Нова седмична 26. 03. 07/ 01. 04. 07

• 4 219
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде под слънцето
Хора, аз изчезвам....
МНоооооооого хубав и спокоен уикенд ви пожелавам Hug Hug Hug Peace Peace Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
И аз се присъединявам към стискането на палци за Морки PraynigДано всичко да мине леко и да си гушне днес бебока
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКА ДЖУЛИЯ

# 122
Чумби , точно щото вали , ела да видиш какво става лятото ( топло и влага ) - задната градина става гора  Rolling Eyes Трябва всеки ден да се подрязва . Ние сме на контейнери за боклука . Всяка къща има по два - единия за зелени отпадъци , другия - за кухненски и т.н . Този за зелени идва камиона всяка сряда да го изхвърля , докато другиа на 2 седмици - веднъж . Аз от предната градина напълних зеления контейнер и имам още в чували . Днес си го взех от улицата , но като изсипя чувалите и няма да има място за друго.Така че задната градина ще трябва да чака до другата сряда  Rolling Eyes

Честит рожден ден на Джулката ! Да е жива и здрава и добричка кака !

Морки , късмет !  Praynig  всичко е наред !   bouquet   Hug   Hug   Hug

# 123
Оххх и ние така мимка от неделя до неделя е тук графика. Само 4е на мен в неделя ми разре6ават да си оставя вси4ки боклуци които не влизат в контеинерите близо до тях. Пред седмицата каквото натрупам, го слагам в 4ували на двора и в неделя по4ва голямото изнасяне Confused

# 124
Ами не знам , ама за рест фал никога не ми стига на 2 седмици веднъж  #Cussing out  Една камара пари им плащаме за дезинфекция . Поне на седмица веднъж да го направят  Rolling Eyes Случвало се е да пращам по мъжа ми боклуци да ги хвърля някъде другаде. Иначе има обществени контейнери за стъкло и хартия.

# 125
аз си възстановявам 100%... хихик.... понаспах се, сутринта ме понаболяваше това-онова....ама сега съм къде-къде по-добре!

Hug Hug Hug

# 126
Мимката, какво е това "рест фал"?
Тука пък палят огньове с градинските отпадъци и става такова опушване! Вие май сте по-добре организирани

# 127
...Днеска мойта прекрасна принцеска...Джулия става на 4...
Лельо, ами това не е ли повод за отделна тема?! И Джулката и Макдирок го заслужават, защото много Момичета не се включват в седмичната и няма и да разберат за хубавият повод, добре че е Ноя да даде едно рамо?!

Джулка,
Честит 4- Ти Рожден Ден, малка Принцеско и хубава Како!

Расти здрава, весела и Макдиркоче, честита Ти пораснала дъщеричка! Дессинка, честит празник и на Теб, Лельо, много емоции Ти се събраха!

Морки, много късмет и леко раждане да имаш! Звездичке- вестоноске, чакаме скоро добри новини да ни съобщиш за бебчето на холандската ни дружка!

# 128
  • Съвсем в края на света
Честито на порасналата Джулия, да е много щастлива и да помага на мама /това е само ако иска/.
Мимка пак сте добре, хазаина имаше 7-8 чувала навън със зелено, и 3 седмици го оставиха да с виси така /минават два пъти в седмицата/. Големи са тикви.
Мамо Б, искам и аз на риба, плззз.
Звездолинке, голям си образ, не се помотвай ами спи, после ще спиш ама когато може, а не когато искаш.
Тали, хубаво, че юнака ти се е оправил и е минало всичко.
Мамбата да ни светне как е Мистичната, ако може Simple Smile

# 129
  • Съвсем в края на света
Айде ставайтееее!! Simple Smile
С идиотски поздрав от края на света, отивам да спя.

# 130
Честита малка гургуличка на Миленката Hug  bouquet

Нека бъдат много щастливи, усмихнати, лъчезарни и безкрайно слънчеви цялото семейство Hug

Миленката, бързо възстановяване  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
...хайде малко да се отчета, че да не кажете, че съм ви забравила Hug ама ме е страх да не прихвана, че мноого  preggo и раждащи ТУК  , а аз вече се отчетох с юнаците Mr. Green

Добре сме - Вики и Миши свикнаха тук - при баба и дядо е различно, има кой да ги глези и Миши иска само на ръце  smile3511 а и напоследък само мен търси Crossing Arms Изкараха варицела и двамата (поне според доктора, ама дали наистина бе това newsm78)
Миши  smile3504 иска да ходи, но още не му се отдава smile3503

Ние започнахме малък бизнес от преди месец  newsm10 дано има работа, че иначе....не знам Tired
За сега САМО разходи и проблеми, но се надявам и над нашата уличка да грейна СлЪнчице  newsm17

Аз съм си на същите килца само ям и почти никакви разходки  Tired.... само с   car003 и скоро може да започна да се  Joy Садим си в градинката доматки, грахче, лук, марулки и т.н.
Скоро ще започваме да правим втория етаж където ще живеем ние с помоща на родителите ми, че то иначе какви цифри се въртят в главата ми  smile3505

...ами май това е за сега newsm78....пращам на всички Ви много целувки и не съм ВИ ЗАБРАВИЛА  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Честит ЛАЗАРОВДЕН 

# 132
Момичета
 Снощи  Морки  роди дъщеричка Hug Hug Hug
Да ви е здрава и само радост да ви носи!

Морки, бързо възстановяване Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Толкова се вълнувааааам  newsm68 newsm68 newsm44

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 17:07 от звездичка

# 133
      Бебинщайн ,
 днес трябва да черпиш!!!

newsm59  bigdance2 Tada

# 134
Привет на всички!
Тази седмица бе като дъжд от бебчета! Ама Звезди да си призная и аз много се развълнувах при тези добри новини. Наистина страхотно.
И на Mcdirok и на Morki още веднъж да пожелая техните принцеси да бъдат най-невероятните и послушни деца. И на двете мами бързо възстановяване, за да гушкат своите малки красавици.
На леля  Dessinka честито за 4-тия РД на Джулия. Да те радва много и да бъде умна и славна мома  Heart Eyes.
ДИдка БГ БанДИТКа  целувки за малчуганите и успех в бизнеса. Убедена съм, че ще се справите.

На всички честит празник!
А на онези от вас с имена на цветя - да си носите със здраве името, да бъдете лъчезарни и усмихнати и живота ви да е цветен и изпълнен с ведро настроение.
Честит рожден ден и на Бебинщайн!

Общи условия

Активация на акаунт