🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 222
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 920
Коя от участничките е тази, подвизавала се е под името Илонка (от видеото на Станислава е. Тя казва, че клиент и е изпратил снимката и момичето е в предаването. Имало и други снимки в профил , но от тях много си личало коя е затова само това е постнато)

)

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 08:59 от Labubu8

# 1 921
Абе каква игра играе - има едно клипче, на което си казва жената, че не иска да я съдят, защото тя така си е избрала да живее, в книгата си също пише, че си слага картите на масата веднага, в предаването точно това и прави, вие - роля играла, не била такава 😀

За ескорта - това се нарича клевета. Няма как от снимка на ръка и крак да твърдиш, че е някое момиче от предаването.

# 1 922
Изпратени са и други снимки в профил, но там наистина личало , коя била, затова не били сложени във видеото на ЮТ.

Абе каква игра играе - има едно клипче, на което си казва жената, че не иска да я съдят, защото тя така си е избрала да живее, в книгата си също пише, че си слага картите на масата веднага, в предаването точно това и прави, вие - роля играла, не била такава 😀

За ескорта - това се нарича клевета. Няма как от снимка на ръка и крак да твърдиш, че е някое момиче от предаването.

# 1 923
Че каква новина е това? То коя там не е ескорт, или не би била?

# 1 924
Е как, нали всички са реални, истински бг жени, или поне тук това се говори…. За хора, които гледат за пръв път и не са в БГ и се опитват да разберат това ли са “истински бг жени” е интересно да знаем.

Че каква новина е това? То коя там не е ескорт, или не би била?

# 1 925
Специално в инста му го отбелязаха този момент на Марто и как не е реагирал като става въпрос за децата му. Той отговори, че наистина не го е чул и сега когато е гледал го чува за пръв път. Възможно е, той говореше нещо и тя мимоходом го подхвърли.
За мен сезона си е супер. Изобщо не сме сигурни какво ще стане в следващия епизод. Има елемент на изненада, а не като преди само чакахме скандалите.А пък някакво куку в инста реве що не изгонили никой и му изгубили времето отново. 😁
И тримата ергени са ми топ визуално, а и са интересни в своите различия. Изобщо вчера на купона беше много хубаво, с млади и усмихнати хора.
Не бил чул😀 , а бе тоя май чува каквото му изнася, а иначе стратег и анализатор го раздава.
Внимателно гледах и в този момент двамата говориха/спориха малко един върху друг. Според мен, ако беше чул щеше да реагира. Най-малкото, това че има деца, по какъв начин се тълкува като “част от миналото”? Тя все още няма и това е причината да прави неуместни сравнения.
Искам тук да вмъкна коментар  и за срещата Васил-Ферай. Ферай въобще не се усети, че главно тя говори. Васил сякаш с досада я слушаше и нямаше търпение да приключи срещата. Никаква точка на пресичане не видях, не разбрах тя как се заблуди, че всичко е минало добре?!?

# 1 926
Коя от участничките е тази, подвизавала се е под името Илонка (от видеото на Станислава е. Тя казва, че клиент и е изпратил снимката и момичето е в предаването. Имало и други снимки в профил , но от тях много си личало коя е затова само това е постнато
“Илонка сА казва” е шега от едно друго предаване.

А дали е истина или не - по-скоро не. И в предишен сезон имаше набедена, пък реално не беше тя. Ако има ескорт в предаването, едва ли ще е баш от Ало.бг.

# 1 927
Рейтингът е само ако се гледа по официалните канали в момента на излъчване или??
Повечето хора от чужбина , а и в бг го гледат като някой го качи в ЮТ неофициален канал. Със сигурност те не се отразяват?
Който знае да обясни.

Има ли къде да видим рейтинга?
Според мен повечето хора от коментиращите , само четат темата тук или гледат откъси по ЮТ и СМ, но не гледат пълни епизоди,  вкл.и аз. Затова рейтинга ще ми е много интересен.

Това дали гледаш, или не.Дали цял епизод или никакъв не влияе по никакъв начин на рейтинга.

Най общо казано, раздадени са на 1000 семейства специални приемници, които отчитат кой в колко часа коя телевизия гледа.От тези данни се прави обобщение.Примерно от 1000 приемника 200 отчитат че са били пуснати на БТВ във вторник между 20 и 22 часа. И това се отчита като 20% рейтинг. Представителна извадка един вид.А такива като нас дали гледат, дали са пуснали телевизора или им е спрян никъде не се отчита.

# 1 928
Вярно е, че не е груба с никого и не обижда момичетата вътре.
Няколко момичета казаха, че ги обижда, обсъжда и пуска злобни коментари.
Хитра е, че не го прави пред камери.

# 1 929
Така е, всеки гледа от собствената си камбанария и най вече мироглед. Важното е да се приемаме и разбираме с нашите различия. А пък в случая важното е, че Марти не се е засегнал и предполагам децата му също.
Днес ми е специален ден - рожден и ви черпя по традицията на предаването. Joy
Скрит текст:
,

Честит празник!🌹🌹🌹 Здраве и сладък живот от мен!😀

# 1 930
  • София
Да, казаха че пуска коментари за теглото на Бранимира. От пишещите тук никой не си позволява да прави такива коментари. Аз че Брана и Косара са бухти не съм прочела нито веднъж в темата.

# 1 931
Два-три пъти се изтърва пред камерите. Каза, че Мартин досега бил пътувал само със скучни жени, затова не обичал пътуванията.
И веднъж каза за другите момичета в къщата, че били безлични.

# 1 932
И манивелата, да не забравяме. Grinning

# 1 933
На тези "няколко момичета" им видяхме профила - интригантки и скандалджийки. Ако не камери, то поне микрофони имат навсякъде, едва ли Даниела се крие в банята и тоалетната да ги обижда и обсъжда. Злобни коментари пускат всички там, освен две-три, на които не го виждам в характера - Александра, Ива, този сорт. Дори Роси е способна, уж без да иска, да създаде интрига.

Колежке азиатка, за тези неща, които постваш, ако си на нашата планета България, може да те осъдят. Клевета се нарича.

# 1 934
Да де, ама нали идеята е, че Данчето е по-висша сила от останалите простакеси? Ама явно не е...

Общи условия

Активация на акаунт