🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 430
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 125
Умната и умела жена с финес ще подскаже на мъжа как сам и с радост да похарчи парите си за нея. И не ми казвайте, че одобрявате просешките и елементарни методи на ниво Факултета. Това не е заявяване на позиции и валидация, това е просташко мятане на цената на тезгяха... със замах. Бърка понятията госпожата за милиони (и момиче вече не е).
Отдавна казах, че единствената, която си пада истински по Марто е Ана.
Извинявам се , че два пъти цитирам, но не уточнихме най - важното, значи ли това , че всъщност нямате проблем "мъжът да си ихарчи парите по жена" , просто не Ви допада директния подход с който е поискано, и считате, че трябва да е някак по-завоалирано , манипулативничко и скрито . Blush

# 1 126
  • София
От далечината на телевизора вчера  не видях добре гуменките на Даниела, но изглеждаха много приятни. Чудя се откъде ли са

# 1 127
  • До морето
Да не цитирам поста със снимките на Косара, но точно като я гледах снощи в тези моменти ми направи впечатление гушата й. За мен това момиче има някакъв проблем с ЩЖ. Не го казвам с лошо, надявам се някой да й обърне внимание и да отиде да провери.

# 1 128
Наум и той вчера се изказа, графолог ще викат, за да се разбере кой какво писал, понеже там камери няма и хич не ги следят кой, какво прави, говори, пише...Циркове за отбиване на ефирно време. Подготвям се за следващият епизод психически- час разтягане на кой какво писал с графолога и евентуално 15 минути за черните рози плюс още 15 за церемонията на розата.

# 1 129
Мартин влюбен? В Даца? Satisfied
Шъ го обидите!
Влюбен е този нарцис само в себе си, в парите и в чалгата и пиенето в Джанъм вечер. Той няма повече да се ожени и да се влюбва в парцалани, мама и тате не му разрешават, щото е наследник. Децата му също.

# 1 130
На мен ми се иска по-задълбочен анализ на предаването и хората в него като отражение на обществото и намерих в ЮТ това. Видеото сега ще го гледам, не знам колко е ок. Някой има ли наблюдение върху този контент на Станислава?
.

# 1 131
В Инстаграм коментират, че Даниела трие негативните коментари и блокира авторите им. Данчето май удари в земята Генчо по хейт.
Е, същото, което се оплакваха из форума потребителки в съседна тема, че прави и нейната приятелка Атанаска Бачорска. Нали са от едни край двете, явно така са научени.

Иначе, ясно е, като бял ден, че на въпроса дали е влюбена, Даниела излъга. Който ѝ е повярвал е някакъв баламурник. Същото и за нелепата защита на Мартин срещу всички, които говореха против Даниела. Всичко е сценарий и то много си личи…

# 1 132
Смешно беше как Даниела обяви пред всички, че като излязат от къщата, със сигурност тя щяла да му харчи парите. Ама после, като му спомена думата "сватба" и Мартин подскочи, сякаш някой го изрита отзад по д-то Joy  Та по този параграф явно има сериозно разминаване в представите и на двамата за бъдещето Grinning

# 1 133
Любомира се изкарва искрена, чиста, открита. Но помня, че точно тя раздуха историята с Росица и усещането й, че е можело да има целувка. После се покри, че от нея е излязло споделянето, че и май беше поукрасила нещата.
И Виктор заблуден я превъзнася... Иначе неговите морални принципи и виждане за отношенията ми харесват. Васил ми е много хлъзгав... Мартин е излишно да го "валидирам" като мъж. Bowtie Ферай ли измисли тази тъпотия, това да не е градския транспорт да се валидираш... Satisfied

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 11:30 от beauty_magnolia

# 1 134
Когато изкараш умния поглед и пеперудите излитат от главата ти 🦋 🦋

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 12:07 от Catfish

# 1 135
Ми както видяхме, Виктор също тръгна да му отваря очите на Мартин, явно е не просто женски, а човешки порив.
Различно е, защото Виктор го прави от позиция на приятел и евентуално мъжка солидарност. Пак е грешен подход, обаче. Докато го надъхват, само активират егото му. Тоест, по-вероятно да прави на инат и да си зарие главата в пясъка, защото иначе трябва да признае, че е глупак. А повечето хора не признават такова нещо лесно. В това разиграване, Даниела печели, независимо че нещата, които казват за нея, са верни.
Това е така. Обаче кое от другите момичета са по-добър избор реално?
Анна Мария генерално е кофти човек. Мартина явно, че му е скучна. Силвия.... Grinning
Мартин си направи оптималният избор според опциите там. Другите и да съскат и да не съскат, това са раздадените карти там.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 11:38 от Linda*kiss

# 1 136
Мартин сериозно ли мисли, че всички момичета я мразят само заради него. Те повече от половината са там за друго. Издиша му този аргумент. Дори и да играе и играта даже не му хареса когато му наливаше акъл Вико, беше червен като домат. Точно вкара в действие собствените си думи от песента "майкооо, къде се набутах пак" 😁
Дана още в един синхрон ако повтори, че ще му харчи повече, че по принцип не е скромна в харченето и... ще пищя вече. То бива заучени клишета бива зубрене, но това е по-зле и от латерна.

# 1 137
Бранимира и Виктор имали взимане-даване 8 месеца, преди да влязат. Даниела знаела предварително, че Мартин ще е Ерген или поне нещо такова ми се счу снощи. Мартина и Мартин ясно, че се познават от преди. Няколко пъти досега се изпускат подобни неща в синхрони или реплики между участниците. Сума ти участници вътре са се следвали в социалните мрежи доста преди да влязат. Ние каква бутафория точно гледаме?

# 1 138
Наум беше много смешен снощи, като каза, че ще има графологична експертиза. Надявам се, че бе шега.

# 1 139
Много ми харесаха въпросите "Успокои ли се след като Косара се отказа от Виктор?" и "Смяташ ли, че превъзхождаш Бранимира?" Grinning Бяха точно в целта. Любка си я тресе, че никой не иска Виктор и реално тя е отнесла тиквения медал. Че и се нацелува с него. Пък на никой не му дреме особено.

Общи условия

Активация на акаунт