🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 571
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 530
Психоложката не е психоложка само в предаването, избирала е и момите, демек, замества Ани Владимирова. Grinning
Точно заради нейните избори е толкова скучен този сезон. Влизаха и излизаха всякакви хора и пак нищо интересно не се случва

# 1 531
Психоложката не е психоложка само в предаването, избирала е и момите, демек, замества Ани Владимирова. Grinning
Току-що ми мина ужасяваща мисъл през главата. Предаване с водещ Маги и сценарист Ваня Щерева.

# 1 532
Ферай да беше приложила наученото/заученото от Даниела на практика, а не да обяснява на Васил какво и как щяла да прави, така че той на свой ред да прави това, което тя иска. По-смешен разговор не бях чувала. Тя просто му представи един нескопосан бизнес план за това как ще му надене хомота да бачка за нея 🤣🤣🤣

Като ще приписва от Даниела, поне да се научи първо как да го прави, без да я хванат. 2-ка, Ферай. Седни си!
Този коментар ми напълни душата 😁

# 1 533

Не избираше ли тя как да се мачнат двойки в едно друго шоу където се женеха непознати ?!

# 1 534
Не избираше ли тя как да се мачнат двойки в едно друго шоу където се женеха непознати ?!
Тя, да! Ужас беше и там, пълни малоумници бяха... Оня гологъз жълтопаветник още го помня, жената избяга от него чак в Нова Зеланция!

# 1 535
Май Роси е идинствената която не е разбрала колко всичко е нагласено предварително. Може би и Ивет. И приемат нещата наистина. Ех бее...яд ме е че така се възползват от тях!

# 1 536
Психоложката с този глас...като погребален агент. Гола водА! Защо на гърба на тия момичета?!
Защото след като девойките са си дали д...тата под наем, ще трябва да търпят издевателствата и на разните му псевдопсихоложки. Договори,какво да се прави!?!

# 1 537
Психоложката с този глас...като погребален агент. Гола водА! Защо на гърба на тия момичета?!
Започвам да подозирам кой е супервайзъра на ерген Васил🤣🤣
Маги го е учила да интонира🙃🙃, само си представям двамата - Васил и Маги в разговор😉😵💫😵💫

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 21:50 от ellis

# 1 538
Тя, да! Ужас беше и там, пълни малоумници бяха... Оня гологъз жълтопаветник още го помня, жената избяга от него чак в Нова Зеланция!
Помня само, че нито една двойка не остана заедно, някои откровено се чудеха как са ги събрали като съвместими ??!!  Simple Smile

# 1 539
Роси страда ,защото според нея е жена ,която заслужава да и се обърне внимание ,а тук я неглижират.Това и е обидно.
Факт, и Ферай е преди нея!
А другата американка какво прави? Нещо не я снимат камерите! Това са момичета, които са градили кариера, пари и няма време за любов. Александра я анонсират за най-чистата душа по коктейлите.

И АнаМария, Мартина и Силвия идват да му отварят очите, ми като сте по-добри от Даниела, покажете, привлечете Ергена всяка с каквото може!
Марто им го каза, само 'те четирите' му останали, трябват му за бройки, да не бъде и той като Виктор с 3. Каза им- "Избрал съм Даниела, вземете розите и стойте в шоуто."

# 1 540
Роси е хубава и елегантна, напомня на Нина Добрев, няма как да не я харесат американците. Да се ​​установи в щатите и да забрави да се занимава с български селяни. Престоят й в щатите бе бил предимно в Ковид периода, което доста ограничило контактите й. Американците изобщо не са толкова лоши.

# 1 541
  • Out of the Mix
Мартин направо им се молеше да престанат с критиките към него и да го оставят да си бъде Марти парти. Това си е неговото амплоа. Малко вятърничав, много влюбчив, самонадеян, обичащ забавленията, флиртовете...
Незряло, да.
Бих добавил също, че е хаотичен, несигурен в много моменти, подлежащ на манипулиране от неправилни хора, колкото и да е недоверчив и мнителен.

Чувстваш се зле? Ами, не се! Grinning
Рече и отсече. Joy
Да се забавлява там и тва е, че е до време. Smile

# 1 542
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Еххх, ако само имаха акъл щяха да вземат за психолог Миглена Ангелова. Много по-интересно щеше да е предаването и да се разкрият повече и ергените, и момите.
Голям автогол си вкараха с това недоразумение шепнещо клише след клише.

# 1 543
Васко ме разсмя с пеенето си, ушите ме болят още Joy

# 1 544
Роси страда едновременно от високо и от ниско самочувствие Grinning
Точно така е, комплексът за превъзходство е прикрит комплекс за малоценност,

Общи условия

Активация на акаунт