🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 896
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 980
Относно качените по - напред снимки на Ана Мария, Косара и Любомира от някакви награди - първата ми мисъл, когато видях променената Ана Мария, беше че се е направила на Даниела.

# 1 981
Даниела винаги гледа да уязви, да покаже превъзходство, дори и когато пуска уж безобидни коментарчета с мазно гласче.

Съгласна съм с това. Смеейки се, хилейки се, пуска едни остри и гадни коментари, не тип "директна обида", а по-скоро да те целне в слабото място.
Същото го правят и останалите , дори много по -подмолно. Защо не казаха на Мартин , че барманът им издаде за отказаната целувка , ами го оставиха да вярва , че Даниела се е хвалила. А това , че казала как Мартина е по скоро купонджийка , и е по чашката ,като Мартин, сякаш никой не го вижда

# 1 982
Aз не защитавам останалите, да, посрещнаха доста селски новодошлите (Мартина особено), не твърдя, че са пример.
Твърдя, че не е вярно, че Даниела страни от клюкарските агитки, по думите й, и че не обижда останалите, както смятат някои потребителки.
Още с мазните си подмятания с цел да уязви, под формата на шега, ми стана много неприятна, мразя това поведение. После с откровената си просия на подаръци, съвсем ми опротивя. Исканията й за 60 000 лв., на месец, да речем, че са шега и най-вече опипване на почвата, как би реагирал паралията.

# 1 983
Елвира не беше ли позорно изгонена за същото,което направи Косара?Вкарване на интрижки.
Като чу за графолог и се попритесни,иначе сме ербап,ела ми го кажи в очите ,а-у. На дружинката не им стискало да зададат въпроса,че тя като най-храбра да го напише,но без да си пише името отдолу.И Василката-аа,да,да.🤨
Двойни стандарти спрямо Елвира,Роси.
Любомира доколкото разбрах е писала въпроси и си е сложила името на листчето,даже си изказа и мнението.

Няма една,на която да симпатизирам,може би Синтия,но пък нея много не я дават,че да я преценя.

# 1 984
Чудя се защо в началото от блиц интервюто с една дума за всеки ерген на Васко, когато Даниела каза за Мартин- играч, а Мартина - любов...защо тази информация не стигна изобщо до Мартин...

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 16:14 от friends

# 1 985
  • Пловдив
Изобщо не мога да повярвам, че Даниела е стрелец, мяса ми на водолей...те са така уровновесени, с умерена монотонна реч, меркантилни и обичащи себе си.

# 1 986
Изобщо не мога да повярвам, че Даниела е стрелец, мяса ми на водолей...те са така уровновесени, с умерена монотонна реч, меркантилни и обичащи себе си.

Даниела си е типичен стрелец. Меркантилността й най-вероятно е от асцендента.

# 1 987
Само аз ли не намирам Даниела за уравновесена? Rolling Eyes

Ако видя някоя да се тресе като нея при пазаруване на парцалки, дори и хиляди да струват, ще си помисля, че не е съвсем добре в главата.

Това, че е влязла в някаква роля там, Мартин ѝ подава лесни топки за отиграване и тя се чувства спокойна, доминираща над останалите и незастрашена в позицията си, не я прави уравновесена.

Малко да излезе от фирма, в който се е вкарала, Даниела ще откачи тотално.

# 1 988
Това че Даниела си показва рогцата и коментираме, не значи, че сме слепи за проявите на другите. Мен Мартина не ме е заблудила, помня й бабаитските прояви, на Ферай също... тези двете могат да бъдат много опасни, ако прекалено много си повярват и се вземат насериозно. Любомира, Клаудия и Косара (а може би и Бранимира) са агресорки и интригантки, АМ също прави някакви леки интрижки, но нейните са с цел Мартин (и Даниела), а не да унижава останалите момичета. Или поне това съм забелязала. Но си признавам, че за нея съм пристрастна.

# 1 989
Може ли да ми разясни някой, какви са облагите на продуцентите от това предаване. Не е от типа на тези, в които или смс-гласуване. Тогава каква е изгодата да се прави това риалити.
Ергените и момите печелят слава, последователи, богат партньор, разпознаваемост, но продуцентите - на тях какъв им е келепира?
И защо се снима винаги в чужда държава?
Следя с любопитство Даниела и й се възхищавам на непукизма. Те я плюят, тя си мие косата с това дето се излива върху нея и грам не трепва. Като сфинкс.

# 1 990
Смятат Даниела за уравновесена, защото стоически понесе нападките и отговаряше аргументирано, не се изнерви.
Първо, тя имаше огромната подкрепа на Мартин и второ, въпросите и последвалите коментари бяха на ниво десети клас - непроверени, неподплатени, откровено глупави и лесни за оборване.
Тип - защо криеш, че си обвързана? Ми докажи, че не съм! Тъпо. После - защо си държиш ръцете на триъгълник? Моля? Само изглеждаха жалки с тези подмятания.
Е, как няма Даниела да изглежда почти интелигентна и напълно спокойна? Съдниците й бяха на училищно ниво. Не е седнал някой срещу нея да я разнищи, да й видим тогава спокойствието.

# 1 991
Тя не трепва, защото Мартин е на нейна страна и тя си е в напълно комфортна зона.  Ще е готин обрат някое момиче да измести Даниела, тогава сигурно ще е различно...За жалост двете американки и двете последни момичета далеч не разбъркаха картите.

# 1 992
Аз не съм фен на Даниела, но това преувеличаване ми идва в повече. По принцип Стрелците са безцеремонни като цяло, не си слагат цедка на устата, но са над нещата в повечето случаи.Тя не е повече злобна от другите. Косара е доста по-злобна и двулична. Предпочитам открито някой да си каже какъв е отколкото така подмолно да се преструва на готин. А-М и Косара са най-големите гаднярки.
Конкретно за АМ има информация, че все още се заяжда с участничките и се опитва да ги тормози. Повечето от другите са си продължили живота и не се занимават вече. Много е злобна горката. Като се замисля, перфектна ще му е на Мартин. Той явно обича скандалджийки.

Даниела обижда, да. Но поне коментира само на базата на поведението в къщата, вместо да пуска клюки, като някои други.

# 1 993
Има откъс на ЮТ, че на някаква среща играят крикет и никой от тях си няма и идея какво е . Не е ли популярно в БГ?  Васил би трябвало да е ОК нали е живял в UK много време.

# 1 994
Не е популярно в Бг както и в още много други държави.

Общи условия

Активация на акаунт