🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 831
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Момичетата не се вълнуват какво ще напише Даниела за Мартин, а какво ще напише за тях 😜

# 2 011
  • Street of Dreams
Аз пък си мислех, че ще се заиграе с Даниела, само за да й покаже че не е толкова велика. В началото тя нещо му мутря за книгата си и че много ги разбира нещата. Стори ми се, че й се закани леко.

# 2 012
С Мартина се пробва и си каза, че не се е почувствал добре след целувката, така че там лично аз не очаквам някакво развитие. Обаче усетих някакво физическо привличане между него и АМ, когато бяха в басейна. На няколко пъти имах усещането, че всеки момент ще я целуне.
Мислех, че си въобразявам и само аз го виждам. От нейна страна ясно, но и от негова. Когато тя беше седнала на ръба на басейна, а той вътре и й даваше розата, целуна я по крака и аха - аха да се награбят. Както бяха пийнали, настроението страхотно, бутаха се във водата..., абе на косъм свалка.

# 2 013
Относно качените по - напред снимки на Ана Мария, Косара и Любомира от някакви награди - първата ми мисъл, когато видях променената Ана Мария, беше че се е направила на Даниела.

А на мен на тези снимки в първия момент ми се стори, че Любомира има синина на скулата Joy Много нескопосан грим.

# 2 014
Човек повечето пъти вижда това, което му се ще да види, така е по принцип. А девойките са пръсвали фейсаппа с тези снимки в инстаграм, ще речеш, че Мис Вселена до Мис Вселена. Като цяло не разбирам защо трябва да мразиш външния си вид толкова, че да го изменяш за пред хората.

Днес раздаваха Нюи на Оксфорд стрийт, ама едни мъъънички, не като в предаването. Не мога да ям сладко в момента, та се пазя, за когато започнат да раздават “Орехите”. 😂🤞🏼
Иначе ако Мартин види витрината на големия червен магазин тук, лошо ще му стане, ако някога се наложи да изпълнява поръчката на Даниела - днес бяха бижута от серията Пантера, дебели по 2 пръста, че и с диаманти.

# 2 015
То, на Мартин и Виктор не им остана голям избор и сега се налага да си кътат върлите фенки, че ако и те започнат да си ходят, ще си останат с която остане).
Мартина доста се сви напоследък, след като видя очевадните предпочитания на "любимия". Ана-Мария си е от типа жени, които не си оставят магарето в калта, но пък е цапната в устата и още някое такова изказване и ще изпревари Силвия и Мартина по пътя за Бг.
Виктор е почти ясен с Люба.
Изненадата ще е с Васил. Надявам се да покани Ивет, Роси, Александра, Синтия на индивидуални срещи - поне да ги чуем и тях. Те, милите, от обичайните нахалници, не могат да хванат ред.

# 2 016
А помните ли в предните сезони, какви обиди имаше? Дюнер, глиган Пешев, цър пър.... Сегашните направо са цвете!
Майтапа настрана, обаче най брутална в изказа си ми е АМ, след нея слагам Косара.
Даниела също кълве гадно, но не е цинична.

# 2 017
  • София
Като споменахте цър-пър, попадат ми клипове в тикток, направила си е носа наскоро. Да, тази сезон няма такива обиди, слава богу. Всичко е по-поносимо. Даниела мен лично ме дразни, защото е фалшива. По повод на книгата - Мартин едва ли очаква точно такава да е, ще ми е интересна реакцията му като прочете тъпотиите й, но няма как да го видим.

# 2 018
На мен ми е много интересно, ако действително не са заедно с Даниела навън, защо така е станало?
Привличането му е ясно, той не го и крие, нейното е налице, щом има пари. Дали се е стреснал от мнението за нея от близки и познати? Без съмнение, хората, които го обичат, ще се опитат да го предпазят от откровена златотърсачка. Възможно ли е пък да са заедно? Много важно, че той бил на купон с Ана-Мария, може Данчето да го чака у тях? Знаем ние, дали кадрите от Малдивите не са стари, с цел заблуда и съспенс до финала на шоуто.

# 2 019
На мен ми е много интересно, ако действително не са заедно с Даниела навън, защо така е станало?
Привличането му е ясно, той не го и крие, нейното е налице, щом има пари. Дали се е стреснал от мнението за нея от близки и познати? Без съмнение, хората, които го обичат, ще се опитат да го предпазят от откровена златотърсачка. Възможно ли е пък да са заедно? Много важно, че той бил на купон с Ана-Мария, може Данчето да го чака у тях? Знаем ние, дали кадрите от Малдивите не са стари, с цел заблуда и съспенс до финала на шоуто.
Може би не само го чака у тях, а си чака и подаръка Laughing

# 2 020
За Даниела, не забравяйте, че тя пише книга 😉. Забелязах, че често наблюдава отстрани момичета и следи какво правят. Мартин й е през …. работа. Интересно ми е какъв ще е следващият й ход. 😉
Нека да не превръщаме Даниела в писател! Хубаво, че я пишат, но и вия я изкарахте такава, чак, че наблюдава, изследва.. направо научен труд!? Тя няма този капацитет. Копи и пейст е при нея, при това неграмотно..
Както и писанията на lilibrik, която явно специално се е регистрирала, за да ни начука канчетата!?

# 2 021
Аз също не мразя Даниела. Може да се мрази някой, който си обичал, харесвал, познавал преди…

Но Даниела??? Все едно да мразя хлебарка или бактерия някаква- неприятни са, причиняват ми неприятни емоции, но са неизбежни- като задължителното лошо, гадно и зло нещо, антипод на доброто, красиво и приятно.
Или игнорираш, или пръскаш с препарат да не полази пак или лекуваш..но не мразиш в нито един случай, защото не си ги обичал преди това.
Та това за Даниела-  като бактерия ми е- вредна, но затова пък правиш имунитет след среща с нея.
Амеба, сънуваща че е орхидея може ли да се мрази? Игнор или събуждане😉, lilibrik

# 2 022
А мислите ли, че е възможен обрат на 360 градуса 😁, например - Виктор с Роси, а Мартин с Мартина? Васил... може би Синтия или Ивет? Или според вас първите двама ще си държат линията Даниела и Любомира?

Не ми е и хрумвало да седна да пиша книга, защото не ми е призвание, а и си давам сметка, че бих била на светлинни години от авторите, които чета. Сега, ако четеш само чиклит, не е странно да си повярваш, че ставаш за "писател".
Труд и амбиция?! Че тя не желае да работи, а да смуче като кърлеж чужди пари, а амбицията й се простира до по-скъпи парцали. 😀

Лиле, на никого не можеш да начукаш канчето, колкото и да пробваш, не се хаби. Нямаш капацитет.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 19:15 от Tess d`Urberville

# 2 023
  • софия
Хахах, факт е, че е издала "книга". За писането можем да поспорим, ако искаш.
 Между другото, едно от условията на форума в който така нежно и учтиво влетя е да не се обсъждат съфорумците. Ако имаш нещо да казваш по темата, казвай. Да не се изненадаш, че скоро всичко, което изписа ще бъде изтрито от модератор. Включително и нашите отговори.
 И да, ако имаш нещо за нерви или за начукване, действай, че не е добре работата.😄

Слабе, възхищавам се на спокойствието ти. И си много гостоприемна. Не като Мартина и другите Simple Smile
А, спокойствие, буквално избухнах в цвилеж.

# 2 024
Това им е работата – да се месят. Те са там да се борят за 1-2 мъже. Не да пригласят.
Явно като не могат по друг начин да му се харесат и да задържат вниманието.

Косара и Анна Мария според мен са в пъти по-груби и лицемерни. Те перманентно коментират някого и искат да му дават наклон. То не са подигравателни физиономии, то не е заяждане и коментари към Роси, Йоана, сестрите, дори към самия Виктор.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 19:45 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт