Извинете ме за отклонението, но съм възмутена 
И аз съм от гледащите Вип Брадър. Снощи се разчувствах, като гледах сватбата, спомних си нашата

Утре сме на консултация за отлагане на някои ваксини. Заради прословутата алергия. После ще ви пиша.
Иначе Марти вече се обръща (най- накрая), седи сам без да го подпирам, играе си доста продължително с дрънкалки и топки, обича да му пея и да му правя физиономии. И като види батко си грейва - много са сладки двамата. ВИдимо е пораснал, вече пие горчивото мляко и е направил бузки. С пюретата е различно - понякога с ентусиазъм ги хапва, друг път въобще не иска. Но не го насилвам, колкото му се яде толкова
Вчера ходихме до Сити Центъра, Марти много се изкефи, пя на хората, ние похапнахме, напазарувахме...Това ми е разнообразието на мен Доскоро майчета, ние излизаме. Приятен ден

. А нещо съм се демотивирала... Май ще викам майка от Бургас да гледа тук малката по цял ден, че да чета по-сериозно. Времето до обяд не ми е достатъчно. Днес ще гледам да и звънна, да видим ще стане ли номера.И преди да продължа, да честитя на минирожденниците ни днес.
Валентин как е? Защо не пише?
Разбира се, това не е оправдание. Общо взето все по-трудно наемат на работа млади жени с деца. А аз съм даже с две, съвсем никъде няма да ме искат.

Много смешно изглежда отстрани. Утре пак ще пробвам.
) от София просто страхотно местенце. Хриско го гледа баба. Аз исках да го вземем, но така сладко спеше, когато тръгвахме, че ми беше жал да го събудя. В този манастир нашия тате е кумувал на едни приятели и за тях това беше много романтично настроено ходене. А и ние си бяхме все едно гаджета. Отбихме се в Правец, след това до Ботевград, където хапнахме.