🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 817
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Аз идвам да кажа че Мартина и Виктор са ми супер сладки като танцуват заедно. Братския поздрав на Ана Мария и Виктор на всяко розораздаване  също много ме забавлява.

Към линковете не е зле да се напише едно изречение за какво иде реч.

# 2 026
Ами правилно се е ориентирала Данчето, в София със сигурност има повече богаташи, отколкото в Чепеларе. Обаче, във визитката й пише, че е дошла в София преди десет години. Това не е малко време за търсене, никак не е малко. Хайде малко по-позитивно, да й пожелаем след толкова труд и амбиция в гоненето на милионер, да го намери най-накрая и да издаде нова книга - ''Плодът на моите усилия''.

# 2 027
Hastar, много си мила.

Обаче още като я видях в първия епизод Данка, бях изумена колко гротескно изглежда и колко превзето и претенциозно се държи. Искрено се учудих, че Мартин, като я видя, изобщо ѝ даде роза.

Ако беше с такава външност по рождение, щях само да я съжалявам. Но това тя сама си го е причинила, а и с надменното ѝ държание няма какво да я мисля Grinning

# 2 028
От мене да мине, Данче, и аз ще ти отговоря.
Дразниш, защото си лицемерна, прикрита и играеш игрички, които си мислиш, че никой не вижда. Имаш нереалистична представа за себе си, външността си и възможностите си. Дори грам не те е срам, че "пишеш книга", която изглежда по този начин. Мен в училище са ме учили, че е срамно да си неграмотен, не знам как е било при теб.. Проповядваш едно и също, но попитат ли те нещо, което не си наизустила - нямаш отговор! (като например как да се издържа една жена преди да е намерила измисления богаташ да я отглежда) Не ме кефи, че лъжеш също много, което се доказва с думите на останалите участнички. В лицето дори ти казаха, че си говорила за Мартин и "селския му хумор", а ти пак лъжеш. Еми, не ме кефиш.

# 2 029
Е, това е нормално. Колкото си ''по-малък'', толкова повече се надуваш. Характерно е за нейната порода, опитва се да си добави стойност, каквато няма.
Ако беше по-скромна, никой нищо нямаше да има против нея. Златотърсачки бол, пример е Мартина в случая.
Но тя е толкова арогантна и с такава гордост заявява, че трудът не е за нея, домакинска работа не пипва и очаква глезене, гледане и много кеш, само срещу женска енергия, че няма общество на тоя свят, в което да й ръкопляскат.

Точно заради тези й действия поставям основно под въпрос интелекта й. Ако беше по-умна, щеше да си трае. Но не, тя реши да го играе смела и различна - ами сега бере плодовете си.

Данка уволнява от форума! О, неее!! Laughing

# 2 030
Даниела, освен че е плагиат, е един профан. Крие се зад думи и изрази, в които не само не е вникнала, ами с цялостното си поведение прави така, че масово да отврати хората от тях и те дори да не поискат да разберат какво точно се има предвид под "женска енергия" например и да си мислят, че това е рационализация за мързел. Ето с какво според мен е вредна. Освен че е дразнещо да маскираш и валидираш Joy желанието си за лесен живот (да се изразя меко) като духовност, гарнирана с женска енергия, граници и т.н, и т.н. Вредна е и с това, че е научила някакви техники за манипулацийки и не само ги прилага, ами ги и разпространява.

# 2 031
Никой участник не е така коментиран, Рупецова може само да пляска с ръце от радост. Нали няма лоша реклама?
Може да рекламира някакви неща в профила си - дрехи, козметика, хотели, заведения. Може пък да види, колко е хубаво сам да си изкарваш парите и да не зависиш от кефа на някой благодетел. 🙂

# 2 032
С риск да бъда линчувана (в кръга на шегата момичета,обожавам да ви чета 💜) аз харесвам Даниела в някой моменти. И по външен вид ( ама аз си ги харесвам странни,и Маги харесвах миналия сезон), и по характер.Наблягам на “в някой моменти”. В реалния живот не би ми се понравила и със сигурност не би била някой с който ще се заобиколя, но на фона на повечето жени,които влизат в такива формати тя ми е по-интересна. Аз харесвам самоуверени жени (хора като цяло) и жени които се слагат сами на пиедестал.Смятам че ти ако не се “цениш високо” (50-60К на месец хахаха) никой няма да го направи. Но на мен скромността,колкото и добър добродетел да е не ми е интересна и предпочитам хора които се надценяват отколкото такива които се подценяват. Fake it till you make it and all that 😂

Че е меркантилна Даниела меркантилна е.Пълен материалист, който по една или друга причина смята парите/общественото положение за най и всичко друго е след това. Ама си го казва.Казва си аз искам това и това и ти ако искаш да ми го дадеш супер,ако не - всеки по пътя си. Казва си го жената и ако човекът отсреща е окей с това прав им път.Повечето момичета там са също толкова меркантилни,но не си го признават.Това ме дразни повече.Може да изглежда нагло и грубо,но все пак Даниела никой  не принуждава да е с нея ( не говоря за Мартин, те не са end game irl това си е ясно ). Аз  не съм много директен човек - предпочитам да си замълча отколкото да обидя някой така че в това отношение Даниела ми е интересна.

Доста глупости ръси Даниела,с повечето не съм съгласна ама изобщо но ми е в пъти по-интересна да я гледам по телевизията отколкото всички там Косари,Мартини,Бранимири, Адриани и прочие.

Иначе смятам че Бубето е доста по-интелигентна от повечето момичета там и Виктор изобщоооо изобщоооо не и е на нивото.

# 2 033
  • София
Не смятам че хората не харесва Даниела, защото и завиждат, но от написаната по- горе аргументация в 5 точки звучи точно така.
Защо за нея може, а за други не. Не е ясно може ли, тя е на етап “иска ми се”.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 22:14 от ~Étoile~

# 2 034
  • Пловдив
Разбира се, че и Даниела като всеки човек има хубави качества, лично за мен самообладанието ѝ е номер 1. То е полезно във всеки аспект на житието на човек. Харесва ми, че не избухва и с монотонен гласец си каканиже. Харесват ми неща, които самата аз не притежавам. Е и хилядарките не притежавам, но и тя още ги няма 🤣
Не ми харесва, че е фалшива, но това в никой не би ми харесало.
Иначе да, заяви себе си и изискванията си и ако има някой, който му е ок да ѝ го осигури няма лошо. Всяко нещо има цена, предполагам, че и тя е платила/плаща изборите си. Само оставяйки сами в леглото си, знаем как се чувстваме в дейдтвителност. Не обичам самотата, вярвам, че всеки човек трябва да има своя половинка, дано и тя е срещне.

# 2 035
  • Stockholm
Мога да оценя като неуспешна мисията на Даниела. Успя да привлече в сектата си само инфантилното Ферай. Мартин не го броя за неин трофей. Ако Косара беше малко по-умна и уравновесена, можеше да  ѝ го измъкне под носа. Но тя беше заета да яде и да плете интриги.

# 2 036
То е хубаво за една жена да е самоуверена и да се слага сама на пиедестал, но на какво основание Даниела го прави? Ни книгата и книга, ни образование има, ни е някаква красавица.

# 2 037
  • София
Ако Косара беше малко по-умна и уравновесена, можеше да  ѝ го измъкне под носа. Но тя беше заета да яде и да плете интриги.
А, не. Ако Косара се беше заиграла с Мартин, Ана Мария такива номера щеше да й извърти, та свят ще й се завие 😂
Забравихте ли как ВИП-мартинките й се подиграваха на шапката и сие при първата й среща с Виктор? 😜

# 2 038
Според мен Косара просто смята Мартин за твърде възрастен за нея и не я привлича. Тя не е умряла от глад и готова на връзка без привличане, от практични цели. 😉Семейството й явно се справят добре и без помощта на поредното гадже.
Иначе не мисля, че щеше да й отнеме много време за да му завърти главата.

# 2 039
  • Stockholm
Ако Косара беше малко по-умна и уравновесена, можеше да  ѝ го измъкне под носа. Но тя беше заета да яде и да плете интриги.
А, не. Ако Косара се беше заиграла с Мартин, Ана Мария такива номера щеше да й извърти, та свят ще й се завие 😂
Забравихте ли как ВИП-мартинките й се подиграваха на шапката и сие при първата й среща с Виктор? 😜

Да, и той щеше да я защитава и закриля. Но да. Тя вероятно нямаше интерес към него, което е разбираемо. Аз имах предвид, че можеше да се получи съспенс, ако някоя беше измъкнала Мартин от Даниела. На продукцията би трябвало да е ясно, че Даниела ще е недолюбвана и от момичетата, и от зрителите. Та можеха да вкарат някоя, която да я победи. Най- интересният сезон беше с Валерия и Елена, защото имаше съспенс до самия край.

Общи условия

Активация на акаунт