🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 815
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 175
Да вкарат Виолета от ИГ да раздвижи кръвта на Мартин.
Да! И да се бори за Виктор.

# 2 176
Не знам каква е идеята тази година, но ако не беше този форум, щях да спра да гледам отдавна. Всичко е ясно, а има маса жени вътре, а мъжете са вече заети. Някои жени са изначално бити карти. Няма интрига. Ако е разчитано Мартина да прави опозиция на Даниела с някакви простотии, не им се получи. Тя много интелигентно мирува и само дето гледа кахърно чат-пат. АМ се оказа добър участник поради факта, че взе, че се зариби по Мартин, иначе щеше да го играе бъди и да води с него мъжки мохабети. Любомира също няма конкуренция, освен ако Клаудия не настъпи активно. А тя не е такъв човек и най-много да има опит за целувка. Васил ми е много безинтересен, за жалост,  и неговите срещи ги пропускам. Та, питам се, дали нещо въобще ще се случи повече.

# 2 177
Гледах интервю с Виктор от Биг Брадър.Готов е догодина да влиза в Ергена.Скъсал е с приятелката му ,която и да е била тя  .

# 2 178
Гледах интервю с Виктор от Биг Брадър.Готов е догодина да влиза в Ергена.Скъсал е с приятелката му ,която и да е била тя  .
Приятелката му беше Габриела (хостесата). Почти съм убедена, че затова Мартин я изгони толкова рано.

# 2 179
И аз се надявам да има обрати, но надали. На Ана-Мария вече толкова и личи, че е влюбена, та може и да отмъкне Мартин под носа на оназ меркантилница. И двете са ми ужасно неприятни, Мартинка също не ми харесва, та която и да избере, все тая. За Викито бях харесала Бранка, но няма да я бъде, така че предпочитам Клаудия пред Бубето. За Васко ми се иска Синтия, но бих се зарадвала на всяка различна от Косара.

# 2 180
Гледах интервю с Виктор от Биг Брадър.Готов е догодина да влиза в Ергена.Скъсал е с приятелката му ,която и да е била тя  .
Unamused Worried ъъъъ...неее, по-скоро бих гледала тазгодишния Виктор още един сезон преди тоя

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 22:36 от Glutenfree

# 2 181
Виктор от ББ ще е лош кандидат. До 3-ти епизод вече ще е предложил брак, в 4-ти ще се оженят, в 6-ти ще се разведат, rinse and repeat. Да не говорим, че за него ще ни трябват субтитри.

# 2 182
А и много му е къс фитила на този Виктор, ще има простотии. И сигурно всички моми ще са по-високи от него. Grinning

# 2 183
Той много влюбчив ,ама си харесва и той силиконови слаби мацки ,като Марто.

# 2 184
Той много влюбчив ,ама си харесва и той силиконови слаби мацки ,като Марто.
При него е плашещо чак. Буквално си ги избира идентични.

Любов 2024 (Теодора):

Любов 2025 (Габриела):

# 2 185
И аз като една бъдеща свекърва да кажа, че от този сезон бих одобрила само момичета като  Роси и Синтия, айде и Бранка. От предишния сезон - Катето, от по-предишния - Мика.

# 2 186
Даниела е типичен представител на това поколение жени, които се омаскаряват чрез разни процедури на млади години. Това, че си казва, че си търси чичко Паричко дори й прави чест, защото в интерес на истината е по-добре така, отколкото да си играе на любов със сърцата на мъжете. Знае да омайва мъжете, проблемът й е, че не може да ги задържи. Много пъти вече казах, че за да задържиш един богат мъж на средна възраст (около и над 40 г.) трябва да си и красива, и умна. Може и само красива, обаче много красива и то ЕСТЕСТВЕНО красива (да му се прииска на мъжа да има деца от нея). Дани не е нито много красива, нито особено умна, няма широта на мирогледа, не се интересува от теми, които вълнуват мъжете - спорт, бизнес и политика, поне не е показала това в шоуто, а и косвено съдя, защото все още е свободна.
Или това, или може да забременее. Така са се гаджосали мнозина.

# 2 187
Как разбрахме, че е с перфектен турски? На нея българският ѝ е далече от перфектен, при положение, че е родена, израснала и ходила на училище в България.

# 2 188
  • гр.Пловдив
Как разбрахме, че е с перфектен турски? На нея българският ѝ е далече от перфектен, при положение, че е родена, израснала и ходила на училище в България.

Акцента е силен и добре изразен,двуезична е на 100%

# 2 189
Ми, добре дошли във Варна, Търговище, Силистра и етц., всички турци от региона имат акцент и говорят странно български, но това въобще не значи, че говорят турски добре.

Общи условия

Активация на акаунт