🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 787
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 190
Не е семпла хич,с перфектен турски е и с добра външност,млада-младина ,едно читаво образование и ще постигне висоти в южната ни съседка ..
Ферай няма мотивацията и желанието за образование. Всъщност, тя самата не знае какво иска. В първия епизод дойде с една мусака от топлата витрина на Билла и заяви, че ще готви по рокличка, докато мъжът работи. В последствие промени версията и почна да обяснява на Васил, че иска “вилици, чаши и подаръци” (?!). Положението е тотал щета там. И за финал, една гатанка. Откъде 21 годишно момиче от скромно Варненско село, без образование, умения или трудов стаж, взима по 15 хиляди лева на месец? Питам, но май и сама се сещам за отговора.

# 2 191
Темата извън епизодите става нечитаема.
Ферай няма капацитет. Ако ще и на Господ на лицето да седне, момето е тъпо.
Госпожата с парцаливите книжлета и китайски парцали може да ви черпи.
Не знам за какви турци говорите. Имам приятели турци от детството – говорят перфектен български.

# 2 192
  • някъде другаде
Не знам , колко добре Ферай говори турски , но едва и разбирам и на български.

# 2 193

Не е семпла хич,с перфектен турски е и с добра външност,млада-младина ,едно читаво образование и ще постигне висоти в южната ни съседка ..
Това с читавото образование ще е трудничко като й гледам интересите, голям оптимист сте🙂

# 2 194
И аз се надявам Васето да изпидурка Ферай. Ако можеше и дружката и Данче да си тръгне, най-добре щеше да бъде. Вече четвърти сезон не мога да си отговоря на въпроса защо фаворитките в това предаване са най-противните сред ергенките. Нарочно ли се търси този ефект за рейтинг, не знам.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 23:10 от Misi_36

# 2 195
И какво като е с "перфектен" турски. Бай дъ уей, на чист български, най-обичам някой да се изцепи как друг говорел перфектно не-знам-какъв език, който дори не владее лично. Та, друго исках да кажа - ако е магистър по турска филология, ще призная, че не е семпла. Мда.

# 2 196
Мастагарков, според мен няма да е ок за това предаване. В ИВ се показа като мекошав плужек, който си сменяше мнението постоянно. Даваше обещание за едно, а правеше друго. Излезе му прякор Маргарин Мастагарков, защото беше мазен с всички. Мартин затова го обиждаше много. Мастагарков, показа много кофти характер, тип "женски".

# 2 197
Ами явно такъв е вкусът на българския мъж.  Безработни силиконови кифли, които четат книги за самоусъвършенстване и търсят силен мъж, на чийто портфейл да се облегнат. Каквито мъжете, такива и фаворитките.

# 2 198
Мислите ли, че имат нещо общо в погледа?. 🤭
Чудих се откъде ми е познат същият изцъклен, пронизващ поглед.
Скрит текст:

За незапознатите - това е Бърт от "Бърт и Ърни" 😄

# 2 199
Все си мисля, че Ана М. може да изглежда по-добре, някак вади на показ кофтито си черти на лицето. Вежди angry birds рядко стоят добре, филър в устните при обратна захапка също. 
Прекалено голям силикон я прави да изглежда отчаяна.

# 2 200
  • Stockholm
Мислите ли, че имат нещо общо в погледа?. 🤭
Чудих се откъде ми е познат същият изцъклен, пронизващ поглед.
Скрит текст:

За незапознатите - това е Бърт от "Бърт и Ърни" 😄

Малко ми е гнусничка във физиономията АМ.

# 2 201
Все си мисля, че Ана М. може да изглежда по-добре, някак вади на показ кофтито си черти на лицето. Вежди angry birds рядко стоят добре, филър в устните при обратна захапка също. 
Прекалено голям силикон я прави да изглежда отчаяна.
И едра, и прегърбена. Иначе има и свежи проблясъци във визията от време на време.

# 2 202
  • here and now
И АМ и всяка останала, ако имаха малко по-добро възпитание и поведение, бих се наела да търся нещо красиво във външността им. Но те са изтъкани от подлост, лицемерие, комплекси и така физическите им недостатъци още повече се набиват на очи. А още по-брутално е когато сами са си ги причинили, поради първоизброените качества..

Колкото и да напълниш пазвата, когато е пусто зад нея и на горния етаж е все тая...

# 2 203
  • Ню Йорк
Според мен и Анна-Мария би била добре приета от близките на Мартин. Ще може да си говори на един език с дъщерите му, а родителите ѝ ще харесат това, че е амбициозна (и май също произхожда от заможно семейство).

Сериозно?!?! Кой е тоя родител, който ще хареса жена за сина си с поведение на пиян ирландски докер?!?! Анна-Мария се държи по начин по който имам чувство, че на всеки мъж по-скоро ще му дойде на акъла да и каже: пич, давай да ходим по мадами, отколкото да си помисли да я сваля. Тази жена е толкова антиженствена, че даже не знам защо е в това предаване.

# 2 204
На мен ми е симпатична Анна Мария. Интересна ми е. Изобщо не мисля, че женствеността ѝ е толкова несъществуваща. Според мен, тя има много нежна страна, която един подходящ мъж бързо би изкарал наяве. Моментите, в които личаха чувствата ѝ към Мартин, изглеждаше ранима и женствена. Тя за мен е многопластов и интересен образ и доста по-смислено се държи от поискай си подарък, бъди в женската си енергия...и далеч не е толкова фалшив човек като влюбената в Мартин Даниела.

Общи условия

Активация на акаунт