🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 826
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 160
Да влиза, Марто съвсем ще се вкисне Grinning

# 2 161
# 2 162
Мартин е запознал дъщерите му с Ана Мария

# 2 163
  • Stockholm
Мастагарков беше жертва на тормоз от Мартин в Игри на волята. Дали ще успее да се реваншира? Те двамата с Даниела ще го изядат. Но пък може да направи коалиция с бат Васко. Дано влезе все пак, че зацикли предаването.

# 2 164
Ако съм майка на Виктор, не бих одобрила в никакъв случай Бранка, никоя майка не иска да гледа сина си подхвърлян и разиграван, иначе нямам нищо против нея. Любомира дава твърда заявка за него, изглежда открита, не е фльорца, каза, че работи в цеха на баща си - би била одобрена.
Синтия мисля, че би се харесала на повечето майки, Клаудия и Ивет ми идват твърде сексуално демонстративни, Косара - хубава е и от добро семейство, но е твърде надменна и опърничава, Адриана би спечелила одобрение, изглежда сериозно момиче, Даниела и Мартина, в по-голям процент - не, Александра и Алекса също по-скоро не, идват твърде ексцентрични. Роси - да, Ана-Мария... самостоятелна, работеща, но много агресивна и с тия бомби, свекърът ще вдигне кръвно! 🤣

Не гледам Игри на волята, това момче Мастагарков е бил противник на Мартин и сега ще влиза, така ли? Пари има ли? 😀😀
Ако да - леле мале!! 🤣

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 20:24 от Tess d`Urberville

# 2 165
Само това липсва - още един ерген. В това предаване повече трафик и от централна гара. 😁

Мастагарков твърдеше, че всеки сезон го канят и винаги отказва. А и не се ли самоопределяше като мамино синче - да не се появи пак някоя тип Ксения, за да си го прибере преди финала. 😁

# 2 166
Да, ще влиза заедно с ПЕТия ерген ПЕТко.

# 2 167
Да, ще влиза заедно с ПЕТия ерген ПЕТко.
Хайде де! Откога чакаме Петко гинеколога. 😁

# 2 168
Още един зодия Риби . Да не би целта да е Мартин да си чисти имиджа от ИВ и сега , да станат добри приятели . Може и някоя булка да му заеме. Между другото , Анета според мен влезе да чисти имидж. Явно от формата са решили , всички да излязат бели и пушисти. Нищо чудно , ако Мартин зареже Даниела , от "разпни я" , да запеем "осанна". Мои си размисли и страсти

# 2 169
  • Stockholm
Ако съм майка на Виктор, не бих одобрила в никакъв случай Бранка, никоя майка не иска да гледа сина си подхвърлян и разиграван, иначе нямам нищо против нея. Любомира дава твърда заявка за него, изглежда открита, не е фльорца, каза, че работи в цеха на баща си - би била одобрена.
Синтия мисля, че би се харесала на повечето майки, Клаудия и Ивет ми идват твърде сексуално демонстративни, Косара - хубава е и от добро семейство, но е твърде надменна и опърничава, Адриана би спечелила одобрение, изглежда сериозно момиче, Даниела и Мартина, в по-голям процент - не, Александра и Алекса също по-скоро не, идват твърде ексцентрични.

Не гледам Игри на волята, това момче Мастагарков е бил противник на Мартин и сега ще влиза, така ли? Пари има ли? 😀😀
Ако да - леле мале!! 🤣

Направо го съсипа Мартин. В началото бяха приятели, направиха си коалиция, но по едно време Мартин започна долни интриги, тормоз и подигравки, мисля че заради една от участничките, с която Мартин се коалира  и се обединиха срещу него. Отвратително беше. Горкото момче Мастагарков. Мартин се представи като един истински макиавелист и представител  на психопатичния спектър.

# 2 170
Мастагарков си има гадже.

# 2 171
  • София /Абсурдистан
Нали уж имаше дефицит на ергени, уж никой не искаше, а сега наведнъж няколко. Да не са ги задължили нещо?

# 2 172
  • ВАРНА
Да вкарат Виолета от ИГ да раздвижи кръвта на Мартин.

# 2 173
Мастагарков бъзика радиото с тази роза. Според мен просто честити Цветница.

# 2 174
Стигат ни толкова ергени така или иначе. Даже тези са ни много. Догодина - един, но качествен.

Общи условия

Активация на акаунт