Раждане в Плевен с присъствие на бащата

• 234
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Предстой ми раждане в Авис медика при Д-р Славов, но единственото нещо, което ме притеснява е, че го попитах дали бащата може да присъства на раждането и той категорично ми отказа.. Аз не искам следователно той да стой и да ме чака пред болницата, аз да съм сама и да идва само на свижданията. Искам от постъпването ми до изписването ми да е със мен. С първото ми раждане таткото беше до мен през цялото време, дори в родилната зала, но бяхме в Испания, там е коренно различно. Дайте ми съвети или ме насочете към друга клиника. Не съм за Св. Марина, тъй като се сблъсках веднъж вече със Д-р Пепо Партенов и отношението беше отвратително и ми говореше само за секцио. Единственото нещо, което ме спира да раждам там е този доктор. Благодаря ви!❤

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 12:22 от Не се сърди, човече

# 1
Здравейте! Аз родих преди 4 седмици в Авис Медика. В самото отделение не пускат бащата да влезе, като цяло посетители вътре не влизат, родилката ако се чувства добре излиза в коридора пред отделението. Та мисля, че това им е политика на болницата и за това не допускат нито на раждането, нито след това в отделението и до стаите също нямат външни лица достъп.
Но всичко е много на ниво, персонала е супер отзивчив, д-р Славов също е уникален. Аз родих при друг доктор, но всички там са много добри. Дано това, че не пускат бащата на раждането не ви откаже от болницата! ☺
Късмет и леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт