🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 264
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 830
Моля, нашето "око и ухо " в Джанъм като каза, че онази вечер се вихрели Марто и Ана какво се има предвид? Заедно са танцували или пили, на една маса ли са били? Ако имаме такива наблюдения, моля кажете. Тези са ми много по-интересни от "романа" с Дана. И в реала и във формата са ми интересни.
Ще спомена пак щото обичам когато се окажа права. 😁 И за чувствата на Ана, които прозрях отдавна и за характера на Марто. Човек екстроверт не работи със злоба, задни мисли и удари под кръста  той директно се хвърля и ти казва всичко в очите, не го е страх от конфронтации. Но държи на чисти отношения. Това в ИВ явно е била спортна злоба и въпрос на оцеляване. Има разлика. Така предполагам от това, което виждам дотук от него.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 17:47 от *Амбър*

# 1 831
Реплика е точно тази рокля на Царина
Ама, разбира се, че е реплика 😂 Откъде акъл и пари от Царина за оригинал? Тя е просто съпруга/партьор, да не е топ държанка като Данчето и Валка, я?

# 1 832
Женската енергия не идва от цената на роклята. Wink Както и цената или марката не прави дрехата хубава или грозна.
Трябва и аз да напиша една книга. Joy

# 1 833
Ех, тая Валка незабравима! 😁

# 1 834
Естествено, че незабравима 😂 Тя сигурно е пътеводната светлина на 99% от ергенките. Но, нейните висини едва ли ще бъдат скоро достигнати. Валерия С2 е Стефка Костадинова в ергенския висок скок 😀 Данчето може само да и диша прахта.

# 1 835
Туджаров каза нещо интересно, някой заглеждал ли се е банки/Visa/Mastercard, спонсори ли са на продукцията? Конспирацията е, че заради това дава близки кадри на картата, докато плаща.

# 1 836
Страхотна реклама ѝ правите антифеновете. 🌹 Аз, ако не беше така, хич нищо ново нямаше да знам, нищо, че ѝ фенствах навремето.

# 1 837
Естествено, че беше продуктово с картата.

# 1 838
Като споменахте Надкаст, да кажа, че на мен ми хареса последният им обзор, просто е яко да се чува повече и мъжката гледна точка.

# 1 839
  • Street of Dreams
Е, разбираемо е фенките на Данчето да нямат против, че носи рокли от Али Експрес 😂 Но, нейната “женска енергия” не би ли трябвало да я е издигнала на друг левъл, а не с тоалети по 40 лева макс? Например, роклетата, с които виждахме Алековата Царина са в хилядите.

"Другият левъл" е да живееш живота си свободно и да можеш да ходиш където искаш и когато искаш, както и да носиш каквото поискаш, вместо да парадираш само с марки. Важното е да се чувстваш добре, бонус е да изглеждаш добре, етикетите нямат значение.

# 1 840
Туджаров каза нещо интересно, някой заглеждал ли се е банки/Visa/Mastercard, спонсори ли са на продукцията? Конспирацията е, че заради това дава близки кадри на картата, докато плаща.

Не се виждаше каква е картата. Акцентирано си беше самото плащане. И аз помислих, че е реклама, ама така й не успях да видя лого.

Разбира се, не изключвам и просто да съм недогледала, но уж се старах по въпроса Grinning

# 1 841

Не се виждаше каква е картата. Акцентирано си беше самото плащане. И аз помислих, че е реклама, ама така й не успях да видя лого.

Разбира се, не изключвам и просто да съм недогледала, но уж се старах по въпроса Grinning

И аз не видях лого на картата.

# 1 842
Някой запознат моля да ми каже това Данчето ли е и кави са тези с нея ? 😀

# 1 843
Бивш и е момчето , Бачорски са другите

# 1 844

И аз не видях лого на картата.
Не съм сигурна аз, гледах от телефона и съвсем нищо не видях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт