🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 777
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 205
АМ е голяма мъжкарана, не само външно, въпреки че тази уста направо ми боде очите. Не мога да приема за нормално да инвестират хиляди левове в сиси и филъри, а да не могат да отделят за едни брекети. Но да, брекетите изискват постоянство и време, а не резултати след 2 часа. Брадичката й също ми идва прекалено голяма и несъразмерна за лицето.
Не знам доколко го харесва Мартин, но се държа крайно невъзпитано на срещата с трите момичета и него. Не си представям жената да харесва мъжа и да го нарежда така на синхрон, че и пред него самия.

# 2 206
AM е съвсем добре външно, ако махне безумните корекции.
При нея проблемът е вътрешната злоба, избиваща навън с вербална агресия. Красотата идва отвътре, както са казали хората.
Вътрешният свят иска внимание, не външният.

# 2 207
  • Sofia
Бюстът на АМ естествен ли е?
Много се друса 😀
Не седи като бомбите на Джулиана Гани 🥴

# 2 208
Много се друса 😀

Капковиден бил..накой писа назад и отдавна...може да е заради това. Не му проумявам Grinning

# 2 209
  • Обран бостан ;)
Много се друса 😀

Сетих се за "Грешната мадона с големите бомби" от АЛО АЛО.
В случая "Грешната Ана Мария с големите бомби" Wink

# 2 210
Сега чух, че днес именници са Мартин и Мартина.
Да са здрави и да си намерят половинки.

# 2 211
Гледах интервю с Виктор от Биг Брадър.Готов е догодина да влиза в Ергена.Скъсал е с приятелката му ,която и да е била тя  .

Това недоразумение го виждам повече в есенния сезон при Р.Тушев.  Там ще се впише идеално! 🤡

Има ли не валидирани ,че идвам...😂😂😂

# 2 212
ОМГ, току-що ми излезе видео от срещата на Виктор и Любомира, в което той обяснява колко добро впечатление му е направило, че Даниела се е изкъпала преди масажа, който ѝ прави Мартин 😂😂😂😂 А тогава той прави на Любомира 😂😂😂😂😂Мале, много съм изпуснала. Човека си я нарече мърла в лицето🤣🤣🤣🤣 Евала, Виксан! Евала, момче!!!!

# 2 213
Не знам какво точно намирате за красиво и секси в АМ. Но красотата е в очите на гледащия, нали така, субективно е. За мен това виме е повече от ужасно, за мен й седи зле. Прегърбена е, не знам защото й тежи товара или от преди това. В лицето също не е по-добре - устните й са крайно надути, с мигрирал филър, още малко ще се докара на Мара отварачката. Веждите й са твърде приближени и с един нюанс по-тъмни отколкото е било необходимо. Кожата й е бяла и светла и още повече изпъква. Държанието е като на типично були, с тази разлика от Косара, че втората е по-проста.

# 2 214
Е, как Косара ще е по-проста от АМ. Ана-Мария е много ограничено момиче.
Косара ми е единствената до тук, която има някакъв (на пръв поглед вроден) баланс за мястото си в света. Като не и изнася - изнася се. Не като АМ с недодялани закани и банскалийски инат.

# 2 215
Колкото и да не харесвам АМ (а изобщо не я харесвам), и според мен е поне по-умничка от Косара. Втората по-скоро е нагаждачка, където види пролука, там се навира. Дори в начина на изказ и при двете - Косарчето бледнее пред АМ, дори и когато АМ говори като гамен. Поне на моменти се чуват някакви точни коментари от нея.

А, ако не беше влязъл Васил, Косара нямаше да има накъде да се “изнесе”, и щеше да продължава да поддържа тезата, че ѝ е по-важно последната целувка от Виктор, не първата. + изведнъж да започне да приема розите от Мартин - защо така? Какво се промени? Каква е целта? Просто взима това, което ѝ се дава. Единствения ѝ умен ход беше, че отказа розата от Виктор (макар и по селски начин, но все пак това е Косара).

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:25 от Spicy Pisces

# 2 216
Даниела е качила сторита ,на които обеснява,че кучето и е много по важно от всички диаманти, които и подаряват. Страшен хейт получава за това, което каза за децата на Мартин и сега се чуди,как да се оправдае

# 2 217
Който има дупе да прави провокации в национален ефир, било то в развлекателно предаване, дупето да му е яко за последиците от тези провокации.
Значение ще има развръзката на предаването. Там може и да се обърне настроението към нея, но в случая по-скоро ще зависи дали Мартин ще се изложи повече и от нея.

# 2 218
Даниела е качила сторита ,на които обеснява,че кучето и е много по важно от всички диаманти, които и подаряват.
Написала е, че кучето е по-красиво от диамантите, които й подаряват.

# 2 219
Често прави сравнения с куче. Характера на Ферай бил кучешки; куче и камъни. По своему и двете сравнения са несполучливи, макар да разбирам какво е искала да каже.   Не владее толкова словото, колкото си мисли. Говорът си е изгладила, но съдържанието не е кой знае какво и това личи при тези сравнения (плюс за децата и камъните като част от миналото). При Ферай неспособността да се дават примери се видя в нейната крайност и комичност, но понеже Даниела е по-претенциозна, нейните глупости или недомислици се приемат сериозно, а не като смешни.

Общи условия

Активация на акаунт