🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 414
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 710
Много ми е мъчно за Роси, наистина не мога да разбера защо се отнасят така с нея, беше много грозно това, че не бяха всички на купона, според мен даже това беше направено с цел точно да се сринат Роси и Ивет.
Ако на продукцията им пукаше,  Маги трябваше да посъветва Роси да си ходи много отдавна

Е как защо се отнасят така с Роси? С всеки човек се отнасят така, както той сам си го направи. Защо не се отнасят по същия начин с АМ, Даниела? Защото няма да го позволят!
И защо трябва всички да са купона? Тогава нека всички винаги да са навсякъде заедно. По всички срещи! Това не е тиймбилдинг. Ергените си решават кои да поканят (все пак това е Ергенът) и като не харесват въпросните, защо им е да ги канят?

# 1 711
Марти парти е от моя отбор – човекът-емоция във връзките. Тръгне ли лавината, няма спирка. Без значение дали ще се мре. Изчезва всяко чувство за самосъхранение.
Но тук е едностранно – Дана преструвана само имитира любов, което той ще усети малко като му се разредят хормоните.
Да, тук при тях соц. разлики и "първите седем" много личат. Жената е дете на недоимъка, провинцията и стратегията, докато Марто е добре отгледан блуден син, със сърце.
Няма да им се получат нещата, освен за кратко и чисто физически - не за друго, а защото Даниела не може да я играе тая игра: хем разум, хем чувства.

# 1 712
И аз да се присламча към тези, на които сезонът им харесва Grinning

Както писа СлаБе, най-достоверен и реален ми е. Най-близо до действителността. В която един мъж няма три месеца да ухажва еднакво една сюрия жени, да целува всяка, на всяка да говори едни и същи захаросани клишета, на всяка да се усмихва и с всяка да се държи сякаш е най-важната жена.
Супер изкуствено и досадно беше това в предишните сезони и толкова нереалистично...

Този сезон с всичките му кусури ми е много по-интересен.
И на мен ми харесва сезона. Бог-Слънце ерген, в който всички са влюбени, почна да поомръзва. Сега виждам само една влюбена - Ана-Мария. Жалко, че е толкова груба и неприятна, но пак ме е яд на продукцията, че не хванаха тази нишка и не я доразвиха.

# 1 713
Живец и липсва на Росица, живец. Седи в ъгъла и гледа като препикано мушкато, чакайки принца да дойде да я вземе. Понякога, каквото искаш, трябва да си го вземеш сам.
Слава Богу че има и такива жени като Роси все още, защото иначе мъжете щяха да лежат само по гръб докато едни нахакани и меркантилни актриси без грам достойнство щяха да им правят.. масажи на почивки срещу едно питие, безплатна почивка с луканка или в най- добрия случай шопинг и колие. Айде няма нужда!  Да си ги чуват избраниците с "живеца" На тоя свят не остана романтика, принцеси и принцове от романи и приказки, само нахакани кухи лейки със заучени фрази, раздаващи енергии на килограм с единствената мисия да се саморекламират за да додрапат някого с пари па макар и във френдзоната като леля Силвия. И да грешка, такива дами не са за такъв формат.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:14 от Catfish

# 1 714
Марти парти е от моя отбор – човекът-емоция във връзките. Тръгне ли лавината, няма спирка. Без значение дали ще се мре. Изчезва всяко чувство за самосъхранение.
Но тук е едностранно – Дана преструвана само имитира любов, което той ще усети малко като му се разредят хормоните.
Да, тук при тях соц. разлики и "първите седем" много личат. Жената е дете на недоимъка, провинцията и стратегията, докато Марто е добре отгледан блуден син, със сърце.
Няма да им се получат нещата, освен за кратко и чисто физически - не за друго, а защото Даниела не може да я играе тая игра: хем разум, хем чувства.

И не само това. Мартин е от мъжете, които винаги са центъра на купона. Много добре се видя на партито вчера. Страхотен е за приятел, с който да си изкарваш добре по заведенията и на морето, но не става за семейство. Не е мъж за една жена. В това няма нищо лошо, разбира се - всеки да си живее живота, както го разбира. Просто Даниела търси нещо съвсем различно, а Мартин няма как да й го даде. Може в началото да се опита да бъде мъжа, който тя иска, ако наистина е влюбен, но това ще е за много кратко. Все пак е на 40 години - щом до сега не се е кротнал вкъщи, тепърва едва ли ще го направи. Затова мисля, че с жени, като Мартина и АМ много повече би си паснал.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:15 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 715
Косара явно е загубила сестра си като е била на 3г., защото казва,че тя е подарък за баща си. Това разбрах аз от промото.
Относно Росица, харесвах я през първите епизоди, но вече ми стана антипатична с нейното намусено лице.
Ако бях на мястото на Мартина, щях да си тръгна понеже до момента изглежда,че Мартин вече има избраница.
Симпатизирах на Анна Мария до снощи. Снощи се държа грубо, невъзпитано и неуважително, и определено не трябваше да приема черната роза, щом беше толкова категорична в началото на деня.

# 1 716
Не вярвам Роси и Ивет в реалния живот да стоят без мъже. А и това е телевизионно предаване, не реалния живот. Аз например след близки и хора, които ми харесват, съм комуникативна, сред непознати и такива, които не ми харесват, съм мълчалива. Камо ли да тръгна по тв да се изявявам.
По тази логика само нахалните ли се омъжват, а тихите и кротките стоят стари моми? Ще си намерят мъже, подходящи за тях. Просто тези девойки не са за такъв тип предаване, това е шоу, не всеки е подходящ.

# 1 717
Наречете ме неемпатична, но не мога да съчувствам на Росица.
Не харесвам вечните жертви на хора и обстоятелства, мрънкането, оплакването, как всичко и всички са срещу тях, пък те такива бели, добри и красиви и въобще не заслужават това, което им се случва.

Мартин също го виждам твърде емоционален, но пък искрен в чувствата си. Просто при него става бързо - избухват силни емоции, но бързо прегарят. Не е от типа бавно и трайно да изгради чувствата, а по-скоро - скоростно и за кратко.

# 1 718
Съжалявам, но никой не е длъжен да дондурка Роси. Много е тъжно, но такива вечно в драмата, вечно притеснени, вечно тъжни, са най-големите енергийни вампири. Беше абсолютна фаворитка на Виктор в началото - с неуместните си изказвания го отблъсна, Васил я хареса - с неадекватните си решения го отблъсна. Е, какво да направим? Алекс, Ивет, Силвия, ей това са мебели, дето никой за нищо не ги бръсне и шанс не са имали, докато Роси абсолютно си имаше шанс.
Точно. Както казваше Барбара от миналия сезон… “Нострадална Геновева”.

# 1 719
  • ВАРНА
Васил е много дистанциран и физически.Много стратегически гледа с всички да намери нещо общо.Държи се,като човек,който е обвързан навън.

# 1 720
Да наричаш всички момичета "стадо", при условие, че ако си достатъчно интелигентна, ще забележиш, че те са най-малкото различни като характер, среда, години, начин на мислене и живот, говори за абсолютна липса на емоционален интелект. За сила на личността дори дума не отваряме.
Отношението към другите хора издава много характера. И тук не говорим за сервилнечене, а за уважение.
Тази жена Даниела е очеизвадно, че няма уважение към никого в този формат – нито към мъжете, нито към жените.
Те може да са на различни години, но се държат като стадо. Факт. И в живота е така. Хората в групичката автоамтично не харесват този извън групичката. Понякога с основание, а понякога просто защото е различен или защото им създава неуверености, защо не иска в стадото.
При ергенките даже не стадо, ами кокошкарник.
Защо Даниела да няма уважение към никого? Косара и Анна Мария, за която още в началото имаше коментари, че е заядлива, да не би да се държат по-добре с вечните им коментари, физиономии, непоискани мнения и нападки?

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:57 от Linda*kiss

# 1 721
Васил е много дистанциран и физически.Много стратегически гледа с всички да намери нещо общо.Държи се,като човек,който е обвързан навън.

Държи се така,за да бъде харесан. На мен не ми допадна от ден 1, някак изкуствен е и престорен ми е. Също е много вдървен, все едно се страхува да не каже или направи нещо,което няма да се одобри.

# 1 722
Само аз ли не разбрах или изпуснах какво точно значат черните рози, какво да си помислят, каква ще им е разликата от червените 😅

# 1 723
И към Ферай никой от ергените не проявява интерес. Е, отиде на една среща, но с това ще си остане. Рева малко, но не е тръгнала да се самосъжалява, че никой не я ще.
Даниела ви поздравява за добро утро 😀

# 1 724
Трите грации дружно трябваше да заявят, че напускат,ако имат поне някакво останало достойнство .За другия епизод- отсега тръгвам да купувам леген,че ще се реве.Да не ме изпреварите и да ги изкупите, че ше ме убидите.

Общи условия

Активация на акаунт