🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 414
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 725
  • München
Добро утро прекрасни 🌹
И аз си харесвам сезона 🤩 и харесвам АМ 🌹🤩 не силиконовото виме, не набоцканите усни и не това, че се прави на интригантка... Аз харесвам много, ама наистина много очите на АМ 😃😻👀
Лично за мен, нейното гаменско поведение вчера беше "защитна" (или по скоро детска) реакция на много наранена жена. Според мен тя трябваше да си тръгне снощи сама.
Една виртуална 🌹 от мен

# 1 726
Васил е много дистанциран и физически.Много стратегически гледа с всички да намери нещо общо.Държи се,като човек,който е обвързан навън.

На мен ми е интересно дали ще послуша "батковците" на следващия купон и дали ще нацелува някоя мома Grinning

Между другото много ми хареса, че напрежението между ергените изчезна и вече се разбират много добре и тримата.

# 1 727
Зимай двата лева и бегай, Бънди

# 1 728
След вчера Ана-Мария ми води класацията за най-противен човек в този сезон. Държа се отвратително нагло и безочливо, а полегналата поза на масата говори за тотално неуважение към останалите участници в разговора. Еми, като не ти харесва, тръгни си, какво си тръгнала да отваряш очите на мъж, който познаваш от един месец. Мартина ми хареса, че говореше за себе си, а не за Даниела, Ана-Мария е були в класическия му вид.
Съгласна. АМ се държи се като 10годишно дете, което му е малко възпитанието. Всичко, в което обвинява другите, го прави тя.
Мартин даже й обърна повече внимание от необходимото на тази интригантка и беше по-снизходителен, отколкото трябваше.
Мартина беше ок. Силвия е глуповата и неприятна, не залужава ефирно време.
Само че и трите трябва да схванат, че никой не им е длъжен да им приема мнението. Мартин не беше нужно толкоз да ги жали, но вероятно се опитва да вирее в предаването. Двойнствен е някак.

Писна ми да им гледам купоните край басейна. Много са скучни тия епизоди без игри или разговори.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:58 от Linda*kiss

# 1 729
  • софия
Не знам, кога стана неприемливо да си културен, обран, ненатрапващ се. Сякаш това са качества, които не се котират изобщо. Сякаш са вече извън нормата, а тя явно е да си крещящ, да се буташ напред, да изискваш на висок глас.
 Снощи си поплаках с Роси. Момичето е чудесно, просто средата не е нейната. Това по принцип не е нормална среда. А тя седи и си блъска главата, какво не и е наред. Надявам се да се ориентира по реакциите на публиката и да си вдъхне малко увереност. Маг Маги снощи беше права за едно. Клише е, но е факт. Не се ли научиш сама да обичаш себе си и да се уважаваш, няма как да го получиш от околните.
 Ивет, Синтия, Алекс, също определени за храсти. Въобще, не си ли врещяща маймуна пред камерата, значи нещо не ти е ок.
 Мартин не виждам, как ще обърне палачинката. Снощи определено успя да види нещата и през техните очи, но е такъв инат, че докато не си строши сам главата, няма да миряса.
 Забелязахте ли, колко бяха отпуснати и щастливи всички на партито на което не присъстваше дементора. И Мартин и момичетата, все едно поеха глътка въздух след много време под водата.
 От промото се видя, че ще има яко алкохол на следващата сбирка и момчетата май, май ще правят пакости.
 Васил не ми е най-приятния образ, но си дадох сметка, че той е единственият, който тепърва свиква с камерите. Според мен на това се дължи визията му на Пинокио. Другите двама вече са гърмяни зайци. За това изглежда и толкова нелепо до тях и сякаш декламира.
 Ана Мария ми е най-интересният образ от всички там. И акъл и чувства има и двете в момента се бият, кое да вземе връх. Ще я чакам с нетърпение в подкастите.

# 1 730
Роси наистина няма какво да си блъска главата. Просто е в калта с прасетата. На тях им е добре, свикнали са. Пък тя не е. Не е нейната среда с плиткоумни, едноизмерни хора и истерици.

# 1 731
Към днешна дата Мартин и Ана Мария са в много добри отношения,даже Ана Мария е станала много близка с голямата дъщеря на Мартин
Е значи дори и да не е избрана от него явно срещите им са доста чести , защото се поства постоянно от Джанан. Явно е влязла в ролята на Йоана. Не сме във връзка приятели с облаги сме.

# 1 732
Марто следващия път ще се почувства като Хю Хефнър, той набра от снощното парти. Може да си влезе в тази роля и да си заживее щастливо.
Айде стига сте я жалили тая Росица! Да не са я набутали насила в тоя формат? Сама е отишла. И такива като нея трябва да има, за да има кой да гледа котките. Защото мъж, дето ще се впечатли от фасоните ѝ, няма да има.

# 1 733
Към днешна дата Мартин и Ана Мария са в много добри отношения,даже Ана Мария е станала много близка с голямата дъщеря на Мартин
Ако е така, Мартин е балък да я има в обкръжението си. Такива като нея могат да са много вредни.
Айде стига сте я жалили тая Росица! Да не са я набутали насила в тоя формат? Сама е отишла. И такива като нея трябва да има, за да има кой да гледа котките. Защото мъж, дето ще се впечатли от фасоните ѝ, няма да има.
Голям кеф е тука да се говори за жените и техните котки. Роси е хубаво, интелигентно, съобразително момиче. Грешка, че не е преценила формата. Голям препъни камък, че се е разревала пред психоложката, няма що. Колко по-нескопосани, невъзпитани или дебели жени си имат там някакви си гаджета/мъжлета. Голяма победа. Не я мислете Роси, мислете на Виктор избраницата Grinning

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:59 от Linda*kiss

# 1 734
Съжалявам, но никой не е длъжен да дондурка Роси. Много е тъжно, но такива вечно в драмата, вечно притеснени, вечно тъжни, са най-големите енергийни вампири. Беше абсолютна фаворитка на Виктор в началото - с неуместните си изказвания го отблъсна, Васил я хареса - с неадекватните си решения го отблъсна. Е, какво да направим? Алекс, Ивет, Силвия, ей това са мебели, дето никой за нищо не ги бръсне и шанс не са имали, докато Роси абсолютно си имаше шанс.

Абсолютен енергиен вампир, не случайно никой не общува с нея.

# 1 735
Марти парти е от моя отбор – човекът-емоция във връзките. Тръгне ли лавината, няма спирка. Без значение дали ще се мре. Изчезва всяко чувство за самосъхранение.
Но тук е едностранно – Дана преструвана само имитира любов, което той ще усети малко като му се разредят хормоните.
Да, тук при тях соц. разлики и "първите седем" много личат. Жената е дете на недоимъка, провинцията и стратегията, докато Марто е добре отгледан блуден син, със сърце.
Няма да им се получат нещата, освен за кратко и чисто физически - не за друго, а защото Даниела не може да я играе тая игра: хем разум, хем чувства.
Много точно. Затова и Мартин вика "Айларипи!" и скача. Дана катери в посока, където Мартин отдавна хвърля гюбеци. Тя "оцелява". Но пък се шлайфа междувременно. Мартин е изгладил косъма отдавна, той има възможността и духа да гледа и да се наслаждава. Ще й падне безразсъдно в капана за 3 месеца, ще се оттърси и ще продължи. Няма драма.

# 1 736
Роси, когато е спокойна и насреща си има човек, който Наистина да я слуша, говори много логично и добре структурирано. Тя също е една от по-интелигентните дами, по-начетените, но е чувствителна, самочувствието й куца... За разлика от Ана-Мария, която също страда от това, че няма да е избраната, някой я набутва в резервите и тя започва да раздава къчове, Роси плаче и се чувства наранена и неоценена.
Където и да се създаде някаква изкуствено събрана групичка ( клас, казарма, Ерген...), винаги ще се обособяват подгрупички по интереси и симпатии, които не са циментирани с истинска спойка, но не е изключено от такава група да произлязат и истински единични приятелства.

# 1 737

Голям кеф е тука да се говори за жените и техните котки. Роси е хубаво, интелигентно, съобразително момиче. Грешка, че не е преценила формата. Голям препъни камък, че се е разревала пред психоложката, няма що. Колко по-нескопосани, невъзпитани или дебели жени си имат там някакви си гаджета/мъжлета. Голяма победа. Не я мислете Роси, мислете на Виктор избраницата Grinning

Ами то пред днешните мъже е далеч по-приятно да си гледаш котката Grinning И пред онези с шопската салата и ракията също. А, другите които не гледат котки…..гледат олигофрени вкъщи Wink

# 1 738
Мисля, че вместо да се среща с Роси и Ивет, Маги трябваше да се срещне с Даниела. Да открие травмите в детствтото, които са отключили тази арогантна меркантилност.

# 1 739
Къде е тази интелигентност в Роси? Възпитана е, но горката много трудно изразва мислите си, противоречи си постоянно и като гледам приятелките ѝ, лекинко се съмнявам да е интелигентна. Просто изпъква на фона на бруталните селяндурки, това е.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 11:18 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт