🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 333
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 740
Пак до питам - някой знае ли от къде е костюмчето на Мартина от вчера

# 1 741
  • Street of Dreams
Харесва ми този сезон, хареса ми и снощният епизод. Ергенът ми е първото риалити и искам да гледам истински хора - хубави, лоши, силни, слаби, меркантилни и всякакви - да напомня истинския живот.

Истинска ми е фалшивата Даниела - кралицата с хладен ум, тръгнала от гетото, изградила си философия и бунеща с нея духовете и морала на българските отрудени жени. Страшен тригър е за обществото, виждам. Обаче успя да събуди интерес, чувства и дори вярност от уж-плейбоят Мартин. И за нея има опасност да се влюби и да й паднат стратегиите-стожери, които я държат над водата.

Мартин, който много човешки се усъмни в себе си, разкъсан е между ума и сърцето, допуска открито, че прави грешка. Но ще я направи, защото иначе винаги ще се пита. За мен това го прави истински - човекът, който иначе е силен и стартира партито, и около него всички са весели и затанцуват (не само снощи, спомнете си и като остана в къщата какъв купон стана).
Партито снощи също беше много забавно, на човек даже инфинити пула в Банкок може да му се види скучен Grinning Сцената на целуващият Люба Виктор и палмовите листа, отразени в душ-кабината, беше красива.

АМ преживя истински катарзис...запечата ми се лицето й на срещата с черните рози, имаше толкова много изписана болка...и как се беше свлякла на стола. Това момиче иска да го раздава мъж и да си го мери с Мартин, обаче вътрешно иска само батко да я гушне и да й обърне внимание. Което и батко направи - Мартин се оправя с трудни жени.

Черните рози бяха за "Айде да се успокоиш малко?"

Мартина притежава голяма вътрешна сила - нито сълза, нито драма. Без да намеси Даниела си каза какво и защо не й харесва.

Истинска ми е и Роси с черната си енергия, която се чувства никому ненужна. Маги беше права да й каже, че първо трябва да започне да обича себе си - но това някоя бг-мама го написа отдавна.

Останалите не са ми много истински май.

# 1 742
Росица щяла да остане сама с котките, Даниела и нея някой нямало да я иска, щото била престаряла (на 32) държанка с претенции и е изпуснала “последния влак” да се омъжи до 30, все едно голямото постижение. Защо всички ги пращате да са си сами с котките? 😅

# 1 743
Изгледах тая мъка вчера. Мартин спешно внесе мир в курника, иначе Мартинките щяха групово да излетят от къщата. Не мисля, че на Мартин му пука за която и да е, просто иска имидж на щедър и готин бохем.
Много гадно ми стана за Ивет и Росица и за пръв път съм съгласна с Маг Маги, нека Роси се научи да обича себе си и тогава отново ще излъчва същата позитивна и привличаща енергия както в началото. Съвсем отделно няма нужда от любовта на мъжете вътре, нито са нейните, дори индиректно ѝ правят услуга, че не се баламосват с нея, за да не я залъгват с простотии за екран. Навън ще има достатъчно хора, които ще ѝ обърнат вниманието , за което мечтае.
Мартина ме разби как се появи по сутиен на срещата, после нека не я възприемат единствено като сексуален обект. Анна Мария да се научи да седи като голям човек, преди да изисква от останалите.
Напълно възможно е Люба и Виктор да са правили нещо, аз не съм с очакванията , че на него му трябват повече от 10 минути със събличането и обличането 😂
Сега и с писмата от близките следващите епизоди няма да са гледаеми.

# 1 744

Прилича ми на този
https://iltokoni.online/produkt/%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d1%8e%d … d-colori-240702z/

# 1 745
Това, че една група момичета никога никъде не са поканени, куца на формата. Редно е поне да имат някакъв шанс. Някаква среща, дори и групова да е. Така може да се породи някаква интрига, съревнование. Те се превръщат в наблюдатели и посрещачи. И за тях и за зрителите е мъчително...

# 1 746
Ивет и Роси нямат шанс с Васил, защото си търсят мъж, а той не си търси жена там.

С Виктор също беше сложно, защото той е там, за да се анализира и валидира пред камери.

Мартин също има нужда от психиатрична помощ.

# 1 747
Живец и липсва на Росица, живец. Седи в ъгъла и гледа като препикано мушкато, чакайки принца да дойде да я вземе. Понякога, каквото искаш, трябва да си го вземеш сам.
Слава Богу че има и такива жени като Роси все още, защото иначе мъжете щяха да лежат само по гръб докато едни нахакани и меркантилни актриси без грам достойнство щяха да им правят.. масажи на почивки срещу едно питие, безплатна почивка с луканка или в най- добрия случай шопинг и колие. Айде няма нужда!  Да си ги чуват избраниците с "живеца" На тоя свят не остана романтика, принцеси и принцове от романи и приказки, само нахакани кухи лейки със заучени фрази, раздаващи енергии на килограм с единствената мисия да се саморекламират за да додрапат някого с пари па макар и във френдзоната като леля Силвия. И да грешка, такива дами не са за такъв формат.
Между едните и другите, които описваш, има мнооого. Не знам с какво толкова ви хареса това Роси. За мен тя е с високо самочувствие и претенции и абсолютно неумение да ги покрие. Изобщо не отчита собствения си принос в отношението към нея, счита, че внимание ѝ се полага по презумпция, действа както ѝ дойде на момента, без да влага някаква идея. "Да се захващам за работа" пред него... За нея да я забележат ергените не е въпрос на емоция, а на престиж. Жална му майка на този, дето ще я вземе, излъган от привидната ѝ доброта и кротост, ще са безкрайни претенции и тръшкане, ако животът ѝ не тече по нейните представи. Тя изобщо не отчита, че и другият може да има очаквания и право да я преценява. Може да не е съзнателно, но образът, който представя, е абсолютно недостоверен.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 17:46 от usmihni_mi_se

# 1 748
Моите 5 стотинки за Росица:
Тя има най-тежката съдба за подобно риалити, а това от фаворитка да се превърне в нежелана. Единственото подобно развитие на образ, случило се в "Ергенът", беше на Екатерина от сезона на Алек, но тя цялостно се разбираше с повечето момичета и се отстояваше, когато я нападнат.
Но с такава роля ти насочваш мерниците срещу себе си, а когато изпаднеш от пиадестала, останалите сякаш по команда почват да стрелят по теб. И Роси се срина.
Няма да говоря като Данка за женски енергии и прочие, но за мен това е поредно доказателство, че като не се чувстваш добре и не си щастлива със себе си, дори и най-красивата, умна и забавна жена да си по принцип, ще отблъскваш мъжете.

А тя имаше целият потенциал да е фаворитка и да завърти двама ергени , но освен, че рухна, си изигра и картите изключително зле (да откаже роза на Васил, а после след една липса на покана за обща среща и без разговор с Виктор, да се пренасочи към отбора на Васил).

# 1 749
Мисля, че вместо да се среща с Роси и Ивет, Маги трябваше да се срещне с Даниела. Да открие травмите в детствтото, които са отключили тази арогантна меркантилност.

Според мен е показателно за нагласеността на цялото нещо и уговорките за PR и тн, че Даниела не участва в такива неща

# 1 750
Ма това си е gen z, те срещнат ли предизвикателство, отпор, забележка - и почват да плачат. Такова самоокайване в моето поколение нямаше така открито и безпомощно. Росица типична.

# 1 751
Къде е тази интелигентност в Роси? Възпитана е, но горката много трудно изразва мислите си, противоречи си постоянно и като гледам приятелките ѝ, лекинко се съмнявам да е интелигентна. Просто изпъква на фона на бруталните селяндурки, това е.
Не знам колко й е IQ-то или оценките в училище, но има по-"умен" изглед, така да се каже. Да, дори инстагарамът й е съвсем различен от на бръмчалките. Има око за различни неща в сравнение с тях. Не се хили тъповато като Диана и Силвето. Добре се аргументира, когато Косара я нападна. Пред Виктор също. Опитът за целувка също го описа точно. Другите й спретнаха интрига тип развален телефон. Има емоционална дълбочина у нея. Просто, действително трябва да си отработи тия физиономии и отказът на роза на Васил беше глупаво решение.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 16:18 от Linda*kiss

# 1 752
Скрит текст:
Ми пусни си търсачката на Гугъл де, толкова ли е сложно?!
https://vanitta.com/produkt/komplekt-ot-kenar-1675/

# 1 753
Скрит текст:
Ми пусни си търсачката на Гугъл де, толкова ли е сложно?!
https://vanitta.com/produkt/komplekt-ot-kenar-1675/
Стилът на Ергенките е малко инфантилен. Като изключим някои рокли на коктейла, то не е ма'ане на сутиени, открити пъпчета, бралети, къдрички, финтифлюшки и подобни.... вярно, че е жега... ама знам ли. От друга страна, така пък е интересно.
Мартина в този вид отива да търси сметка на Мартин защо я е нарекъл "секси и забавна" Grinning

# 1 754
Гледах само откъси от епизода от снощи.
В началото Роси беше една от тези, които Васил загледа като мъж, но като му отказа роза заради Виктор, си би автогол сама.
Виктор също я хареса на срещата в София и каза, че направо може да си ходят и друго не му трябва. После тръгна да гони Бранимира, която си е поканил.
Роси и на двамата обяснява, че и трябва внимание, че я е страх да не остане сама, с мъжете при първи контакти трябва да е леко и приятно, неангажиращо. Тръгнеш ли с отчаяна съм, търся си мъж, няма как.
Затова се получава да привливличаме, когато не го търсим и просто този ден се чувстваме добре в кожата си.
Тя и Даниела не била първи избор визуално на Мартин, но не и пука.
Роси може да привлича на пръв поглед и после губи с поведението си да изглежда отчаяно.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 12:04 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт