🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 813
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 145
На Даниела приятели и роднини явно са почнали кампания да я защитават ,колко е красива, умна и как отваряла очите на жените за мъжете

# 2 146
Много съм съгласна с горния коментар. Те и тримата доста бързо се ориентираха в избора и като продукцията ги оставя да правят, каквото си искат - става голяма скука за зрителя. Определено на НН това не му е силата...
+1. Не само, че имаше интрига и съревнование до последния ден, но и сезоните бяха многопластови. Имаше теми за размисъл. Булитата, битовизмите, битката с килограмите, грижата за животните, изобличени обвързани участнички и т.н. Сега не само, че гледаме свирен мач и изборът е направен, но и темите са им едни и същи. Пари, пари, Даниела, пари…

# 2 147
  • гр.Пловдив
Много съм съгласна с горния коментар. Те и тримата доста бързо се ориентираха в избора и като продукцията ги оставя да правят, каквото си искат - става голяма скука за зрителя. Определено на НН това не му е силата...
+1. Не само, че имаше интрига и съревнование до последния ден, но и сезоните бяха многопластови. Имаше теми за размисъл. Булитата, битовизмите, битката с килограмите, грижата за животните, изобличени обвързани участнички и т.н. Сега не само, че гледаме свирен мач и изборът е направен, но и темите са им едни и същи. Пари, пари, Даниела, пари…

Лили,много точно ги финализираш нещата .

Поне Елена,Надежда,Маги имаха чисто човешки амбиции като семейство и деца,любов с ергена ..,а тук никъде не срещам такива мераци ,при никой от двата пола...Само интереси,самоизтъкване и борба за надмощие...
Какво очакват от Мартин,че не ми е ясно -деца ли тепърва ще прави,семейно гнездо ли ще завъжда-абсолютно не ми се вярва на мен....Ми човека си ги е направил тези неща пост време,сега му е музата за шоу ,трупане на рейтинг,има си гръб и си живее на широко..,да му мислят момите,че не всичко е пари,парцалки и пластики,той часовника си тиктака...

# 2 148
Офф топик, но ми попадна една статия за участието на Габриела (хостесата) в “Сделка или не”. Велика журналистическа немощ.

“Преди дни пък – на 9 април, тя седна на стола в „Сделка или не“. Пред Ненчо Балабанов разказа за своето кученце. Разкри, че е зодия близнаци, че обича да пътува и мечтае да посети Индия.”

Много софистицирано кученце - мечтае за Индия. 😁

# 2 149
И на мен тази година ми се струва, че от това, което се случва, има по-малко теми за обсъждане..Една Даниела, и то вече писна...

# 2 150
  • Glasgow
И на мен в темата ми е по интересно, отколкото самото предаване. Хареса ми следобедното им парти в "мъжката вила", без Даниела и Ферай беше супер 😅забавляваха се, няма отделяне и шушу-мушу

# 2 151
Даа, следобедния купон във вилата на мъжете беше супер, направо ми се доходи! 😀
Според вас, кое от момичетата вътре би била добре приета от близките на ергените?
Вече сме коментирали, кои не.

# 2 152
Ивет и Синтия. Росица ми е анти, но и нея я слагам при първите две.

# 2 153
Според мен и Анна-Мария би била добре приета от близките на Мартин. Ще може да си говори на един език с дъщерите му, а родителите ѝ ще харесат това, че е амбициозна (и май също произхожда от заможно семейство).

# 2 154
Даа, следобедния купон във вилата на мъжете беше супер, направо ми се доходи! 😀
Според вас, кое от момичетата вътре би била добре приета от близките на ергените?
Вече сме коментирали, кои не.
Хубав въпрос. Родителите на Марто едва ли биха одобрили някоя. Може би най-голям шанс има АМ, защото има някакъв сериозен бизнес (независимо дали го е направила сама или не). За тези на Виктор и Васил не мога да преценя, защото не знам нищо за тях. Може би най-малкото зло за Васил е Синтия, а Виктор… Която и да е избере от останалите му три, все ще се нахендри.

# 2 155
Четвърти ергенъ идва

# 2 156
Аз си мисля, че майката на Виктор ще одобри Любомира, която е и негов избор до момента.
Не мисля, че Мартин ще се вслуша в родителските съвети и не очаквам родителите му да се появят... Може би, дъщерите му биха били фактор в избора, но се надявам да не намесва децата в тази трагикомедия.
Васил... Майка му, вероятно, би одобрила Адриана най-много.

# 2 157
  • София /Абсурдистан
Това истина ли е?

# 2 158
  • Glasgow
Хубавичък

# 2 159
Хубавец е, не съм го гледала в Игри на волята.

Общи условия

Активация на акаунт