🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 916
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 965
Честит Рожден Ден, Амбър! 🙂

Естествено, че ще се месят, това е риалити! Те не са навън и насаме. Всички са в една къща и това им е животът в момента. Има си хас да коментират само времето и комарите. Ако не се месят, от продукцията ще ги подбутнат да го правят, а най-вероятно го правят! 😀 Нали за това е предаването - за да гледаме зрелища. Боже...

Даниела може да превъзхожда някои от участничките с гладко течаща мисъл, самообладание и бързи реакции, което е, си е, но хайде да не й измисляме образ на праведна героиня и страдалка. Не хейтела, не клюкарела. Първа тя, ама най първа, започна да ръчка Мартина и да я заяжда под формата на "майтапчета", за какво ли не - от целулита й, до деколтето, дали е казала нещо смешно и пр. А бяха още приятелки.
После на всеослушание обяви, че Диана не може да се търпи и я избягва, защото може само да се хили и е "тъпа на манивела". Други били дебели, трети грозни. Тя щото, милата, първа хубавица! Ами има самочувствие на красавица, жената. Как каза на Мартин, че доста се учудила, като казал, че Мартина най-много му е харесала физически...
Аз друга участничка толкова директно и грубо да обижда друга, в това предаване не съм видяла. Ако има, кажете коя.
Теа и Виктория от миналия сезон Laughing

# 1 966
Хайде Неделчо сега отрича и психолозите. Дали знае, че има цяла секта, която отрича психолозите? 🤔

# 1 967
Ами, аз исках да наблегна на самата, изначална идея на "Ергенът" - там ерген влиза, за да си избере мома, с която да излезе във връзка (годеж е вече в сферата на приказките). Аз не съм гледала други сезони, освен Сезон 1 и сега този.
В Сезон 1 Виктор явно клонеше към Александра, но след като, по нейно мнение, не я защити от другите, тя му върна розата и той се принуди да завърши предаването като даде пръстена на Виктория.
Аз, колкото и да не харесвах Александра, не приех този финал за правилен - то беше ясно, че между В и В химия и чувства няма. По-нормално беше да си излезе с Александра.
Та, искам да кажа, че идеята на "Ергенът" все пак не е като да е "Биг Брадър", "Игри на волята" и тема подобни.

# 1 968
Ма какви минали сезони, коментираме този сезон, с конкретно тези участнички и техните взаимоотношения.
Има ли по-грубо обиждаща от Данито? Няма.

# 1 969
Ма какви минали сезони, коментираме този сезон, с конкретно тези участнички и техните взаимоотношения.

Може и да има, ама не сме чули Grinning
И изобщо много малко материал дават от "кухнята". От къщата, където спят, май почти няма видео, а със сигурност там се вихрят най-автентичните разговори. Жалко, така трудно можем да си създадем реална представа за участничките и взаимоотношенията им.
Иначе фаворит за грубо поведение ми е въпросът "На кой участник викат Глиган Пешев" в кръга с анонимни въпроси.

# 1 970
Буквално половината там са много по-убиждащи и агресивни.

# 1 971
Ти попита дали е имало друга такава участничка в това предаване - да, имало е и много по-зле дори.
Хейтвайте си Даниела, не съм ѝ адвокат, но за мен групата на Косара, Ана-Мария, Мартина и Любомира са агресорите в къщата.
Напомням влизането на Александра и сестра ѝ - крясъци, викове, гонене, не им предложиха да седнат дори. Тогава Даниела още поддържаше добри отношения с Мартина и компания, но не се нахвърли да крещи като перачка. Та съдейки по тези им прояви, дали не си се обиждат взаимно, а?

# 1 972
Ти попита дали е имало друга такава участничка в това предаване - да, имало е и много по-зле дори.
Хейтвайте си Даниела, не съм ѝ адвокат, но за мен групата на Косара, Ана-Мария, Мартина и Любомира са агресорите в къщата.
Напомням влизането на Александра и сестра ѝ - крясъци, викове, гонене, не им предложиха да седнат дори. Тогава Даниела още поддържаше добри отношения с Мартина и компания, но не се нахвърли да крещи като перачка. Та съдейки по тези им прояви, дали не си се обиждат взаимно, а?

При тяхното влизане, Мартина реагира най-агресивно.

# 1 973
Мартина и на Йоана не подаде ръка .

# 1 974
Даниела винаги гледа да уязви, да покаже превъзходство, дори и когато пуска уж безобидни коментарчета с мазно гласче.

Съгласна съм с това. Смеейки се, хилейки се, пуска едни остри и гадни коментари, не тип "директна обида", а по-скоро да те целне в слабото място.

# 1 975
В това предаване, което излъчват в момента. Иначе съм сигурна, че все някъде по света е имало много по-големи резили.
Да, новодошлите не бяха приети с финес, така е, но и не бяха Убиждани.
Даниела е майсторката на Убидите. 😀

# 1 976
Целулитът ти харесва това!
JoyJoyJoy

# 1 977
Е, не са обиждали, да, никак не е обидно да ти се държат като селяци, не виждали хора, когато влезеш като нов във къщата. И не е обидно да подадеш ръка, а насреща някой да ти прави фасони и така да ти я остави висяща. Даниела я кара урбулешката, няма какви изненади да очакваш от нея, докато Мартина е в пъти по-опасна, но ето, че и вас заблуждава. Какъв е изводът - лъжете, мяукайте, преструвайте се и тогава е ок да сте... каквото там е Даниела.

# 1 978
То, за обиждащи, аз по-обиждащ от Мартин там не виждам.
Иначе и Люба не е от най-кротките, а и Косара, която я ухапа кучето и скочи на Роси.
Да, Даниела подличко шляпаше Мартина по прелестите и пускаше селяндурска ирония.
Да не забравяме и Диана и кои бяха там, които "взеха думата на Ферай" и я питаха, пак ли отива да яде...

# 1 979
  • Бургас
За мен Мартина е от нагаждачките. Прави се уж на много сдържана, много ларж, но просто от мотаенето в тези среди се е научила пред жените да се прави на бабаит, а пред мъжете да клепа и да се съгласява. Не искала била материални неща, хайде де. Тогава за какво се вреш сред богаташи?

Аз не съм фен на Даниела, но това преувеличаване ми идва в повече. По принцип Стрелците са безцеремонни като цяло, не си слагат цедка на устата, но са над нещата в повечето случаи.Тя не е повече злобна от другите. Косара е доста по-злобна и двулична. Предпочитам открито някой да си каже какъв е отколкото така подмолно да се преструва на готин. А-М и Косара са най-големите гаднярки.

Общи условия

Активация на акаунт