🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 594
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 290
Ох, аман с тези запори. Хора, давността им изтича след броени месеци. Нищо няма да плаща. Че чак на живот и смърт било… Поредната тарикатка, която е взимала пари, прехвърлила е всичко, което има, на името на роднини и сега чака да изтекат 5-те години.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 18:09 от Lilly_85

# 1 291
АКо е вярно това за запорите, което грам не ме интересува, разглеждам участниците само в рамката на формата, с този самиздат няма как да изплати нищо.
Но и това няма значение – псевдо поведението на силна жена, която имитира силна жена, е много по-позорно от това да си затънал в кредити, ако и да си пробвал да правиш бизнес. Макар и неуспешен.
Виж, ако си ги изхарчил за бижута, парцали, екскурзии до екзотични дестинации, пластична хирургия. Ето това вече е за присмех.

# 1 292
  • софия
Не ти се връзва, защото не е така. Ще си плаща, като поп.

# 1 293
Зависи от какво са ѝ запорите. Просто вземанията си имат давност, като изтече срока вземането не изчезва, но вече не може да бъде събирано съдебно. Т.е. тя вече спокойно ще може да си има сметки и собственост на свое име.

# 1 294
Ферай да се отказва от позицията кучето на Данка, защото тя ги храни с краставици, които някой друг трябва да купува - с две думи ще умре от глад и няма да има повече пици.

# 1 295
Изчерпателният отговор по въпроса на ИИ:

Даниела Рупецова, участничка в риалити шоуто "Ергенът", е в сериозни финансови затруднения. Според разследванията, тя има запори на сума над 120,000 лева. Запорът е наложен върху дружествените дялове на фирмата ѝ заради неизплатени задължения. Тя е създала нова фирма на името на майка си, за да избегне допълнителни санкции.

Запор означава забрана да се разполага с пари или имущество, докато не се изплатят дълговете. Това може да включва удръжки от заплата или блокиране на банкови сметки.

Давност на запорите зависи от вида на задължението. Например, ако изпълнителният лист е издаден въз основа на съдебно решение, давността е пет години. Ако е въз основа на заповед за изпълнение, давността може да бъде три или пет години, в зависимост от вида на задължението. След изтичане на този срок, задълженията могат да бъдат погасени по давност, но това не става автоматично - необходимо е подаване на възражение.

Въпреки запора, тя може да продава книгата си чрез различни платформи, като онлайн магазини или издателства, които обработват плащанията и превеждат средствата на друга сметка, която не е запорирана. Това може да бъде сметка на друго лице или фирма, както е направила с новата фирма на името на майка си.

# 1 296
Трябваше да и наложат запор за посещения при пластични хирурзи.  Че тоя пич дето я е правил си е оставил ръцете Joy Joy

# 1 297
И с тези дългове и измами се явява в реалити да търси любов ,да се валидира нашата и да предава уроци...как се стига до просешка тояга може би.Що не вземе да се скрие от публичното пространство,че мен ме е срам да чета какви ги е сътворила,а нея не я ли е не знам.Еб@си и дебелокожия дебил е тази,без извинение.

# 1 298
Трябваше да и наложат запор за посещения при пластични хирурзи.  Че тоя пич дето я е правил си е оставил ръцете Joy Joy
Дилбер беше много модерен в чалга средите по едно време. А като погледнеш носовете, които прави - тотал щета.

# 1 299
Отдавна не съм писала.
Така, по повод 'зарязванвто' на Бранимира. Тя и Виктор се засмяха. Според мен, който го е писал, е имал предвид 'отряза', не заряза, двете са различни неща. Виктор още преди бързата среща в София си го каза, че го е рязала, но се надявал сега да приеме. Та, там драма не виждам, не виждам сценарии и нагласени неща. За мен Виктор охладня изцяло към Бранимира. Даже към Клаудия усещам повече емоция вече от негова страна, от колкото към Бранимира. Но Любомира си му е фаворит и си личи. За мен, ако от това предаване излезе връзка, ще са те двамата. И си отиват някакси.

Васил - единственият път, в който ми се видя естествен, беше на двойната среща с пиците. Така отпуснат не е бил. И беше много чаровен. Но в другото време е глътнал бастун. Или поне така изглежда. Аз поне смятам, че ще се окаже лицемер. И подозирам, че ще се окаже в реала доста по-токсичен дори от Мартин.

Ферай е толкова смешна като повтаря на Даниела простотиите, че изглежда мега жалка. Дано ѝ дойде някакъв акъл след предаването, но се съмнявам.

Не знам Анна-Мария какво говори Адриана как се влюбвала и щяла да плаче, но за мен, ако има една наистина хлътнала жена там, това е тя. Като Мартин я подкани да танцува, погледът и се промени. Харесва го, много. Но е достатъчно умна да осъзнава, че няма шанс - и го знае отдавна. Стои, надявайки се поне да му помогне да избегне куршум, ама се до наранява така. Мисля, че Анна Мария много повече от Силвия му мисли доброто на Мартин и държи на него.

Даниела - рядко някой по ТВ ми е бил толкова противен. До сега най-противните ми персони бяха Теа Христиана, Алек от миналия сезон и Емануела в Денсинг Старс (аз рядко гледам ТВ). Е, Даниела ги отвя. Тая жена емоции няма. Никакви. Поне не истински. Тя не може да обича искрено. Езикът и на тялото, погледът - ама в моментите, в които Мартин не гледа, говорят, че той даже ѝ е неприятен.

След оказаната целувка бях убедена, че Мартин ще намери начин да отмъсти на Даниела. Ама от едната им среща (точно вечерта преди спа-то о целувката) ми се стори вече, че му плуват някакви неща в очите. Вече не знам какво да мисля. Тоя човек или е наистина оглупял от хлътване, или е егати актьора и накрая ще я смаже като хлебарка. Междинен вариант не виждам.

Виктор тази седмица много ми харесва. Аз като цяло никога не съм го хейтила като повечето дами тук, но една идея ме беше поразочатовал. Ама тая седмица, даже още от груповата среща миналата, определено много ми хареса с разсъжденията си.

# 1 300
  • София
Преди малко изгледах снощния епизод, направо съм в потрес. Искрено се надявам Мартин и Даниела да играят някаква игра и той да е наясно, иначе няма как да си го обясня това поведение.

Ферай толкова не може да свърже две изречения, сега разбрах.. защо не са излъчвали почти нищо от нейни срещи, ако е имало такива. Много жалко е и начинът по който се обръща Данка към нея, но тя не се осъзнава. Как повтаря на Данка думите, ама грам мисъл не влага, ще трябва бая да.. изяде, за да ѝ стигне нивото. Кой как иска да си го тълкува това.

Ана - Мария може би наистина има симпатии към Мартин.

Мартина ми е чаровна.

Любомира така ѝ отива, торбичките не се виждат, косата изправена, мяза. Открои се при въпросите, за което браво, но като цяло не мисля, че нещо ще се получи между нея и Виктор.

# 1 301
Много ми е странно как си ги изрязват като на Данка, почти до нищо носовете, обратното на тук, където поставят силиконов имплант, за да ти е по-изразен и повдигнат моста. Наистина е на 180 градуса (360 според Косара)

Трябваше да и наложат запор за посещения при пластични хирурзи.  Че тоя пич дето я е правил си е оставил ръцете Joy Joy
Дилбер беше много модерен в чалга средите по едно време. А като погледнеш носовете, които прави - тотал щета.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 19:24 от Labubu8

# 1 302
На мен ми направи впечатление, че момичетата, които нямаха против Даниела бяха именно- Роси, Ивет, Александра, Алекса, по- некофликтните и благи като цяло. Аз лично, независимо срещу кого е, не мога да издържа и да приема такъв тон, нападки, изобличаване на нещо, някого, гледане в купичката на другия, търсене на сметка, злобни погледи, подхилкване, докато се бълват змии и гущери. Сякаш това им прави удоволствие, да някърнят, обидят, да гледат някакъв вид падение. Подобно беше и към Роси, както и към други хора в реалити предавания. Това за мен е едно от най- грозните човешки качества- насладата да видиш другия как страда,  как пропада. Щеше ми се да има някоя друга дама с капацитет и някакъв речник поне, която да каже и другата гледна точка, плюсовете и минусите на дадени хора, по един по- адекватен начин.

# 1 303
Че те Ивет и Александа си живеят в някаква тяхна вселена. Но и четирите изброени може уж да нямат нищо против Даниела, според мен просто не искаха да си признават, ама и те не са се затичали да общуват с Даниела. Даже и една дума не знам разменили са си. Та, явно не я и харесват.

# 1 304
Имам приятелка с ринопластика при Дилбер, преди 8/9 години и резултата е страхотен. Не знам при Даниела защо положението е толкова зле..

Общи условия

Активация на акаунт