🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 236
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Out of the Mix
Излезе официалната статистика - 120 000 млади българи са длъжници на ЧСИ.
Най-засегнати са тези между 25-30 - 80 000 с лоши дългове.

Сред основните причини са необмислени потребителски кредити, вземани за луксозни покупки, телефони, почивки и други несъществени разходи.

Младите хора искат да имат един по-добър стандарт на живот, отколкото позволяват доходите им и затова най-често взимат кредитите, като не правят разлика между нужда и желание.

Не знаят как да спестяват. Това ги води до задлъжняване.

И Даца е там, нищо, че е на 32, все едно.

Ето ви го модерното робство.

Лошото е, че влизайки в спиралата, не се излиза с години, а може и никога, и има да скачат от спонсор на спонсор старлетките до пълно повяхване.

# 1 246
Айгюлчето и то надгражда, дори в предаването.

От “проста НА манивела”, през “валидирам” и стига до “характер на куче”.

Еваларка- като ChatGPT е, саморазвива се нон стоп. 💪

# 1 247
Характер на куче 🤣🤣🤣

# 1 248
Стига де, не обиждайте така… Кучетата са по-умни от Ферай. 😁

# 1 249
Характерът на куче явно е препратка, че пази стопанката си като куче.
Данката – стопанката на кучета.
Че и Марто малко като кученце взе да се държи и да върти опашка.

# 1 250
Фаворитка ми е Мартина. Да, глуповата е, да, твърде лесно се показва, че е готова за "връзка", но това за мен е чисто по женки, леко фриволно дори кокетничене от жена към мъж. А не с "картите на масата, искам толкова и толкова на месец, ако можеш давай, ако не - кой от къде е". Нищо женствено не виждам в това. Но явно не разбирам мъжката природа. Като жена симпатизирам на Мартина. И моят подход би бил подобен, ако ще да е грешен.
А чисто визуално Косара най-много ми харесва, ако че я определяте като бухта и поничка.
Малкото Ферайче ме беше срам да гледам, честно. А това рядко се случва.

# 1 251
Вярна като куче

# 1 252
Искам да видя реакцията на Ферай като чуе, че има характер на куче.

За себе си не съм сигурна, че бих понесла подобно джавкане за шумов фон.

# 1 253
Сега гледам на запис и съм в потрес. Даниела наистина ли каза, че може би ще напусне мъж, ако той фалира?! Тази жена значи е неспособна да има връзка/брак. На всеки може да му се случи да фалира… изражението на Мартин беше малко учудено, сигурно защото той вече е фалирал. 😀
Или е на път да фалира, носят се слуховете, че заведенията му работят на загуба
На мен друго ми е интересно. Мартин нали имал малък процент всъщност от тези заведения - 10-15%? Той така говори за бизнеса, все едно е изцяло негов. Сигурно много му се иска такъв стандарт, щом постоянно го повтаря. И друго - как същият този бизнес от 15% съсобственост, изисквал от него да е по заведенията всяка вечер, за да го управлява. Брех, ще кажеш, че лично прави ревизия след края на работното време, а не се налива, гледайки да привлече внимание на поредната напращяла хубавица.

Мартин поддържа такъв стандарт, не благодарение на тези смешни 15% само от 1 заведение, за което дори се говори, че е на загуба, а заради родителите си. Като спрат кранчето - пада стандарта. И явно това му е голям комплекс, защото в предаването се държи, като типичен комплексар - още на промото в началото обяви пред цяла България, че е най-богатия ерген, влизал до сега в предаването, лепна се за най-голямата златотърсачка, заведе я на шопинг и постоянно си говори заведенията така, сякаш той, сам притежява цялата верига. Затова и думите на АМ така го жегнаха вчера и той трябва да се радва, че тя каза само А, без да каже Б, че можеше доста да го изложи.

# 1 254
Има ли къде да видим рейтинга?
Според мен повечето хора от коментиращите , само четат темата тук или гледат откъси по ЮТ и СМ, но не гледат пълни епизоди,  вкл.и аз. Затова рейтинга ще ми е много интересен.

Това дали гледаш, или не.Дали цял епизод или никакъв не влияе по никакъв начин на рейтинга.

# 1 255
Тя и на Мартин майка му сигурно тъй си е мислела женицата....

# 1 256
За мен най-голям показател за финансовото състояние на Мартин е Емануела. Щом е избягала, значи изобщо не е цветущо. Ще избяга и Даниела няма как. 😀

# 1 257
Аз като цяло не разбирам драмата на момите вътре, че Мартин си избрал лошата, според тях, Даниела. И за негово добро, видиш ли, искат да го предпазят със съветите си. Айде, айде...
Майка му сигурно толкоз не се тръшка заради неудачните избори на сина си, ама Анна Мария реве в ефир.

# 1 258
За мен най-голям показател за финансовото състояние на Мартин е Емануела. Щом е избягала, значи изобщо не е цветущо. Ще избяга и Даниела няма как. 😀

Не е избягала тя - той я е зарязал, защото техните не са я одобрявали. Заради връзката му с нея са му спрели кранчето за около година и през това време тя го е издържала (тя го е казвала това много пъти и той го е потвърждавал). Но, може да не е била толкова щедра, колкото мама и тати, та затова да е решил да я остави Grinning

# 1 259
Мартин е потвърдил, че Емануела го е издържала? Кога? Аз знам само, че е казвал, че е имал кратък период, в който е имал финансови проблеми. Но чак да е бил издържан? 😁

Общи условия

Активация на акаунт