🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 836
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 040
То е хубаво за една жена да е самоуверена и да се слага сама на пиедестал, но на какво основание Даниела го прави? Ни книгата и книга, ни образование има, ни е някаква красавица.

Аз не мисля че на човек му трябва особено основание за да се харесва.Всеки харесва различни неща и е доста трудно да живееш ако не харесваш себе си.Не ми пречи никой точно колко се харесва.Аз като цяло смятам че всеки има право да бъде себе си и да си се харесва такъв (било то и след твърде много операции). Да си се харесват хората и да си имат самочувствието,не ме бърка.Това аз колко ги харесвам не бива да бърка и тях съответно.

# 2 041
Да, на продукцията липсва противоборство за един мъж. Мартина донякъде създаваше съспенс, но Мартин декларира, че най-много харесва Даниела, та тя отпада. Виктор можеше да е с интрига - Люба срещу Бранка, но Бранка проявява точно мижав интерес. Васил - тук пък фаворитката уж да е Косара, а Адриана да й диша във врата, но Васил не го виждам нахъсан за никоя. Поне досега, не мисля, че си пада истински по нито една.

П.п. Лили, лягай си вече, каквото можа - даде.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 22:56 от Tess d`Urberville

# 2 042
  • софия
Васил от видяното до сега си пада най-много по себе си.
 freespirit, тоз младеж ми е набор и с кеф го изслушах днес.😁 И да, очаквам в Надкаста и ергените. Марто със сигурност ще е там, Виктор след батьо си и той. Ще видим Васето дали ще кандиса.

# 2 043
Според мен Васил хареса най-много Косара, но бе инструктиран да не го показва явно, за да има все пак някакво шоу до края.
В реалния живот не мисля, че би й обърнал внимание, което да е по-голямо от няколко креватни изпълнения.

# 2 044
Офф, тоз ми ти Васил хич не го виждам как прави секс с жена. Направо не си го представям. Много ми е дървен на мен и скучен.

# 2 045
Мисля си, че на Васил Косара много му допада как изглежда, че е от добро семейство и е надменна като него, вижда я като алфа мажоретката в състава и това му харесва. Свикнал е да обира каймака на групата. От друга страна ми се струва, че е малко незряла за него, както и не съм сигурна, дали бруталния акцент не го отблъсква.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 07:45 от Tess d`Urberville

# 2 046
Офф, тоз ми ти Васил хич не го виждам как прави секс с жена. Направо не си го представям. Много ми е дървен на мен и скучен.
Ивет видя някакви други неща там. На уъркшопа с Маги.

# 2 047
  • Sofia
Косара и Даниела са "един дол дренки". Разликата е, че едната е заучила разни клишета и поошлайфала изказа, докато другата още шляпа на диалект. И двете се имат за принцеси, коя, от коя по-нагла и елементарна, но щом си се харесват, коя съм аз, че да ги съдя. Косара поне може да омлет да си направи, докато другата е толкова ограничена и смотана, че умственият й багаж стига само да си изхвърли боклука, но и затова няма желание.

# 2 048
Васил, аз лично, не го виждам да е привлечен специално към някоя. Мисля, че и Адриана не е за подценяване.
А представяте ли си да има движение от електрони пак по посока - група Мартин, група Виктор? Защото, ако не греша, на Васил ще трябва да му връчат кофата с розите, пък на Алфата и Манекена - по 3-4 рози (+2,3 резервни). Представям си Алфата как се пука от яд, че Васо ще решава коя да си ходи и ще раздава рози на поразия.

# 2 049
  • софия
Скрит текст:
По модела "60 хил срещу присъствие" ще разсъждавам, когато излезе книгата "Баба за милиони".
Как милионер дава тези пари на баба 50+, 60+ само срещу присъствие? Stuck Out Tongue Winking Eye

Идеята на Неделчо не е млад милионер да бъде съблазнен от бабичка и да й налива пари.
Идеята е млад милионер да бъде съблазнен,но и задържан от жена,която в последствие ще стане бабичка с годините,но още ще е с милионера,който пък ще е станал дядка.
Тоест цялата книга да се обосновава на това как се задържи богат и атрактивен мъж.
Е само това оставаше,- баби да съблазвяват млади милионери Joy
но пък защо не.... Joy
За болднатото имам отговор - с компромати. Grinning

За тези, които не следят Надкаст - да, това което си описала е въпросът Hands V

Нахейтихме златотърсачките, но напоследък    се вихрят и младежи "влюбени" в по-възрастни дами. Някак случайно, дамите са все заможни и/или с влияние. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако сега  Мартин и Даниела не са заедно, дали още в предаването се е прецакала работата?

Ако ТритеЧерниРози си тръгнат на следващата церемония ще остане съвсем без цвят сезончето.
Момичетата от миманса няма да могат да изнесат финала. Нямат време да ги развият.

Знаем ли докога ще са епизодите?

# 2 050
Не смятам че хората не харесва Даниела, защото и завиждат, но от написаната по- горе аргументация в 5 точки звучи точно така.
Защо за нея може, а за други не. Не е ясно може ли, тя е на етап “иска ми се”.

И на мен ми стана странно, че е описано по такъв начин. Даниела мен не ме дразни по тази линия (защо за нея може, за други не), а заради това че иска в пъти повече от онова, което ѝ е по възможностите да предложи. Да беше някоя красавица, високо образована (ей така, дори само за фукането с някоя диплома от престижен университет в чужбина примерно), да беше умна и начетена, да знае значението поне на думите, които употребява, да можеше да “увърти” един мъж с финес (а не на ниво - искам нови дрешки, намери начин), книгата ѝ да беше безупречно написана - граматически, пунктуационно и по интелигентен начин, а не просташката: “най-тъпите к**ви карат най-скъпите коли” (да, буквален цитат е, направих си труда да гугълна да изкарам един) - тогава даже щях да ѝ симпатизирам. Въпросът е, че такива жени не ходят по риалиатита Joy

Даниела е просто поредната чалгаджийка/стара каравана, чиито претенции са неадекватни. И това поражда лично моето неодобрение.

# 2 051
  • София
Ергенът свършва средата или края на май. Не остана много време Васил да опознае по-задълбочено момичетата. И ако завърши Мартин-Даниела, Виктор-Любомира, Васил-Косара, и тримата ергени ще си тръгнат с най-недолюбваните моми. ☹ Аз тайничко се надявам Виктор да залюби Клаудия 😉

# 2 052
Проблемът е ,че “царят е гол”.
Една фалшива външно и празна вътрешно особа се опитва да ни убеди с помощта на продукцията колко е над другите, красива , истинска, духовна, умна, талантлива и успешна, докато в действителност тя е на 180  от всичките тези неща. Животът на уонаби паразита е пълен провал и fraud, но ние сме гаслайтнати нон-стоп в обратното.
Това мнение , разбира се е пречупено през призмата на моите ценности, култура и възпитание , и ако някой друг има, различно на 360😀, за мен е ок.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 07:38 от Labubu8

# 2 053
Изтървала съм някакъв купон снощи, така ли?
Може ли някой да обясни защо Даниела се нарича измамница? Тя в прав текст заявява какво иска, а че е и глуповата, виждаме и без да ни го казва. Ако е измамница, това означава, че в действителност тя иска да работи, не очаква никой да я издържа, скромна и непретенциозна е. Просто обвиненията в лъжа и измама са твърде нелепи. Даниела е прозрачна като отворена книга и с нищо не може да изненада. Кой толкова се е газлайтнал от очевидни неща? Все едно едно 5-годишно дете да дойде да ви убеждава, че е царица на планетата Тревия и вие да се възмущавате как ви газлайтва, лъже и манипулира. И тук виждаме нещо с очите си, чуваме го в прав текст и някой пак се газлайтва и е заблуден - е как така?

# 2 054
Да си присвояваш и преписваш книга и да учиш и даваш съвети на хората за нещо, което ти не само нямаш, а и си със фалирали бизнеси и дългове до небето за мен това е измама. Разбира се, според други това може да им е целта на живота. За мен това е дъното .

О и това колие и е долнопробна реплика между другото

Общи условия

Активация на акаунт