🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 872
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 995
  • в сърцето на един мъж...
Да се изкажа и аз за Росито. Има всички симптоми на депресия, а Маги психоложката дори и не го разбра. Има и други личностни проблеми. Това че излъга, че Виктор е искал да я целуне, след това излъга, че е имало специално отношение от бат Васко към нея, изключително силно иска някои неща, които не са действителни и необмислено ги заявява. Трябва много да работи със сериозен психолог и може би ринопластика, за да няма вече никакъв проблем с външния вид.
Прави ми впечатление и друго. Че момичетата, които не са избраници от самото начало буквално повяхват и много бързо се демотивират. Една единствена Елена за всички сезони успя да прескочи този момент и това е, защото имаше знания и интелект.

Тя не е излъгала, че Виктор иска да я целуне, а че така както е изглеждала ситуацията, на нея й се е сторило, че може да я целуне. Той се вреше на всички в интимната сфера и няма как да не си го помислиш. И на мен някой като ми застане пред лицето и ме гледа втренчено, и аз бих си го помислила това. Добре, че сложи очила, та да не им диша в носовете. Васил в началото я хареса, просто тя не беше сигурна какво да направи - Виктор каза, че ще си говорят, ще помисли и т.н. Ама момичето не  е там на гарата, а да му обърнат внимание. Ринопластика няма нужда да си прави, перфектна е. Млада, сексапилна, красива, нищо да не пипа по себе си. Да отиде обаче на някой семинар, при някой психолог и да добие повече увереност, а не да се свива така. Има много какво да покаже и да даде в този си вид. Няма нужда да се променя физически.
Даниела в началото много си позволяваше - редовно пускаше подмолни коментари към Мартина, удряше я по бюста и подхвърляше каква е злобна. За Диана също. Тя много се пази от камерите и гради имидж. Редовно следи къде е камерата, която я снима и внимава какво прави. Затова и много от нещата уж не се забелязват и това, което виждаме е едва ли не идеално. Другите поне изначално са си такива - избухват, заяждат се, но не се съобразяват с камерата.
П.С. За да станат и да се изнесат тя като говори за книгата си, явно на всички им е писнало от тая енергия, валидация и книга. То стана като електроцентрала там...

# 1 996
Тъй ли и кого тормози? Че то по погледа я усещаш що за злоба е АМ,ниво прогимназиално були.
На мен ми прави впечатление как коментират,че "имали травми",говори се,подчертава се,демонстрира,а тези хора нещо да са отработили, не чувам и виждам наченки да искат да ги преодолеят?Аз 'щото имам травми,точка.Всм.цял живот ли ще я пеят тази песен,все едно някакъв ексклузивитет им придава,защото все едно така ми звучи.

Не смятам,че някоя ще измести Даниела.Нито браточката,нито Мартина,която му се поднася наготово на Мартин.
Мартина е извадила прелестите на сергията,после охка как я възприемали мъжете.Мда,точно такива мъже като Мартин първо виждат добрата ти душа изпод кубиците силикон на показ.

# 1 997
Изобщо не мога да повярвам, че Даниела е стрелец, мяса ми на водолей...те са така уровновесени, с умерена монотонна реч, меркантилни и обичащи себе си.

Водолеите не са материалистични. Останалото изброено също не е особено характерно за тях.

# 1 998
Скрит текст:
Тъй ли и кого тормози? Че то по погледа я усещаш що за злоба е АМ,ниво прогимназиално були.
На мен ми прави впечатление как коментират,че "имали травми",говори се,подчертава се,демонстрира,а тези хора нещо да са отработили, не чувам и виждам наченки да искат да ги преодолеят?Аз 'щото имам травми,точка.Всм.цял живот ли ще я пеят тази песен,все едно някакъв ексклузивитет им придава,защото все едно така ми звучи.

Не смятам,че някоя ще измести Даниела.Нито браточката,нито Мартина,която му се поднася наготово на Мартин.
Мартина е извадила прелестите на сергията,после охка как я възприемали мъжете.Мда,точно такива мъже като Мартин първо виждат добрата ти душа изпод кубиците силикон на показ.
Даниела ще се самоизмести, защото сама не си знае мястото.

А на Мартин меракът му ще секне рязко, както е придошъл и ще почне да припада по следващата.

Косара е много права в преценката си според мен.

# 1 999
Даниела ще се самоизмести, защото сама не си знае мястото.
До финала не мисля, че някой ще я мръдне, но след това няма да имат нищо общо. Самият факт, че Мартин неколкократно излиза с АМ, Мартина, Косара (дори и Диана беше заедно с тях веднъж), ме навежда на мисълта, че нещата не са се получили. Дали ще го пусне на дискотека точно с тези четирите? 😁

# 2 000
От моя гледна точка Данка не се прикрива добре. Само да не и се обърне внимание лицето и пада надолу и почернява от гняв. Забелязах го на коктейлите. Мисля, че е ънхинджед. И започва да се опитва да злепостави другите момичета

Моят мъж е англичанин и знам, че от много малки играят в училище, може би е в частните училища само. Да , в бившите британски колонии им е най-любим спорт.
Тук в международните училища също е много популярно.

Има откъс на ЮТ, че на някаква среща играят крикет и никой от тях си няма и идея какво е . Не е ли популярно в БГ?  Васил би трябвало да е ОК нали е живял в UK много време.
И аз съм живяла дълго време там и честно казано доста рядко съм чувала английските ми приятели да говорят за крикет… Само покрай финалите май. Остана си някак си спорт на по-старото поколение. За сметка на това, тези англичани от индийски / южноазиатски произход и емигранти от района си луди по него, независимо от възрастта.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 16:17 от Labubu8

# 2 001
Целулитът ти харесва това!
JoyJoyJoy
Каза го на човек, с когото по това време си бяха близки. На близки хора понякога казваш такива неща, ако знаеш, че за тях е важно да не качват килограми и се опитват да са на диета. Малко да ги сепнеш да се спрат.

# 2 002
Моят мъж е англичанин и знам, че от много малки играят в училище, може би е в частните училища само. Да , в бившите британски колонии им е най-любим спорт.
Тук в международните училища също е много популярно.
В много от частните училища съм чувала че се играе, да. Смята се за символ на традицията. Но в държавните - не (или ако има са много малко). Обикновено имат само футболен стадион и зала за гимнастика / обща физическа подготовка.

# 2 003
Благодаря мацки за пожеланията. Хареса ви луканката, а? "Орехите" все пак 😆 От мъжовете в темата може по една роза да Фърлят, иначе да не пипат луканката и просекото! 😁
Гледам нещо се делите на "за и против" Данка преструванка. Не вярвам да има някой да одобрява действията ѝ. Единственият плюс, който притежава е самообладание и ниският тон. Всичко друго е клишета, противоречия, лицемерие и хапане, но не от онова агресивното, а от мазното тихичко и като тънка игла го забива точно в най слабото ти място.

# 2 004
Ох, не мога. Перфектната двойка. 😂

https://www.facebook.com/share/r/12GsSf8CEJ4/?mibextid=wwXIfr

# 2 005
  • София
Амбър, 💐!

Ферайчето оцени срещата си с Васил като страхотна, защото й се отдаде да приказва без да спира, без да и възразява Васил - та тя забрави да яде!!! 😂
За Даниела, не забравяйте, че тя пише книга 😉. Забелязах, че често наблюдава отстрани момичета и следи какво правят. Мартин й е през …. работа. Интересно ми е какъв ще е следващият й ход. 😉

# 2 006
Да, де, тя пише книга, но Мартин вече това го знае. Т.е., него явно това не го смущава... И аз се чудя, дали няма да стане някакъв обрат с Мартина... Във всеки случай, той няма да се поддаде на всеобщото мнение, защото ще се "изложи". Ако самата Даниела не стъпи накриво, по неговото мнение, аз не виждам някой да му повлияе. Засега, леко се е замислил над вероятността Даниела да го използва и до там. Като се сетя как наряза Ферай, че взела роза от Виктор!

# 2 007
С Мартина се пробва и си каза, че не се е почувствал добре след целувката, така че там лично аз не очаквам някакво развитие. Обаче усетих някакво физическо привличане между него и АМ, когато бяха в басейна. На няколко пъти имах усещането, че всеки момент ще я целуне.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 17:05 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 008
Която и да избере Мартин, няма да остане с нея дълго след предаването. Същото се отнася и за другите двама ергена. Нито ергените са там за любов, нито ергенките (поне тези, които са фаворитизирани).

# 2 009
С Мартина се пробва и си каза, че не се е почувствал добре след целувката, така че там лично аз не очаквам някакво развитие. Обаче усетих някакво физическо привличане между него и АМ, когато бяха в басейна. На няколко пъти имах усещането, че всеки момент ще я целуне.
На първата среща между МиМ , бях убедена , че тя ще е избраницата му

Общи условия

Активация на акаунт