🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 235
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 890
Супер скучен епизод. Тези изповеди с психолога ми идват малко в повече, накрая даже превъртах. Нямаше церемония, нямаше изгонени, никаква динамика. Някакви игри да правят за момичетата. Тази година, а май и миналата са ми по интересни Надкаст😆

# 1 891
Косара, Ана - Мария и Люба на някакви бг награди. Косара много отслабнала, Ана-Мария с удължена коса, а Любка и гримирана - разхубавени, нагласени и трите.

# 1 892
Още нещо се сетих да Ви преразкажа от Диана при Star Reporters,  на въпрос защо не се е борила за Мартин, тя каза, че на доста ранен етап той е избрал Даниела, Мартина и Ана М. И не е имало смисъл да мислят стратегии и да се борят да привлекат вниманието му. На въпроса защо тогава са стояли, само на почивка ли, тя каза, че Мартин е казал, че тества на срещите, и артисалите моми са имали надежда, че и техния ред ще дойде. На въпроса, докато Мартин е на среща минават 7-8 часа, какво правите вие в къщата, Диана каза : плаж, игри, почиваме си.
На въпроса защо не мислите стратегии в това време, тя каза " какъв е смисъла, щом харесва жени като Даниела, той не е моя човек."
Въртя, сука, не отрече, че е била на почивка и да си наглежда луканката.

# 1 893
Наистина ли ви харесва повече така с тъмната сянка като мустак над устните? Топ си беше и преди, не знам защо тук тънките устни се смятат за смъртен грях и веднага трябва да бъдат издути.
поредните патешки устни.🙄 всички са еднакви.

# 1 894
АМ си е набола нейната уста доволно! Особено горната, за да компенсира висенето на долната. И сега е разделена на две като на Мара дамата. Кой каза, че е хубава...
Скрит текст:

# 1 895
  • Stockholm
Всеки сезон е провал, поради концепциятя на цялото шоу. Мъжете са склонни да се влюбват бързо, от пръв поглед и затова си избират фаворитка още първите дни. И тук вече продукцията трябва да измислят как да направят предаването интересно. И не с интриги между момичетата, а с други стратегии. Щеше да е интересно например, понеже имаше условия за това,  да вкарат някоя  да прелъсти Мартин и да отстрани Даниела, понеже Мартин е много лесен лапнишаран. А Виктор да се осъзнае каква сексуалност има. Бат Васко уж влезе да спаси положението, но и той много пасивен се оказа. Неуспешен каст.

# 1 896
Ама какви са тези анимирани снимки от наградите. То сякаш изобщо не са същите хора, големи филтри, голямо нещо. Страшна обработка е паднала, хич не е заслабнала Косара, а използва филтри за мен. 😀

# 1 897
АМ  се държи, като разглезено малко момиче, защото знае, че зад гърба си има има родителско тяло на което може да разчита ( и финансово). Все още е малка, за да попива държание от мъже и партньори ( едва ли е имала толкова дългосрочни), а по- скоро поведението на мъжкарана ( мъжко момиче) идва от семейната среда и по-конкретно от възпитанието на бащата - авторитарна личност,  и в комплект с инатлив характер.Малка е и живота ще я научи или ще си "намери майстора" , но пътя е дълъг до себеозъзнаването.
Марин, ако беше този за когото се има - мъж на години, с бизнес и положение( по спомен цитат), не би се засегнал от констатация на АМ, а би го отиграл с насмешка (над нещата т.е . да омаловажи нейните твърдения).
Друго лошо впечатление прави, че Даниела му кажа, че децата му са в неговото минало и той не реагира.
Еми, ако не е в роля, един мъж( какъвто твърди, че е той) няма как да му мине покрай ушите или.......
Направо Кобилкина да влиза на мястото на Маги и да оправи положението кой е в мъжка и кой в женска енергия😀

# 1 898
  • София
Даниела го каза на синхрон, не на него. Как да реагира на нещо, което не е чул?

# 1 899
  • Stockholm
Мисля че го каза в диалог с него на шопинга.

# 1 900
И аз се чудя , защо някои пълнят темата с разни филтрирани снимки, какво трябва да ни се покаже . Не зная кое е по - забавно  , че Мартин вярва на Даниела, или че ние трябва да вярваме в рязката промяна на участничките Joy

# 1 901
Валерия наскоро беше коментатор в "Преди Обед" във връзка случая с измъчваните животинки. Беше с хубава коса, лек грим и сякаш нямаше филъри. Може да си слага филтър на снимките просто. Тя си се харесва, класически черти има, за къде да се разхубавява?

Това парти на басейна 😄 Виктор как влюбено гледаше Бранимира. Мъчно ми стана чак. После реши да си изкара насъбраните плътски желания върху Любомира. Добре че последната не изглежда да е особено хлътнала.

Ана - Мария обаче е. И как си личи. Бяха много сладки в басейна двамата с Мартин. Той си каза - "Тя е същата като мен". Родени са един за друг според мен.
Ами те очите й говорят. Каква Даниела, каква Мартина? Едната си каза цената, другата е бивша на тоя Динев/Динков ли беше, някакъв пак чичко-паричко там. Ана - Мария е истински привлечена от особата Мартин, а не от положението му каквото и да е то.

# 1 902
Не мисля, че кастът е слаб. Да, има 3-4 момичета за пълнеж, но Даниела, Ана - Мария, Мартина, Любомира, Бранимира, Клаудия, Адриана, Росица с нейните драми, са все момичета с характери и са интересни с реакциите си. Мъжката част си е право в десятката и не само Мартин, но и красавецът Виктор с всичките му странни изпълнения и овладяният Васил, като контрапункт на емоционалните си съквартиранти.

# 1 903
Даниела го каза на синхрон, не на него. Как да реагира на нещо, което не е чул?
Каза го, докато обядваха.

# 1 904
  • Stockholm
Валерия наскоро беше коментатор в "Преди Обед" във връзка случая с измъчваните животинки. Беше с хубава коса, лек грим и сякаш нямаше филъри. Може да си слага филтър на снимките просто. Тя си се харесва, класически черти има, за къде да се разхубавява?

Това парти на басейна 😄 Виктор как влюбено гледаше Бранимира. Мъчно ми стана чак. После реши да си изкара насъбраните плътски желания върху Любомира. Добре че последната не изглежда да е особено хлътнала.

Ана - Мария обаче е. И как си личи. Бяха много сладки в басейна двамата с Мартин. Той си каза - "Тя е същата като мен". Родени са един за друг според мен.
Ами те очите й говорят. Каква Даниела, каква Мартина? Едната си каза цената, другата е бивша на тоя Динев/Динков ли беше, някакъв пак чичко-паричко там. Ана - Мария е истински привлечена от особата Мартин, а не от положението му каквото и да е то.

Да, но той не я харесва като жена. а като бест френд.

Общи условия

Активация на акаунт