Васил - само подигравка.

# 847
  • Русе
Ужасссссссссс е това девойче Ферай..................

# 848
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Божеее, Ферай добре е подкована от лайф коуча си, звучи точно като Даниела. Жалко само, че едно изречение на кръст не може да върже и думичките й бягат, иначе изглежда си е научила урока.

# 849
За МИЕН е важно да ма ВАЛИДИРАТ. Точка.
Моля някой да ми обясни какво означава да ме валидират като жена?😅😅😅

# 850
Ама си личи, че Ферай е слушкала кака си и е попивала. Още и трябва практика да го продаде, ама ще стане… някой ден. Има десет години да догони Данка. Иначе разбрах защо не пълнее, а яде нон-стоп. Така и се бият мислите в главата и напират да излязат, че харчи, като атомна централа.

# 851
Милата,да ходят да ядат пица или бургер? И двете,Ферай,и дано ти стигнат.А какво стана с твърденията,че е домакиня,разни мусаки размахваше...Бързо се учи от кака си.

# 852
Не могаааа 😂
Ферай изби рибата с изказ.
Иска и се да е като кака си ама няма речник дори да се обоснове.
Тя още не е усмислила информацията и само цитира по спомен Grinning

# 853
Васил вече си състави мнение за Ферай - не са един за друг.
Ферай да не би да прави реклама на Даниелините врели-некипели "книги"?
Поне изглежда естествена за разлика от кака си.

# 854
Всъщност с държанието си Ферай доказа, че методите на Даниела не работят, освен ако не хванеш най-големия баламурник

Общи условия

Активация на акаунт